Zasto ti to smeta Havana ,ne stidiš se valjda sto si Ateista ,STA je u pitanju ,nije valjda ovo tabu temaHAVANA wrote: 23 Nov 2020, 15:07 Moja nisu pohadjala. Eno ih zivi i zdravi.Prosli i hodnik i izdvajanja... U ovoj ludoj zemlji. Glupa ti prica skroz. Zasto uopste pises o tim stvarima? Sta te briga?
Ateizam
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
- Status: Offline
Re: Ateisti ko fol
Ostalo je cutanje.
- Hurija
- Pandora

HAVANA wrote: 23 Nov 2020, 15:14Mnogo sam ljudi vidio kad ginu. Jos ni jednog sa osmijehom.Hurija wrote: 23 Nov 2020, 13:31Brkaš kruške i jabuke MG, Mevlid Jašarević je izvršio teroristički atak i napad , inače pravi Šehidi Inšalahh , ginu sa osmjehom na licu , ti to kao nevjernik ne možeš razumjeti
Ukucaj malo Net Havana ,mogu te povezati i sa očevidcima i sudionicima iz nekih bitaka ,oni su kompetetniji nego ja vjerovatno
Ostalo je cutanje.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
Znaci da "ukuca" net da mu objasni a to sto je covjek ratovao i ginuo sa istim nije dobro vidio
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2814 times
- Been thanked: 23285 times
Ne smeta meni nista. Ja zivim i cvrsto stojim iza svojih uvjerenja i u ovom ludom drustvu gdje se svako petlja u svaki qrac, osudjuje, odredjuje... Ne smetaju mi ni tvoje sise, mada se kose sa islamom. Tvoja volja, sta me briga. Daj i meni tu slobodu. Sta postizes uopste sa ovom pricom? Izazivas nekog da ti se nagovori pa ce bit kmeee islamofobija?Hurija wrote: 23 Nov 2020, 15:14Zasto ti to smeta Havana ,ne stidiš se valjda sto si Ateista ,STA je u pitanju ,nije valjda ovo tabu temaHAVANA wrote: 23 Nov 2020, 15:07 Moja nisu pohadjala. Eno ih zivi i zdravi.Prosli i hodnik i izdvajanja... U ovoj ludoj zemlji. Glupa ti prica skroz. Zasto uopste pises o tim stvarima? Sta te briga?![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Hurija
- Pandora

To je tvoje misljenje MG nego i ti svoj Ateizam zadrzi za sebe i ne uplići se u Vjerske stvari stvari ,mozda bi i tu htio da si mjerodavanMarlboroGold wrote: 23 Nov 2020, 15:07Hurija wrote: 23 Nov 2020, 14:33
Polako Noro, ovo su ozbiljne stvari i nemaju veze nimalo sa recimo stranačkom opredjeljenošću uzgred simpatizer i član svake stranke mozes biti pa i Radikal recimo kao i Ateist., Općenito zanimljivo mi je otkuda toliki prezir prema SDA,sagledajmo od koga su nastale trenutno vladajuće stranke nakon uspostave vlasti osim SDP-a ,čije članove izuzetno poštujem jer ne mijenjaju kurs ,one pripadaju ,priznali ili ne Desnici i majka im je mrska SDA. To da se ateisti ukapaju u Islamskim Muslimanskim mezarjima JA sam odučno protiv ,ne znam mozda je kod Katolika i Pravoslavaca drugacije
![]()
Ne moram se vraćati na moje prve postove. Kao što rekoh tebi su ateisti nabili komplekse iz vjerovatno više razloga koje ne želim ni čuti da budem iskren, a ovo sve što si navela je niĐe veze
Ostalo je cutanje.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- HAVANA
- Forumaš godine

Zajebavas ti mene jelde? Imam ba metala vise u sebi nego nakita sto imas na sebi... Jebo te rat i dzihad i mezar i krematorijum.
- Hurija
- Pandora

Slusaj ako se pokusaš nagovoriti i biti prost,onda ti je jako kratak fitilj ,upotrebi ga na drugoj strani ,mislim da mi ne možeš zabraniti da pišem ,forum je valjda zato Havana ,uzgred Ateisti će u Džehenem -Pakao ,ali vi ne vjerujete u zivot poslje smrti,uzaludno je raspravljati zar neHAVANA wrote: 23 Nov 2020, 15:19Ne smeta meni nista. Ja zivim i cvrsto stojim iza svojih uvjerenja i u ovom ludom drustvu gdje se svako petlja u svaki qrac, osudjuje, odredjuje... Ne smetaju mi ni tvoje sise, mada se kose sa islamom. Tvoja volja, sta me briga. Daj i meni tu slobodu. Sta postizes uopste sa ovom pricom? Izazivas nekog da ti se nagovori pa ce bit kmeee islamofobija?Hurija wrote: 23 Nov 2020, 15:14
Zasto ti to smeta Havana ,ne stidiš se valjda sto si Ateista ,STA je u pitanju ,nije valjda ovo tabu tema![]()
Ostalo je cutanje.
- HAVANA
- Forumaš godine

Uzasno mi je kratak fitilj kad pocne o ratu i tim stvarima. Odjebi od mene i ne obracaj mi se.Hurija wrote: 23 Nov 2020, 15:24Slusaj ako se pokusaš nagovoriti i biti prost,onda ti je jako kratak fitilj ,upotrebi ga na drugoj strani ,mislim da mi ne možeš zabraniti da pišem ,forum je valjda zato Havana ,uzgred Ateisti će u Džehenem -Pakao ,ali vi ne vjerujete u zivot poslje smrti,uzaludno je raspravljati zar neHAVANA wrote: 23 Nov 2020, 15:19
Ne smeta meni nista. Ja zivim i cvrsto stojim iza svojih uvjerenja i u ovom ludom drustvu gdje se svako petlja u svaki qrac, osudjuje, odredjuje... Ne smetaju mi ni tvoje sise, mada se kose sa islamom. Tvoja volja, sta me briga. Daj i meni tu slobodu. Sta postizes uopste sa ovom pricom? Izazivas nekog da ti se nagovori pa ce bit kmeee islamofobija?![]()
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2286 times
- Been thanked: 5530 times
Jel kremiranje dozvoljeno u IslamuMunDzi wrote: 23 Nov 2020, 15:21 Hurija, ako ti smeta najsigurnije je da budes kremirana.
Suknes ateistima.
Fuck you a friendly note to start the day
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Ako ti ides u raj ja bi radije i pakao dzehenmHurija wrote: 23 Nov 2020, 15:24Slusaj ako se pokusaš nagovoriti i biti prost,onda ti je jako kratak fitilj ,upotrebi ga na drugoj strani ,mislim da mi ne možeš zabraniti da pišem ,forum je valjda zato Havana ,uzgred Ateisti će u Džehenem -Pakao ,ali vi ne vjerujete u zivot poslje smrti,uzaludno je raspravljati zar neHAVANA wrote: 23 Nov 2020, 15:19
Ne smeta meni nista. Ja zivim i cvrsto stojim iza svojih uvjerenja i u ovom ludom drustvu gdje se svako petlja u svaki qrac, osudjuje, odredjuje... Ne smetaju mi ni tvoje sise, mada se kose sa islamom. Tvoja volja, sta me briga. Daj i meni tu slobodu. Sta postizes uopste sa ovom pricom? Izazivas nekog da ti se nagovori pa ce bit kmeee islamofobija?![]()
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Ali dobro ti je reko.Hurija wrote: 23 Nov 2020, 15:24Slusaj ako se pokusaš nagovoriti i biti prost,onda ti je jako kratak fitilj ,upotrebi ga na drugoj strani ,mislim da mi ne možeš zabraniti da pišem ,forum je valjda zato Havana ,uzgred Ateisti će u Džehenem -Pakao ,ali vi ne vjerujete u zivot poslje smrti,uzaludno je raspravljati zar neHAVANA wrote: 23 Nov 2020, 15:19
Dje ce tvoje sise po Islamu, u Dzenet bezbeli.
- Hurija
- Pandora

