Online HD Televizija - Besplatno [tv.vippp.org]
Online HD Televizija - Besplatno [tv.vippp.org]
Pozdrav svima, zelim da vam prestavim moj novi sajt, u pitanju je HD Televizija preko interneta, bacite pogled,ocenite i recite sta mislite, hvala . Sajt je jos u razvoju!
Sajt - VipppTV
Last edited by VipppTV on 13 Dec 2012, 15:03, edited 1 time in total.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9511 times
- Been thanked: 11249 times
- Status: Offline
Re: Online HD Televizija - Besplatno [tv.vippp.org]
Kao da imate nekih problema sa učitavanjem slike na klipu? 

Ne znam o kakvim problemima je rec, danas sam testirao sve kanale i rade pri brzini interneta 1mb .
Desavalo se da dodje do zastoja ali u pocetku,mislim dok se ucita buffer ali ubacicemo opcije za kvalitet strima pa mocicete da odaberete shodno vasoj brzini interneta .
Desavalo se da dodje do zastoja ali u pocetku,mislim dok se ucita buffer ali ubacicemo opcije za kvalitet strima pa mocicete da odaberete shodno vasoj brzini interneta .
- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40486 times
- Been thanked: 26708 times
- Status: Online
nE radi 

Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
Ma mora da radi ba 
Opisite problem sta vam pokazuje, sta se desava?
Uskoro ubacujemo strane kanale sa domacim titlom...

Opisite problem sta vam pokazuje, sta se desava?
Uskoro ubacujemo strane kanale sa domacim titlom...
-
E ovako..
A napravi da radi, i neka budu radili ovi fox kanali, i imat ces me svaki dan kao posjetioca
A napravi da radi, i neka budu radili ovi fox kanali, i imat ces me svaki dan kao posjetioca

Fox-ovi kanali stizu uskoro , za par dana vec.
Nego taj problem se dogadja verovatno jer vam je konekcija losa ili ne znam sta, ja sam iz BG-a i internet brzina mi je oko 1 mb ,a ovi strimovi su dobrog kvaliteta, ako ne uspemo da resumo to ubacicemo opciju za malo manje zahtevniji strim za korisnike koji imaju losiji internet.
Hvala svima i ako imate neki ideju za saradnju javite se na email - support@vippp.org
Takodje bih cenio misljenje nekog ko je takodje iz srbije, to bih mi pomoglo da ustanovim problem.... Unapred hvala.
Nego taj problem se dogadja verovatno jer vam je konekcija losa ili ne znam sta, ja sam iz BG-a i internet brzina mi je oko 1 mb ,a ovi strimovi su dobrog kvaliteta, ako ne uspemo da resumo to ubacicemo opciju za malo manje zahtevniji strim za korisnike koji imaju losiji internet.
Hvala svima i ako imate neki ideju za saradnju javite se na email - support@vippp.org
Takodje bih cenio misljenje nekog ko je takodje iz srbije, to bih mi pomoglo da ustanovim problem.... Unapred hvala.
-
ti sa 1 mozes ja sa 4 da ne mogu...
Nesto je to ipak do vas..

BlackHawk wrote:ti sa 1 mozes ja sa 4 da ne mogu...
samo da potpisem Black-a
ni kod mene ne radi nijedan kanal
E sad necu ni kako ja hocu
Izgleda da je jedan od nasih admina greskom ogranicio strim samo na srbiju, ali u toku noci cemo otkljucati za sve zemlje .
Izvinjavamo se
Samo da najavim posle sto ubacimo Fox kanale , ubacicemo kanale za odrasle(+18) , kojima ce trebati sifra za pristum , dobijace se preko email , zbog dokazivanja da ste stariji od 18godina.
Izvinjavamo se

Samo da najavim posle sto ubacimo Fox kanale , ubacicemo kanale za odrasle(+18) , kojima ce trebati sifra za pristum , dobijace se preko email , zbog dokazivanja da ste stariji od 18godina.
Bice da je bas do toga; vidi sto ti valjasmoVipppTV wrote:Izgleda da je jedan od nasih admina greskom ogranicio strim samo na srbiju, ali u toku noci cemo otkljucati za sve zemlje .
Izvinjavamo se![]()

kad otkljucas za sve zemlje, uvazicemo izvinjenje

E sad necu ni kako ja hocu
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
Hajde baš me zanima. Budu li vam štopali strimovi dobro se držiVipppTV wrote:Izgleda da je jedan od nasih admina greskom ogranicio strim samo na srbiju, ali u toku noci cemo otkljucati za sve zemlje .
Izvinjavamo se![]()

Evo me u bosni trenutno i isprobao sam rade svi kanali, jedino vama zeza to, moguce je da je do Flash Player-a , probajte update , nije do mene stvarno 

- Rum
- Sebijin pulen
- Mood:
- Has thanked: 40486 times
- Been thanked: 26708 times
- Status: Online
Neradi ovo 

Ne vjeruj čovjeku koji ti govori o sreći a njegovo lice ispisuje tužne redove nezadovoljstva i nesreće.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator