Cuj tuziti covjeka jer je rekao da ce bosna njega nadzivjeti ?
Koji moron.
Pa to je nesto kao logika.
Osim ako se pedja ne nada da ce bosna nestati prije njega?
I onda se neki cude kad ga zovu pocetnikom
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Nema to veze ni sa kakvim apsurdom. Ne moras biti cetnik da propagiras izdajnicku pricu

Smijes li nam ti turiti svoju da vidimo i tog Apolona?Spitfire wrote: 28 Nov 2020, 14:53 Gospodin Prevljak je neshvaćen i kažnjen je na pravdi Boga!Dovoljno je baciti pogled na pitomu Fikretovu facu koja odiše inteligencijom da shvatimo da je ovo prljava urota.
Posalji mu jedan od aparata da se uslika

Jedan od ih sto te odrzavaju u zivotu. Mozda radis kao varilac, pa zivis od njih, ne znam.

Ma Fikret je svjetlo sa kraja tunela.Hurija wrote: 28 Nov 2020, 14:29 Fikret je uspješan biznismen,usto kao savjetnik i uz penziju dobija oko 4000 KM koje je zaslužio, uložio je prigovor ako se ne usvojii platiće bez problema 7 000 KM ,mozda bi pojedini osporili i njegovo učešce u ratu i čin Generala koji je nosio ,čitala sam kako ga omalovažavaju i zovu prijeratnim Kerovođom.
Ko zna ,ionako gazimo i pljujemo preko svih znamenja.
![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nevažno je samo se druga strana pravi naivna. Ovdje se ne radi o "Prevljak je rekao Kojoviću Bosne će biti a tebe neće biti a čovjek uopšte nije važno otcjepljenjem pa se zato smatra prijetnjom da će ga ubiti" nego "Prevljak je rekao Kojoviću Bosne će biti a tebe neće biti pa je samim tim prijetnja ubistvom".MarlboroGold wrote: 28 Nov 2020, 14:28Nije nevažno. Naprotiv to je veoma važno. Kad ti neko prijeti otcjepljenjem i onda izjaviš tako nešto svaki razuman čovjek će to protumačiti kao normalan odgovor nekom takvom pojedincu. I sam Komšić je impulsivno davao razne izjave prethodnih godina na Dodikove prijetnje i nikad nije bio kažnjen što je logično.Naseef Mushroom wrote: 28 Nov 2020, 13:46
Da li je prijetio otcjepljenjem ili ne je apsolutno nevažno, ovdje se radi da je "Tebe jednog dana neće biti ali je BiH vječna" zvanično krivično djelo i prijetnja ubistvom što će dati krila negatorima države da je još više pljuju
A ti kao zaduzen da brises tablu, sta li...Pa brisi.MarlboroGold wrote: 28 Nov 2020, 15:27 Odakle se sad pojaviše ovi novi i to odjednom našli ovdje pisati![]()
I ja mislim da je Fikro citirao Josipa Pejakovica, samo sto je profesor covjek iz naroda i malo neuk za tih knjiskih stvari. Ali mu je nijet bio taki, sigurno.Naseef Mushroom wrote: 28 Nov 2020, 15:29
Nevažno je samo se druga strana pravi naivna. Ovdje se ne radi o "Prevljak je rekao Kojoviću Bosne će biti a tebe neće biti a čovjek uopšte nije važno otcjepljenjem pa se zato smatra prijetnjom da će ga ubiti" nego "Prevljak je rekao Kojoviću Bosne će biti a tebe neće biti pa je samim tim prijetnja ubistvom".
Ovdje nije važno da li je bilo u pitanju otcjepljenje, građanska država, rat ili kila krastavac, dobio je presudu zbog izjave "Bosne će biti ali tebe neće biti u to budi siguran".
Pa eto Dodik prijeti otcjepljenjem pa kada bi mu neko odgovorio da će ga upucati radi toga to bi bila očigledna prijetnja ubistvom i ne bi bio logično nikakav argument da je to normalan odgovor pošto neko prijeti otcjepljenjem, to je ja mislim svima jasno.
Nažalost zahvaljujući ovoj presudi sada i odgovor popit ovog Komšićevog Dodiku, Majkićki i ostalim će se smatrati prijetnjom i svi će se pozivati na ovu presudu.
Čika Pedja pravo obavlja posao.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Super, ti se zalažeš za društvo gdje nekome možeš presuditi samo ako ti se ne sviđa nečiji nos. Šta ćemo ako ti budeš sutra nekome antipatičan?Spitfire wrote: 28 Nov 2020, 14:53 Gospodin Prevljak je neshvaćen i kažnjen je na pravdi Boga!Dovoljno je baciti pogled na pitomu Fikretovu facu koja odiše inteligencijom da shvatimo da je ovo prljava urota.

Pa bili gosti, dok se nisu upoznali sa forumskim bicima.MarlboroGold wrote: 28 Nov 2020, 15:27 Odakle se sad pojaviše ovi novi i to odjednom našli ovdje pisati![]()
Samo oni sto znaju rime se boje Osmice i njegovih osaMunDzi wrote: 28 Nov 2020, 15:42
Pa bili gosti, dok se nisu upoznali sa forumskim bicima.
Sad rafalaju kao da su tu godinama.![]()
A ne ko ja budala sto sam dosla kao pala s Marsa i na vlastitoj kozi ucila ko je kakav.
Trebala sam prvo prouciti, pa tek onda uci u osinjak.![]()

Jimmy wrote: 28 Nov 2020, 15:28Ma Fikret je svjetlo sa kraja tunela.Hurija wrote: 28 Nov 2020, 14:29 Fikret je uspješan biznismen,usto kao savjetnik i uz penziju dobija oko 4000 KM koje je zaslužio, uložio je prigovor ako se ne usvojii platiće bez problema 7 000 KM ,mozda bi pojedini osporili i njegovo učešce u ratu i čin Generala koji je nosio ,čitala sam kako ga omalovažavaju i zovu prijeratnim Kerovođom.
Ko zna ,ionako gazimo i pljujemo preko svih znamenja.
![]()