Pa red bi bio. Onaj je bio niže rangirani.
Možeš mislit šta će tek ovom radit.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Pa red bi bio. Onaj je bio niže rangirani.

Znači s jezikomLaser wrote: 20 Nov 2020, 15:13Pa red bi bio. Onaj je bio niže rangirani.
Možeš mislit šta će tek ovom radit.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Odahnuli bi djakoni da malo ode i on u goste

Pogadni su, sto jest - jest.vrhbosnica wrote: 20 Nov 2020, 15:14 oftopik, sto se tice pravoslavlja...
imala skoro goste strance..vodala ih 3 dana po sarajevu..
isli u novu pravoslavnu kod ekonomije... poslije vidim vrata od stare pravoslavne otvorena, odemo i tamo..
pricam ja redom sve i objasnjavala....
u oba objekta ulaze ljudi i regulara ljube one ikone...![]()
i prije mi je bilo to pravo gadno, a sad pogotovo zbog korone - potpuno suludo..

Neka mu i podupla

Pa jedno 90% Srba ce potpisati sve ovo. Pgtv ovo oko granica i svih srpskih zemalja. I sam Djindjic je prico slicne stvari oko genocidne i KosovaDuminjo wrote: 20 Nov 2020, 20:05Neka mu i podupla
"Za Srbiju i RS granice ne postoje, ne smiju i ne treba da postoje. Mi smo jedan narod"
"Potočari, koje pokušavaju predstaviti kao groblje žrtava zločina u Srebrenici, u suštini su vojno groblje"
"gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Bosni, bilo u Vojvodini, Crnoj Gori ili drugim mjestima"
"samo bošnjački preci znaju zašto su promijenili vjeru. Svi su oni potomci Savini"

A sve te izjave građani podržali glasovimaMarlboroGold wrote: 20 Nov 2020, 21:09 I onda Draško hladno reče u emisiji da će razmisliti hoće li doći u Srebrenicu i Potočare, a ovaj monstrum blagoslovio zločine, genocid i opsadu Sarajeva. Može se taj baviti ekonomskim pitanjima i zapošljavati stručnje ljude i dizati RS u budućnosti što jeste dobro, ali ideološki nije makao dalje od Dražinih četnika. Ovakve izjave mi vrijeđaju inteligenciju.

Podržali su zbog Miletove korupcije u RS, a cijela kampanja je bila u tom fokusu.Nora Ibsenova wrote: 20 Nov 2020, 21:12A sve te izjave građani podržali glasovimaMarlboroGold wrote: 20 Nov 2020, 21:09 I onda Draško hladno reče u emisiji da će razmisliti hoće li doći u Srebrenicu i Potočare, a ovaj monstrum blagoslovio zločine, genocid i opsadu Sarajeva. Može se taj baviti ekonomskim pitanjima i zapošljavati stručnje ljude i dizati RS u budućnosti što jeste dobro, ali ideološki nije makao dalje od Dražinih četnika. Ovakve izjave mi vrijeđaju inteligenciju.![]()

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahaaaMarlboroGold wrote: 20 Nov 2020, 21:16Podržali su zbog Miletove korupcije u RS, a cijela kampanja je bila u tom fokusu.