Ma jok, nisu ti oni ko Asad, sitske milicije, garde arkanove i slicni na koje svrsavate, da muslimansku djecu neselektivno barel bombama zaspu.harlekin wrote: 16 Aug 2020, 20:50Mozda tu lete dijelovi neke obicne djece,ne vase americke uzvisene naravno sa IQ na nivou skakavca,nego one obicne potrosne,kak da objasnim...ahaa muslimanske.
Zbilja su ti toliko dolari sjeli na srce da nema mjesta za druge stvari?
Iran
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13984 times
- Been thanked: 23140 times
- Status: Offline
Re: Iranske vlasti osuđuju influensere na zatvorsku kaznu i bičevanje
Dozvolite da se obratimo
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
E pa tamo nema zaskakati hanume po forumu. A ipak je najsigurnije ispod NATO kisobranaFuddo wrote: 16 Aug 2020, 20:48 Ne znam lipi fufe sta cekas,
Uhvatio si se trulog zapada
A slobodarski iran vapi za tobom.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- insomnia
- Rđav kurac
j... ti to vehabije vake, vehabije nake. Oni jedini stisli muda, stali iza svojih rijeci pa zapucali tamo. Plus sto idu studiraju po ovim Katarima i Arabijama.
Sijoljupci fale Iran a nikom ne pada ba pamet da makar turisticki bahne kod ajatolaha. Diploma se za svaki slucaj stekne u NjemackU pa kod brata Moše u banku.
Sijoljupci fale Iran a nikom ne pada ba pamet da makar turisticki bahne kod ajatolaha. Diploma se za svaki slucaj stekne u NjemackU pa kod brata Moše u banku.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Kakve to veze ima sa tvojim hvaljenjem američkih terorista?Fuddo wrote: 16 Aug 2020, 20:48 Ne znam lipi fufe sta cekas,
Uhvatio si se trulog zapada
A slobodarski iran vapi za tobom.
Svi mi se morete obratit
- harlekin
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 165 times
- Been thanked: 364 times
A jadan,bas si primjer amera,jos samo fali da vices "terorist",jer cetnika za idola si mi vec postavio,nemas granice,karakter,ljudskost.Sve si ono zbog ceg vrijedi ipak stat na stranu tog Irana.Fuddo wrote: 16 Aug 2020, 20:53Ma jok, nisu ti oni ko Asad, sitske milicije, garde arkanove i slicni na koje svrsavate, da muslimansku djecu neselektivno barel bombama zaspu.harlekin wrote: 16 Aug 2020, 20:50
Mozda tu lete dijelovi neke obicne djece,ne vase americke uzvisene naravno sa IQ na nivou skakavca,nego one obicne potrosne,kak da objasnim...ahaa muslimanske.
Zbilja su ti toliko dolari sjeli na srce da nema mjesta za druge stvari?
- Fuddo
- Maliciozni seronja
- Has thanked: 13984 times
- Been thanked: 23140 times
Samo vi stanite,harlekin wrote: 16 Aug 2020, 22:21A jadan,bas si primjer amera,jos samo fali da vices "terorist",jer cetnika za idola si mi vec postavio,nemas granice,karakter,ljudskost.Sve si ono zbog ceg vrijedi ipak stat na stranu tog Irana.Fuddo wrote: 16 Aug 2020, 20:53
Ma jok, nisu ti oni ko Asad, sitske milicije, garde arkanove i slicni na koje svrsavate, da muslimansku djecu neselektivno barel bombama zaspu.
Nemoj poslije da kmecite kad upamtite,
Pa ja
Dozvolite da se obratimo
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Iran: Sampion u hrvanju osuden na dvije smrtne kazne zbog protesta protiv rezima

Iranski prvak u hrvanju osuden ja na smrtnu katnu zbog ucesca u protestima protiv rezima 2018. godine.
Vrhovni sud Irana ptvrdio je dvije smrtne kazne za Navida Afkaria, zajedno sa jos sest i po godina zatvora i 74 udarca bicevima.
Njegov brat Vahid Afkari osuden je na kaznu zatvora od 54 godine, njegov drugi brat Habib je dobio 27 godina zatvora i obadvojica ce biti udarana bicem 74 puta.
