Od tebe?
Moze
Moderator: Krokodil Behko

Pa et i mi smo bili tu

Pa kud cete za vrijeme pandemije u mravinjak? Sigurna sam da bi sasvim normalno zivjele i bez tih jakni.MarlboroGold wrote: 27 Nov 2020, 17:53Pa et i mi smo bili tu![]()
Hanuma i stara uzele sebi po jednu jaknu i to je bilo sve. Ne možeš prići buticima.

Nismo mislili da će biti baš tako. Ušle u Zaru, bile 10min i kući. Neki ljudi su hodali po centru sa po 10 kesa.spacebound wrote: 27 Nov 2020, 17:57Pa kud cete za vrijeme pandemije u mravinjak? Sigurna sam da bi sasvim normalno zivjele i bez tih jakni.MarlboroGold wrote: 27 Nov 2020, 17:53
Pa et i mi smo bili tu![]()
Hanuma i stara uzele sebi po jednu jaknu i to je bilo sve. Ne možeš prići buticima.
Eto meni se danas na kasi zena lijepila, ja se pomaknem ona za mnom, i taman kad sam se psihicki spremila da joj kazem da drzi odstojanjezadrza se na mjestu kad sam ja napravila korak.

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Nora Ibsenova wrote: 27 Nov 2020, 18:03 Oprostite, jel vi radite ovdje
Oprostite, jel vi radite ovdje
RADIM j.... TI MATER

Imaju ljudi nekih problema s glavom. Ja samo ne znam gdje planiraju nositi sve te krpice.Skin wrote: 27 Nov 2020, 18:19Nora Ibsenova wrote: 27 Nov 2020, 18:03 Oprostite, jel vi radite ovdje
RADIM j.... TI MATER![]()
cuvaj se noro. gledam na tv ove redove, pa izlaznost na BF mnogo veca nego na izbore... a ovako izgledaju i redovi za testiranje na covid..
ne znam nismo normalni.

Cuj gdje. Nova GodinaNora Ibsenova wrote: 27 Nov 2020, 18:21Imaju ljudi nekih problema s glavom. Ja samo ne znam gdje planiraju nositi sve te krpice.Skin wrote: 27 Nov 2020, 18:19
![]()
cuvaj se noro. gledam na tv ove redove, pa izlaznost na BF mnogo veca nego na izbore... a ovako izgledaju i redovi za testiranje na covid..
ne znam nismo normalni.
To se kupuju kožni minjaci, dekoltirane haljinice.. Ne znam.
Muškarci ponovo, kao i uvijek, umjereniji.

Gdje će u guzicu.spacebound wrote: 27 Nov 2020, 18:24Cuj gdje. Nova GodinaNora Ibsenova wrote: 27 Nov 2020, 18:21
Imaju ljudi nekih problema s glavom. Ja samo ne znam gdje planiraju nositi sve te krpice.
To se kupuju kožni minjaci, dekoltirane haljinice.. Ne znam.
Muškarci ponovo, kao i uvijek, umjereniji.![]()

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest