Sto znaci, da sam generacijski Izet Fazlinovic.
Ovo saznanje baca u depresiju.

Prozivam offtopicMaja wrote: 25 Nov 2020, 17:55Jesi li to usamljen u slusanju Deena pa nas silom hoces prevesti na svojeMarlboroGold wrote: 25 Nov 2020, 17:33 et ovo ispade da ste sve druge slušali i niko Deena, a garant je bio na repeat![]()
![]()
Ili si iz nekog dalekog dijela Hrvatske, ili provociras.MunDzi wrote: 25 Nov 2020, 17:56 Nikog. Ali bas nikog od svih ovih nabrojanih nisam nikad ni vidjela, ni cula.
![]()
Pa vjerovatno nije bila u BiH i vjerovatno je nisu zanimali bosanski kanali tad.SociologBosmal wrote: 25 Nov 2020, 18:03Ili si iz nekog dalekog dijela Hrvatske, ili provociras.MunDzi wrote: 25 Nov 2020, 17:56 Nikog. Ali bas nikog od svih ovih nabrojanih nisam nikad ni vidjela, ni cula.
![]()
Uz postovanje, ne vjerujem ti ni sekunde.
Nesto sto se non stop vrtilo na svim tv, od 1997/005, bilo po Radio emisijama tad, non stop se vrtilo, ne vjerujem ti.
Maja wrote: 25 Nov 2020, 18:05 Vec vidim malog Marlbora kako s curicama plese na taktove 7 upa u uskoj odjeci i nageliranoj kosi dok ga jarani uzalud zovu ispod prozora da s njima igra lopte![]()
Ne diraj mi u RizzuSheval wrote: 04 Oct 2020, 15:11 Koju smo mi tragediju imali, i nakon rata.
Slušati ovu djecu bogataša.
A gotovo cijela scena u BiH, nakon rata, bila su ova djeca tajkuna i profitera.
7up, Mia Martina, Edwin Po, Rizzo Ruža, Selma Muhedinovic...
O tugo moja
U tom periodu sam bila na skroz drugom kraju svijeta.SociologBosmal wrote: 25 Nov 2020, 18:03Ili si iz nekog dalekog dijela Hrvatske, ili provociras.MunDzi wrote: 25 Nov 2020, 17:56 Nikog. Ali bas nikog od svih ovih nabrojanih nisam nikad ni vidjela, ni cula.
![]()
Nesto sto se non stop vrtilo na svim tv, od 1997/005, bilo po Radio emisijama tad, non stop se vrtilo, ne vjerujem ti.
Kako ba nisi, sikter, skroz, letu stuke... Sve ista fela. Faris bubnjar major, pusenje, darko, bure,braca sarani... Svi oko mog godista 1970...Nisi valjda starija od mene, ja konto ja najstariji.MunDzi wrote: 25 Nov 2020, 17:56 Nikog. Ali bas nikog od svih ovih nabrojanih nisam nikad ni vidjela, ni cula.
![]()
Pa svirali su i prije rata. Neki u pusenju, neki major, sikter itd...Maja wrote: 25 Nov 2020, 18:06Pa vjerovatno nije bila u BiH i vjerovatno je nisu zanimali bosanski kanali tad.SociologBosmal wrote: 25 Nov 2020, 18:03
Ili si iz nekog dalekog dijela Hrvatske, ili provociras.
Ne raduj se prebrzo.HAVANA wrote: 25 Nov 2020, 18:36Kako ba nisi, sikter, skroz, letu stuke... Sve ista fela. Faris bubnjar major, pusenje, darko, bure,braca sarani... Svi oko mog godista 1970...Nisi valjda starija od mene, ja konto ja najstariji.MunDzi wrote: 25 Nov 2020, 17:56 Nikog. Ali bas nikog od svih ovih nabrojanih nisam nikad ni vidjela, ni cula.
![]()
Ista raja bona.MunDzi wrote: 25 Nov 2020, 18:47Ne raduj se prebrzo.HAVANA wrote: 25 Nov 2020, 18:36
Kako ba nisi, sikter, skroz, letu stuke... Sve ista fela. Faris bubnjar major, pusenje, darko, bure,braca sarani... Svi oko mog godista 1970...Nisi valjda starija od mene, ja konto ja najstariji.
Ipak si najstariji.
Ne znam ba te sto su svi na istu felu.![]()
Ebo raju bolan.