Dobra ideja.
More i ovako

Dobra ideja.

Lutka je, ne zanovijetaj. Oci dobrice.Veca wrote: 21 Nov 2020, 19:01 ...moj to svaki dan samponira, njeguje bajagi, cini mi se vise nego kosu...e moj sinko! ...sja se, a plavkasta
...ja sam njemu masinu dobru kupila iako sam bila bez para, samo da to malo skrati, oblikuje...cini mi se, sto ja vise govorim, on sve duzu i siru pusta!
...prave ugursuze od sebe!

Jesam vala tacno si u pravu. Slusajte zeneLavlje_srce wrote: 21 Nov 2020, 19:06Lutka je, ne zanovijetaj. Oci dobrice.Veca wrote: 21 Nov 2020, 19:01 ...moj to svaki dan samponira, njeguje bajagi, cini mi se vise nego kosu...e moj sinko! ...sja se, a plavkasta
...ja sam njemu masinu dobru kupila iako sam bila bez para, samo da to malo skrati, oblikuje...cini mi se, sto ja vise govorim, on sve duzu i siru pusta!
![]()

...to je bona ovan, dilo stroziji, svi ga vole, provala prava, nejma ni K od komlexaLavlje_srce wrote: 21 Nov 2020, 19:06Lutka je, ne zanovijetaj. Oci dobrice.Veca wrote: 21 Nov 2020, 19:01 ...moj to svaki dan samponira, njeguje bajagi, cini mi se vise nego kosu...e moj sinko! ...sja se, a plavkasta
![]()

Sace fudo. Cuo on jednog iz kladnja kako mu je prico jedan iz zivinica da je na svadbi u zavidovicima sluso

Nisam jarane. Ja u njemackoj ne volim stati pisati na benzinskoj a kamo li sta drugo. No gledam da je sto prije pregazim kad gonim u Bosnu

oSlo rcko sve uHelac

...jesam, ali nije njegovFufe wrote: 21 Nov 2020, 19:38 Veco, a jesi l ti hodala po francuskoj?
Onaj tvoj stariji isti insomnija iz mlađih dana.

Jedan joj kae prandjed bio konfederacijski generalFuddo wrote: 21 Nov 2020, 19:46 Prije bilo,
Kazu ozenio se, mlada iz bugojno, iz prozora, vakufa nekog, nesta...
Sad kazu ozenio se, mlada iz BojZija
Tctctc
Jebome svak ako smo mi normalni

Mashala sto ti je fin i napredan

Joj, ako mu jednu sljazgu slozimVeca wrote: 21 Nov 2020, 19:19...to je bona ovan, dilo stroziji, svi ga vole, provala prava, nejma ni K od komlexai nas dvoje se volimo, ali iz daljine, cim se sastanemo, rat
...ja njemu niisam ni do ramena, mozes li zamisliti kako to izgleda...jednom me podize, kad mi kicmu ne slomi
drugi put ja stojala kraj njega kad me dijete uhvati u klinc, ja sam mislila da me udavi
moram stalno bjezat od njega, u njemu su 2 m, a jedno 150-150 kg.
...ned'o bogo da mu tko stane na crtu, ludjak, kazem ti, a samo se smije i to grohotom, netko bi rek'o med od momka!
![]()