Kod mene je dosta obrnuta situacija: uvijek sam se trudio izmaći lopati (s doduše promjenljivim uspjehom), ali su mi zato šape nečovječnih dimenzija i još nehumanijeg izgledaKrokodil Behko wrote:Uvjeravam te da su u postratnim godinama pa i nakon njih, kroz moje ruke prošle velike količine gradjevinskog, stolarskog i kakvog sve ne materijala. Medjutim nikada mi sedacina_curica wrote:Moje ruke su katastrofa.Svako malo se posijecem, oprzim, zgulim, a ovakva hafifna i providno-bijela kakva vec jesam svaki oziljak se vidi. Inace su k'o dijecije, nekakve male, ma ni na sta nalik.
A ovaj Behko haman nista ne radi osim forumanja, moje dijete od pet godina ima "radnickije" rume od njegovih.
to nije odrazilo na rukama. To što vidiš, kako je bilo prije 20 godina tako je i sada.
Ama baš nikakve razlike.
niska grana wrote:
Može li provjeriti još neko (čisto da ne mislim da sam mutant)?
AaaaaHeidi wrote:vjerovatno samo kod muskihi razije mujanovic
Hm....ne bih želio ispasti sitničav, ali nekako mi se čini da ruci ovakvog oblika ne pristaju nokti ove dužine (koji su naravno lijepi, nema šta), a možda ni lak ovakve boje....ovako me podsjećaju na jednu drugu temu (da se ne bi protumačilo kao spust - to je do mene i mojih suludih flasheva, a ne do noktiju/ruku)Tempy wrote:Nije li ovo najljepša ruka koju ste vidjeli u životu?
Divna, predivna tema.Tempy wrote:Pišite o rukama, sve što vam padne na pamet. Šta ste radili danas? Brojali novac, pakovali poklone, kuhali, popravljali auto, rukovali se, rezali ili lakirali nokte, pisali pjesme, ma šta god. Rukama se može sve.
Možete postavljati čak i slike lijepih ruku.
E pa kod mene je tako. i to taman tako ,da sam počeo misliti da je to neka bolestniska grana wrote:Kod mene je dosta obrnuta situacija: uvijek sam se trudio izmaći lopati (s doduše promjenljivim uspjehom), ali su mi zato šape nečovječnih dimenzija i još nehumanijeg izgledaKrokodil Behko wrote:Uvjeravam te da su u postratnim godinama pa i nakon njih, kroz moje ruke prošle velike količine gradjevinskog, stolarskog i kakvog sve ne materijala. Medjutim nikada mi sedacina_curica wrote:Moje ruke su katastrofa.Svako malo se posijecem, oprzim, zgulim, a ovakva hafifna i providno-bijela kakva vec jesam svaki oziljak se vidi. Inace su k'o dijecije, nekakve male, ma ni na sta nalik.
A ovaj Behko haman nista ne radi osim forumanja, moje dijete od pet godina ima "radnickije" rume od njegovih.
to nije odrazilo na rukama. To što vidiš, kako je bilo prije 20 godina tako je i sada.
Ama baš nikakve razlike.
ps djelomično nevezano za topic - u toku pisanja posta prisjetih se naizgled sulude teorije koja kaže da je razdaljina između lakta i šake jednaka dužini stopala....i koja se nakon kratke provjere potvrdila. Mah.
& da pohvalim temu
1,681Krokodil Behko wrote:
ps djelomično nevezano za topic - u toku pisanja posta prisjetih se naizgled sulude teorije koja kaže da je razdaljina između lakta i šake jednaka dužini stopala....i koja se nakon kratke provjere potvrdila. Mah.
& da pohvalim temu
NijeTempy wrote:Nije li ovo najljepša ruka koju ste vidjeli u životu?Lak se još nije dobro ni osušio, još pušem.
Pocrvenila odozgo, nemoj se ljutiti samo pitam da nisi sjedio na njoj.Krokodil Behko wrote:Dakle loša mi kamera i sve mi ispadne zeleno ali se da primjetiti da
je Julija iznad, bila u pravu
Ama nije baa.. to sam snimio sinoć pod opcijom "noćno fotografisanje"Tempy wrote:Pocrvenila odozgo, nemoj se ljutiti samo pitam da nisi sjedio na njoj.Krokodil Behko wrote:Dakle loša mi kamera i sve mi ispadne zeleno ali se da primjetiti da
je Julija iznad, bila u pravu
Pade mi na pamet iz jedne druge teme, grana zna kako to ide.![]()
: