Nagovorite se ljudima! 24h sa...greeneyes
Moderator: Krokodil Behko
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19346 times
- Status: Online
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4133 times
- Been thanked: 3098 times
- Status: Offline
Re: Nagovorite se ljudima! 24h sa...Havana
Nemam misljenje o Laseru i ispricavam se na offu.
Opet si u koliziji s istinom. S obzirom da nisam osoba s posebnim potrebama (nista protiv osoba s posebnim potrebama, samo protiv isfrustriranih) ne vodim ratove s nepoznatim osobama online, cak ni onim koji me direktno napadnu. Kazem sto imam i zavrsim s tim.
Demonika je napadala i mene, a ja tebe nisam napadala nigdje, samo ti vracala istom mjerom kod vec pomenutog coporativnog napada. Rekla sam ti da 'odskakuces' kad sam vec bila iscrpljena od citanja tvojih nebuloza. Mogla sam ti reci i da prosetas. Prijateljski preporucujem redovnu setnju, mozda ti se razbistre razlozi zbog kojih napadas osobe koje se na forumu ponekad nadju u Fuddinoj 'blizini'.
MunDzi wrote: 27 Nov 2020, 00:13Necu odrzati rijec jer me vuces za jezik.
I vidim i po ovom postu da imamo totalno oprecno vidjenje situacije/a, kao sto sam i naglasila u prethodnom postu. Ni tada, a ni ranije nisam ucestvovala nikad u coporativnim "napadima". Moj stil je solo. A ti odlicno znas sta si mi se svasta nagovorila tom prilikom.
Kad vec spominjes coporativni napad, odlicno se sjecam jednog takvog na mene u kojem ste ucestvovali Fudo, ti i nekakva Demonika. Stoga, slazem se s tobom kad kazes da granice moraju postojati.
Jedini razlog zbog cega sam te ovaj put pomenula je diskutabilna rijec "odskakuci tj odyebi". Nisam protiv bana bilo koga ko zasluzi, pa ni mene kad zasluzim. Ali isto tako sam protiv selektivnog bana. Smisao poruke "odskakuci" je identican smislu poruke "odyebi" ili smislu smajlija sa srednjim prstom iza kojeg zapravo jasno pise "fuck off". Pa sam Fudi htjela replicirati porukom koja bi bila prihvatljiva moderaciji, a imala identican smisao. Onako nesto kako si ti meni svojevremeno, pa nisi dobila ban, a ja ti odgovorila identicnim smislom samo upotrijebila drugu rijec pa dobila ban.
Eto objasnila sam zasto sam te bas ovom prilikom spomenula.
U protivnom, morala si primjetiti da se zaista vec duze vrijeme drzim daleko od tebe.
I mozes ovaj post shvatiti kao obecanje da te necu vise pominjati u bilo kom kontekstu, sve dok se i ti budes pridrzavala svog da nema potrebe za daljnom diskusijom.
Opet si u koliziji s istinom. S obzirom da nisam osoba s posebnim potrebama (nista protiv osoba s posebnim potrebama, samo protiv isfrustriranih) ne vodim ratove s nepoznatim osobama online, cak ni onim koji me direktno napadnu. Kazem sto imam i zavrsim s tim.
Demonika je napadala i mene, a ja tebe nisam napadala nigdje, samo ti vracala istom mjerom kod vec pomenutog coporativnog napada. Rekla sam ti da 'odskakuces' kad sam vec bila iscrpljena od citanja tvojih nebuloza. Mogla sam ti reci i da prosetas. Prijateljski preporucujem redovnu setnju, mozda ti se razbistre razlozi zbog kojih napadas osobe koje se na forumu ponekad nadju u Fuddinoj 'blizini'.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25297 times
- Been thanked: 6637 times
Re: Nagovorite se ljudima! 24h sa...Laser
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
A sad svako svojim putem.
- Lavlje_srce
- Alienka

Dje zapelo Vecili moja?
Memento Mori
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 25297 times
- Been thanked: 6637 times
...meni bi bilo draze da si napravite extra temu za svadju ili da to radite na pp, ovako tema ode helac!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
- Lavlje_srce
- Alienka

Zavrseno aBd.Veca wrote: 27 Nov 2020, 21:00...meni bi bilo draze da si napravite extra temu za svadju ili da to radite na pp, ovako tema ode helac!
Memento Mori
@Laser
Pravi gospodin. U njegovu drustvu se osjeca pozitiva, zabavan je a nenametljiv. Obazriv, senzibilan. Dobro zamjecuje medjuodnose drugih forumasa i njihove potrebe i potrudit ce se pomoci, naravno ako moze. Nit je agresivan, niti kompetitivan a opet zalaze se cvrsto za svoja uvjerenja i nece se libiti braniti ih.
Meni jako drag
Pravi gospodin. U njegovu drustvu se osjeca pozitiva, zabavan je a nenametljiv. Obazriv, senzibilan. Dobro zamjecuje medjuodnose drugih forumasa i njihove potrebe i potrudit ce se pomoci, naravno ako moze. Nit je agresivan, niti kompetitivan a opet zalaze se cvrsto za svoja uvjerenja i nece se libiti braniti ih.
Meni jako drag
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1275 times
- Been thanked: 4078 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2803 times
- Been thanked: 5037 times
E jesu ti se i nagovorili.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2803 times
- Been thanked: 5037 times
Čojk 20 godina na forumu, istom svi viču, ne znam ja tog, ko je taj, taj mi je nepoznat.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Pa kad sam neupadljiv i miroljubiv.Nora Ibsenova wrote: 27 Nov 2020, 23:18 Čojk 20 godina na forumu, istom svi viču, ne znam ja tog, ko je taj, taj mi je nepoznat.
Važno da ne Mundži zna.
Klanjam džematile po parkovima.
- MunDzi
- Svadjalica

- MunDzi
- Svadjalica

Laser wrote: 27 Nov 2020, 23:20Pa kad sam neupadljiv i miroljubiv.Nora Ibsenova wrote: 27 Nov 2020, 23:18 Čojk 20 godina na forumu, istom svi viču, ne znam ja tog, ko je taj, taj mi je nepoznat.![]()
Važno da ne Mundži zna.![]()
Na ranu te privit, toliko si fin.
Pasivna agresija?Nora Ibsenova wrote: 27 Nov 2020, 23:18 Čojk 20 godina na forumu, istom svi viču, ne znam ja tog, ko je taj, taj mi je nepoznat.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
Konačno neko kompetentan uspostavlja dijagnozu ili se bar približava dijagnozi.Saga wrote: 27 Nov 2020, 23:27Pasivna agresija?Nora Ibsenova wrote: 27 Nov 2020, 23:18 Čojk 20 godina na forumu, istom svi viču, ne znam ja tog, ko je taj, taj mi je nepoznat.![]()
Klanjam džematile po parkovima.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Ne znam lasera.
U prici se uvijek nekako spominje. Od trece osobe. Sporedno. Ali njega jos nisam uspio u argumentu procitat.
Kao kad neko kaze sad ce laser doci i ovo da rijesi. Ok. Slegnem ramenima. Nisam dalje razmisljao..
ali nikako da dodje
U prici se uvijek nekako spominje. Od trece osobe. Sporedno. Ali njega jos nisam uspio u argumentu procitat.
Kao kad neko kaze sad ce laser doci i ovo da rijesi. Ok. Slegnem ramenima. Nisam dalje razmisljao..
ali nikako da dodje
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19346 times
Primijetila sam kad se s nekim raspravljas/svadjas da pratis ko lajka postove koji su kao protiv tebe
Cak se vracas na postove koji su satima prije napisani.
- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times