Iransko pravosude optuzilo je bracu za razlicite zlocine, ukljucujuci "prisustvovanje ilegalnim okupljanjima", okupljanje i zavjeru protiv nacionalne sigurnosti i vrijedanje vrhovnog vode.
Izvor blizak Navidu, rekao je da je bio bez kaznenog dosijea, te zbog sudjelovanja njegovih brace i sestara, sudstvo ih je smatralo organizovanom grupom.
Nije jasno zasto su jednoj osobi izrecene dvije smrtne kazne.
Iran International je izvijestio da su Navid i Vahid muceni kako bi dali priznanje.
Americka vlada je dala slicnu izvjestaj.
Njihova majka tvrdi da su bracu uhapsili policajci u civilu bez naloga.
Sud je dopustio svjedocima da opisu premlacivanje i mucenje, medutim sudije su to ignorirali.
Izvor: Daily Mail
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Re: Iran: Sampion u hrvanju osuden na dvije smrtne kazne zbog protesta protiv rezima
Ne postoji dovoljna kazna za zločinački režim koji ovako postupa s vlastitim narodom.
Tragično je da ovakve pojave postoje u današnjem vremenu.
Tragično je da ovakve pojave postoje u današnjem vremenu.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2711 times
- Been thanked: 8427 times
Re: Iran: Sampion u hrvanju osuden na dvije smrtne kazne zbog protesta protiv rezima
Jedni ubijaju ovako dok drugi daju pomilovanja osudjenim ratnim zlocincima.
Svijet je u krcu bez obzira na režim.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
- Has thanked: 22096 times
- Been thanked: 20168 times
Ovakvi rezimi nemaju sta traziti u danasnjem vremenu. Ovo je zlo i kosi se sa osnovnim ljudskim pravima.
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Kakve to veze ima jedno s drugim?Duminjo wrote: 02 Sep 2020, 16:54 Jedni ubijaju ovako dok drugi daju pomilovanja osudjenim ratnim zlocincima.
U svakoj demokratskoj državi bude pomilovanja koja izazivaju kontroverze. I dobiju ih počinitelji najtežih kaznenih dijela.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ja mislim da je on htio reci da bi ratne zlocince trebali kaznjavati kao u Iranu, ali su se mnogi izvukli i nisu dobili adekvatne kazne ni po demokratskim vrijednostima, a kamo li ovim rezimskim u Iranu, sto je cinjenica.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2711 times
- Been thanked: 8427 times
Nisam htio bas ovo iz prvog dijela. Neka kaznjava kako ko koga hoce.MarlboroGold wrote: 02 Sep 2020, 17:06 Ja mislim da je on htio reci da bi ratne zlocince trebali kaznjavati kao u Iranu, ali su se mnogi izvukli i nisu dobili adekvatne kazne ni po demokratskim vrijednostima, a kamo li ovim rezimskim u Iranu, sto je cinjenica.
Više sam ciljo na ovaj drugi dio tvog posta i na to da je licemjerno neciji režim osudjivati kad i sam nisi nista bolji.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9681 times
- Been thanked: 11423 times
- Status: Online
Razumio sam da će ovog lika dva puta objesiti, potom bičevati i na kraju zatvoriti na šest i po godina.Vrhovni sud Irana ptvrdio je dvije smrtne kazne za Navida Afkaria, zajedno sa jos sest i po godina zatvora i 74 udarca bicevima.
- Masamune
- DeLorean
- Mood:
Ma to dvije smrtne kazne je niĐe veze.
Ili je jedna ili je nema nikako.
Ili je jedna ili je nema nikako.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Ni Sjeverna Koreja im nije ravna.Krokodil Behko wrote: 02 Sep 2020, 19:23Razumio sam da će ovog lika dva puta objesiti, potom bičevati i na kraju zatvoriti na šest i po godina.Vrhovni sud Irana ptvrdio je dvije smrtne kazne za Navida Afkaria, zajedno sa jos sest i po godina zatvora i 74 udarca bicevima.
- insomnia
- Rđav kurac
Re: Iran
Roknuse im glavnog naucnika za nuklearni program u po Irana
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3907 times
- Been thanked: 2942 times
valjda su uapsili jednog ...TERORISTU
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Pasaga
- Hadžija
- Has thanked: 3907 times
- Been thanked: 2942 times
imas ga pravo
svezi ljudima ruke...i handri
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce