Neudate zene
Moderator: spacebound
- lilith1
- Inventar foruma

- Has thanked: 509 times
- Been thanked: 1869 times
- Status: Offline
Re: Neudate zene
Mislim da iz godine u godinu će sve više biti istih. Za koga tačno da se udamo evo?
Postoje žene kojima ne treba muško da budu kompletne. Šta mi znači ako sam udata? To bi trebalo biti uspjeh neki..udaju se od najglupljih do najgorih i najpromiskuitetnijih i ako će mi to biti jedini uspjeh ako će biti uspjeh uopće neka hvala.
Ja sam mislila da se više to ne gleda tako ali varam se očigledno.
Imaš žena koje se ne žele udati ne daju svoju slobodu,svoj način života i to je uredu.
Previše mi pametujemo u današnjici za nekog ko smatra da neudata žena nešto nije uspjela u životu.
I usput..niko danas neće niko trpiti niti žene muškarce niti obrnuto i zamisli da ti nekome izigravaš mamu , da ga savjetuješ šta treba a šta ne.
Postoje žene kojima ne treba muško da budu kompletne. Šta mi znači ako sam udata? To bi trebalo biti uspjeh neki..udaju se od najglupljih do najgorih i najpromiskuitetnijih i ako će mi to biti jedini uspjeh ako će biti uspjeh uopće neka hvala.
Ja sam mislila da se više to ne gleda tako ali varam se očigledno.
Imaš žena koje se ne žele udati ne daju svoju slobodu,svoj način života i to je uredu.
Previše mi pametujemo u današnjici za nekog ko smatra da neudata žena nešto nije uspjela u životu.
I usput..niko danas neće niko trpiti niti žene muškarce niti obrnuto i zamisli da ti nekome izigravaš mamu , da ga savjetuješ šta treba a šta ne.
You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
Know when to walk away and know when to run
You never count your money when you're sittin' at the table
There'll be time enough for countin' when the dealing's done
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Cuj ne daju svoju slobodu.
Ispade brak zatvor.
Pa oni koji ga dozivljavaju kao zatvor i nisu sposobni za brak, niti trebaju ulaziti u brak.
Ispade brak zatvor.
Pa oni koji ga dozivljavaju kao zatvor i nisu sposobni za brak, niti trebaju ulaziti u brak.
- lilith1
- Inventar foruma

pa danas su takvi vjeruj brakoviMunDzi wrote: 22 Nov 2020, 23:43 Cuj ne daju svoju slobodu.![]()
Ispade brak zatvor.![]()
ja mislim da je brak samo suživot sa nekim s tim da imate zajedničke neke obaveze, vrijeme ali da je svako individua za sebe i da ima slobodu ma sve,privatnost ali toga kod nas slabo ima
- MunDzi
- Svadjalica

Ama nisu.lilith1 wrote: 22 Nov 2020, 23:48pa danas su takvi vjeruj brakoviMunDzi wrote: 22 Nov 2020, 23:43 Cuj ne daju svoju slobodu.![]()
Ispade brak zatvor.![]()
ja mislim da je brak samo suživot sa nekim s tim da imate zajedničke neke obaveze, vrijeme ali da je svako individua za sebe i da ima slobodu ma sve,privatnost ali toga kod nas slabo ima![]()
Bas danas nisu takvi.
Danas ljudi polazu jako puno paznje i na vlastita interesovanja.
Ako se potrefe da imaju bas ista interesovanja u svemu - super.
Obicno to bude mix svega, neka zajednicka , neka skroz drugacija.
Zdrav balans je pozeljan.
Kako nije normalno provoditi skupa 24h 7 dana u sedmici, ne valja ni kad nikako ne vidjas suprugu ili supruga.
Neki zdrav balans mora da postoji.
Provesti vrijeme skupa, ali boga mi i odvojeno.
Prva sam kojoj treba samoca s vremena na vreme. Volim kad svi odu na par dana dje bilo, u sumu, na more, ma Mars....
samo da ih nema u mojoj blizini, da uzivam u tisini.
A volim i sa svojim zenama izaci, bas kao sto i on voli sa svojim pajdasima.
- lilith1
- Inventar foruma

eh slažem se skroz ovdje s tobom.MunDzi wrote: 22 Nov 2020, 23:59Ama nisu.lilith1 wrote: 22 Nov 2020, 23:48
pa danas su takvi vjeruj brakovi
ja mislim da je brak samo suživot sa nekim s tim da imate zajedničke neke obaveze, vrijeme ali da je svako individua za sebe i da ima slobodu ma sve,privatnost ali toga kod nas slabo ima![]()
Bas danas nisu takvi.
Danas ljudi polazu jako puno paznje i na vlastita interesovanja.
Ako se potrefe da imaju bas ista interesovanja u svemu - super.
Obicno to bude mix svega, neka zajednicka , neka skroz drugacija.
Zdrav balans je pozeljan.
Kako nije normalno provoditi skupa 24h 7 dana u sedmici, ne valja ni kad nikako ne vidjas suprugu ili supruga.
Neki zdrav balans mora da postoji.
Provesti vrijeme skupa, ali boga mi i odvojeno.
Prva sam kojoj treba samoca s vremena na vreme. Volim kad svi odu na par dana dje bilo, u sumu, na more, ma Mars....
A volim i sa svojim zenama izaci, bas kao sto i on voli sa svojim pajdasima.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2750 times
- Been thanked: 4933 times
I ja isto.MunDzi wrote: 22 Nov 2020, 23:59lilith1 wrote: 22 Nov 2020, 23:48
pa danas su takvi vjeruj brakovi
Samo što bih ja to produžila na par mjeseci.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- MunDzi
- Svadjalica

Puno je par mjeseci.
Ja volim vikendom piti veliku solju kafe u tisini bar jedno pola sata, a volila bih sat.
I samo sto si ugodim, cak izadjem vani po ovoj zimi i sjednem na svoju klupicu. Tisina. Milina.
Jel prvi srk uzmem, otvore se vrata i pocne lavina pitanja.
A nista bitno.
I to je to.
Odmah mi dan bude sjeban jer mi nije dozvoljeno da napunim baterije.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Joj htjela sam onaj što se smije k'o reakciju stavitMunDzi wrote: 23 Nov 2020, 00:11Puno je par mjeseci.![]()
Ja volim vikendom piti veliku solju kafe u tisini bar jedno pola sata, a volila bih sat.
I samo sto si ugodim, cak izadjem vani po ovoj zimi i sjednem na svoju klupicu. Tisina. Milina.
Jel prvi srk uzmem, otvore se vrata i pocne lavina pitanja.![]()
![]()
A nista bitno.
I to je to.
Isto.
Al' zato kad mi je teško, niđe nikog da me pita kako sam.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- MunDzi
- Svadjalica

A sta fali srcadima?Nora Ibsenova wrote: 23 Nov 2020, 00:12Joj htjela sam onaj što se smije k'o reakciju stavitMunDzi wrote: 23 Nov 2020, 00:11
Puno je par mjeseci.![]()
Jel prvi srk uzmem, otvore se vrata i pocne lavina pitanja.![]()
![]()
A nista bitno.
I to je to.
Isto.
Al' zato kad mi je teško, niđe nikog da me pita kako sam.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Ništa, da ne bude da ti mećem srca što ti sjebaju danMunDzi wrote: 23 Nov 2020, 00:13A sta fali srcadima?Nora Ibsenova wrote: 23 Nov 2020, 00:12
Joj htjela sam onaj što se smije k'o reakciju stavit
Isto.
Al' zato kad mi je teško, niđe nikog da me pita kako sam.![]()
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22564 times
- Been thanked: 20707 times
Bio bi red da bude i ovdjeMarlboroGold wrote: 22 Nov 2020, 23:39Ovo treba uokviriti i staviti sticky na svakom podforumu... ono da izbija oči svakoj ženi![]()
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- MunDzi
- Svadjalica

Ha ja, bolje se nasmijati sto mi sjebaju dan.
Kakav je to brak di svak trazi privatnost ?
nema toga
Nije to brak ako ti ne uleti u wc i mirno s tobom razgovara dok obavljas nuzdu. Ili obrnuto
ili imas zakljucan mob (sumnjivo
) ili zelis stalno izlazit vanka bez njega (jos sumnjivije
)
To govorin ka expert za brak.
Nije to brak ako ti ne uleti u wc i mirno s tobom razgovara dok obavljas nuzdu. Ili obrnuto
To govorin ka expert za brak.
Glupost.MarlboroGold wrote: 23 Nov 2020, 00:17Bio bi red da bude i ovdjeMarlboroGold wrote: 22 Nov 2020, 23:39
Ovo treba uokviriti i staviti sticky na svakom podforumu... ono da izbija oči svakoj ženi![]()
![]()
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
To je individualno. Ako je ona neuredna i dragi joj sprema stan ne moze generalizirati
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
OkSaga wrote: 23 Nov 2020, 00:29To je individualno. Ako je ona neuredna i dragi joj sprema stan ne moze generalizirati![]()
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Saće se popičkarat.
E tako. Vidis kako znas bit dobar.MarlboroGold wrote: 23 Nov 2020, 00:30OkSaga wrote: 23 Nov 2020, 00:29
To je individualno. Ako je ona neuredna i dragi joj sprema stan ne moze generalizirati![]()
![]()