HAVANA wrote: 23 Nov 2020, 15:22Zajebavas ti mene jelde? Imam ba metala vise u sebi nego nakita sto imas na sebi... Jebo te rat i dzihad i mezar i krematorijum.Hurija wrote: 23 Nov 2020, 15:17
Ukucaj malo Net Havana ,mogu te povezati i sa očevidcima i sudionicima iz nekih bitaka ,oni su kompetetniji nego ja vjerovatno![]()
Boze sačuvaj,jesi li radio akcije sa Mudzehedinima ,ako jesi znaš njihova uvjerenja koja su bila i koliko su ti ljudi bili neustrašivi ,nije ovdje mjesto za raspravu oko istoga Havana jer mi je poznato da zaslužni šute
Ostalo je cutanje.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Sto im zape na vitezu ? .. Neka te bonaHurija wrote: 23 Nov 2020, 15:28HAVANA wrote: 23 Nov 2020, 15:22
Zajebavas ti mene jelde? Imam ba metala vise u sebi nego nakita sto imas na sebi... Jebo te rat i dzihad i mezar i krematorijum.
Boze sačuvaj,jesi li radio akcije sa Mudzehedinima ,ako jesi znaš njihova uvjerenja koja su bila i koliko su ti ljudi bili neustrašivi ,nije ovdje mjesto za raspravu oko istoga Havana jer mi je poznato da zaslužni šute
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
Slabo stojimo sa istorijom ili ti povješću meščini.Hurija wrote: 23 Nov 2020, 14:41Spominjala se u kontekstu SDA ,udrobiila sam je zato u post jer je od nje i njenog Tvorca ,nastala ova Država prouči malo i groblja u BIH ima ih raznih, mislim da su različitosti izmedju ljudi dobre i potrebne kao i rasprave MorningStaru![]()
Nego pusti politiku, hajde da se kopamo.
Joj teme.
- Hurija
- Pandora

Gdje jel na Bobašima ili mozda Zabrđu ops
,idemo daleko ,MunDizi ti sa onim dvojkama u grudnjsku nećeš u Dženet kao ni ja kako kazes ne brini se
, tu sam odgovaraću vam ,izvolite Ateisti

Ostalo je cutanje.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9897 times
- Been thanked: 16665 times
I rakiju samo s muslimanima peces
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Hurija
- Pandora

Pribjegavaju mu vise ateisti ,ali nema svugdje krematorijuma naglasila sam
Ostalo je cutanje.
- Beni
- Fuck you

- Mood:
- Has thanked: 2286 times
- Been thanked: 5530 times
Po serijatu je mecat sise na forum takve allah voliMunDzi wrote: 23 Nov 2020, 15:28Ali dobro ti je reko.Hurija wrote: 23 Nov 2020, 15:24
Slusaj ako se pokusaš nagovoriti i biti prost,onda ti je jako kratak fitilj ,upotrebi ga na drugoj strani ,mislim da mi ne možeš zabraniti da pišem ,forum je valjda zato Havana ,uzgred Ateisti će u Džehenem -Pakao ,ali vi ne vjerujete u zivot poslje smrti,uzaludno je raspravljati zar ne![]()
Dje ce tvoje sise po Islamu, u Dzenet bezbeli.
Fuck you a friendly note to start the day
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Evo za huriju da probere,

Ako budes fina moda budes ukopana direkt uz dragog , ako ne onda 2-3 mjesta desno/lijevo da se druge uklope. I bit ce ti guzva gore dok dodje na broj 70 i neki nacekas se

Ako budes fina moda budes ukopana direkt uz dragog , ako ne onda 2-3 mjesta desno/lijevo da se druge uklope. I bit ce ti guzva gore dok dodje na broj 70 i neki nacekas se