viewtopic.php?t=28718MorningStar wrote: 25 Nov 2020, 10:15 Na stranu sto je isprovocirao mnoge , mislim da je post genijalan sto se tice pisanja![]()
Šteta inteligencije, elokventnosti, smisla za humor, smisla za pisanje.
Moderator: Krokodil Behko
viewtopic.php?t=28718MorningStar wrote: 25 Nov 2020, 10:15 Na stranu sto je isprovocirao mnoge , mislim da je post genijalan sto se tice pisanja![]()
Slabo Fufe, slabo. Od jednog predstavnika inteligencije na forumu zbilja slabo. Moras se bolje potrudit. Potrazit neke repeticije kod insomnie npr.
Jazuk, vala basNora Ibsenova wrote: 25 Nov 2020, 10:48viewtopic.php?t=28718MorningStar wrote: 25 Nov 2020, 10:15 Na stranu sto je isprovocirao mnoge , mislim da je post genijalan sto se tice pisanja![]()
Pa jeste jazuk, promašen insan. Jbg.Fuddo wrote: 25 Nov 2020, 10:52Jazuk, vala basNora Ibsenova wrote: 25 Nov 2020, 10:48
viewtopic.php?t=28718
![]()
Pa je, dobio je reakcijuFufe wrote: 25 Nov 2020, 10:53 Jbg, grunf svaki put dobije ono što želi, a to je reakcija.
On je vrlo inteligentan čovjek, plus što je načitan. Iz te kombinacije izađe vrhunski retoričar.
I sad, budući da je dobrano upoznao forumaše, tačno zna šta treba napisati kako bi dobio željenu reakciju.
Njegova zabava je u tome da izazove reakciju forumaša kako bi uživao u istoj.
Isto tako, smatra se pametnim čovjekom i kroz ovakve nastupe traži potvrdu.
Rodjo ne kontasFuddo wrote: 25 Nov 2020, 10:56Pa je, dobio je reakcijuFufe wrote: 25 Nov 2020, 10:53 Jbg, grunf svaki put dobije ono što želi, a to je reakcija.
On je vrlo inteligentan čovjek, plus što je načitan. Iz te kombinacije izađe vrhunski retoričar.
I sad, budući da je dobrano upoznao forumaše, tačno zna šta treba napisati kako bi dobio željenu reakciju.
Njegova zabava je u tome da izazove reakciju forumaša kako bi uživao u istoj.
Isto tako, smatra se pametnim čovjekom i kroz ovakve nastupe traži potvrdu.
Sedam dana![]()
Kad biram kome pokloniti povjerenje, genijalnom negativcu ili ucviljenoj ženi, odgovor se nameće sam po sebi. Sago, u pravu si
Znam, i ne pokusavam bezveze trositi zrak na to.
Jaro, njegova jedna napisana riječ prevali hiljade kilometara, prepliva okean, dođe u daleku ameriku i izbaci te iz takta. Čojk napiše doznaka, a ti zspjeniš i rado bi mu složio sve na kamaru.
Ma nije to njegova invencija,
Sta je uradio?
Evo sad i ja kriv
Ko je rekao da si kriv? Sta je uradio osim sto je uvrijedio 90% forumasa
Smiri se - zapali jednu,pa procitaj sta sam napisaoMrH wrote: 25 Nov 2020, 11:15Ko je rekao da si kriv? Sta je uradio osim sto je uvrijedio 90% forumasa
To genijalno?
Ja se nadan da je zbog neceg sta je obrisanoinsomnia wrote: 25 Nov 2020, 11:06 Big minje svjedok danbih ga ja trajno ukinuo da se mene pita ali zasto on ovdje dobi ban i to hefticni?