Odlicna
ovakve frizure treba znati nositi.

Hvala toxic
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Sigurno da je lako odrzavati ali malo kome pristaje
Meni su se toliko svidjale kratke frizure na drugima, da sam se odvazila i ja oseci kosu, davno bese.lilith1 wrote: 24 Nov 2020, 15:58 Hvala toxic
Ma vjeruj najlakše se održavaju ,uvijek imaš lijepu frizuru jeste da se šišaš svako deset dana ali to sa strane samo malo

To da zavisi od mnogo čega. Bilo je jutro kad ne možeš joj ništa,svaka dlaka svoju politiku voditoxic wrote: 24 Nov 2020, 16:05
Meni su se toliko svidjale kratke frizure na drugima, da sam se odvazila i ja oseci kosu, davno bese.
Kajala sam se mesecima, ne stoji mi
Za odrzavanje verujem da ovisi i kakav je kvalitet kose, znam neke kojima je veca muka ukrotiti i stilizovati kratku kosu, nego dugu.

Begaj sa teme i ne sisaaj setoxic wrote: 24 Nov 2020, 16:18
podseti me na jednu forumasicu tim opisom, nije se bas dugo zadrzala ovde.
Svake sedmice druga boja, i druga asimetrija, skroz sik![]()
Ma jok, meni je lepo videti na nekom drugom, kome stoji.

Tvoja kosa je prekrasnaBelay Queen wrote: 24 Nov 2020, 17:03 wooow tox,ne sisaj se nikad,ja sam se pokajala,kosa ti je prelijepa![]()
![]()
![]()
![]()

Ovo je ljubičasta,trebala je da bude i svjetlija ali eto ja imam crnu kosu prirodno pa je teže malo.

ja volim ove nijanse al bas,indigo plava i ljubicasta sjoojlilith1 wrote: 24 Nov 2020, 17:10Ovo je ljubičasta,trebala je da bude i svjetlija ali eto ja imam crnu kosu prirodno pa je teže malo.
Ja sam voljela i crnu boju sa plavim odsjajem ona mi je super![]()

pa tako je to s tim bojama..Belay Queen wrote: 24 Nov 2020, 17:14
ja volim ove nijanse al bas,indigo plava i ljubicasta sjooj![]()
i ja se farbam tako,samo se ispere brzo plavi odsjaj![]()