"Naša stranka"

Politička dešavanja i aktuelnosti u Bosni i Hercegovini.

Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

prog321
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Been thanked: 1 time
Status: Offline

Re: Fikret Prevljak i SDA kažnjeni sa 7.000 KM zbog prijetnje Predragu Kojoviću. Insomnija na aparatima.

Post by prog321 »

Crvendaci su sad dobil izbore i nikada vise :oo

Cuj tuziti covjeka jer je rekao da ce bosna njega nadzivjeti ?
Koji moron.
Pa to je nesto kao logika.
Osim ako se pedja ne nada da ce bosna nestati prije njega?
I onda se neki cude kad ga zovu pocetnikom :ooo
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac
Has thanked: 3202 times
Been thanked: 10011 times

Re: Fikret Prevljak i SDA kažnjeni sa 7.000 KM zbog prijetnje Predragu Kojoviću. Insomnija na aparatima.

Post by insomnia »

Image
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Lavlje_srce wrote: 28 Nov 2020, 14:36
MarlboroGold wrote: 28 Nov 2020, 14:28uaa četnikuša :oo
E to, to. :D. Teatar apsurda. :pivo
Nema to veze ni sa kakvim apsurdom. Ne moras biti cetnik da propagiras izdajnicku pricu
Znaju to Fr vrlo dobro. Evo u svjetlu ovih teroristickih napada pocnes li laprdati kako to mozda i nije tako, traziti im neka opravdanja i odstupnice murija ti zakuca na vrata i hop, zagovaranje i opravdavanje terorizma. Po brzom postupku ides na sud pa u. Zatvor. Niko ne pita jesi li musliman
Lavlje_srce
Alienka
Alienka
Has thanked: 4125 times
Been thanked: 3094 times

Post by Lavlje_srce »

Zanimljivo je sto si se ti bas ti nasao prozvanim da mi odgovoris.

Izdajnici bosanske zemlje, njenog radnika, seljaka, njene majke i sestre su - svi oni koji opravdavaju 30-godisnju korupciju i nepotizam, lagano, izdajnicko ubijanje Bosne i Hercegovine. Dugo i beskrupulozno mrcvarenje te ljepotice. Svi oni koji umjesto progresa, moderne politike otvaranja prema svijetu i jacanja obrambenog potencijala, odrzavaju politiku ravnoteze straha i spojenih, gnusnih nacionalistickih posuda.
Memento Mori

You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~

You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
Spitfire
Na probnom
Na probnom

Post by Spitfire »

Gospodin Prevljak je neshvaćen i kažnjen je na pravdi Boga!Dovoljno je baciti pogled na pitomu Fikretovu facu koja odiše inteligencijom da shvatimo da je ovo prljava urota.
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Pa koji su im alternativa? Dje su ti koji se zalazu za to sto nabroja jel njihova stranka sa “najmanjim sazjednickim sadrziocem” to sigurno nije?
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Spitfire wrote: 28 Nov 2020, 14:53 Gospodin Prevljak je neshvaćen i kažnjen je na pravdi Boga!Dovoljno je baciti pogled na pitomu Fikretovu facu koja odiše inteligencijom da shvatimo da je ovo prljava urota.
Smijes li nam ti turiti svoju da vidimo i tog Apolona?
Jimmy
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Jimmy »

insomnia wrote: 28 Nov 2020, 14:54 Smijes li nam ti turiti svoju da vidimo i tog Apolona?
Posalji mu jedan od aparata da se uslika
insomnia
Rđav kurac
Rđav kurac

Post by insomnia »

Za varenje?
Jimmy
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Jimmy »

insomnia wrote: 28 Nov 2020, 15:23Za varenje?
Jedan od ih sto te odrzavaju u zivotu. Mozda radis kao varilac, pa zivis od njih, ne znam.
Masamune
DeLorean
DeLorean
Mood:
Has thanked: 22581 times
Been thanked: 20725 times

Post by Masamune »

Odakle se sad pojaviše ovi novi i to odjednom našli ovdje pisati :oo
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Jimmy
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Jimmy »

Hurija wrote: 28 Nov 2020, 14:29 Fikret je uspješan biznismen,usto kao savjetnik i uz penziju dobija oko 4000 KM koje je zaslužio, uložio je prigovor ako se ne usvojii platiće bez problema 7 000 KM ,mozda bi pojedini osporili i njegovo učešce u ratu i čin Generala koji je nosio ,čitala sam kako ga omalovažavaju i zovu prijeratnim Kerovođom.
Ko zna ,ionako gazimo i pljujemo preko svih znamenja.

:D
Ma Fikret je svjetlo sa kraja tunela.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

MarlboroGold wrote: 28 Nov 2020, 14:28
Naseef Mushroom wrote: 28 Nov 2020, 13:46

Da li je prijetio otcjepljenjem ili ne je apsolutno nevažno, ovdje se radi da je "Tebe jednog dana neće biti ali je BiH vječna" zvanično krivično djelo i prijetnja ubistvom što će dati krila negatorima države da je još više pljuju
Nije nevažno. Naprotiv to je veoma važno. Kad ti neko prijeti otcjepljenjem i onda izjaviš tako nešto svaki razuman čovjek će to protumačiti kao normalan odgovor nekom takvom pojedincu. I sam Komšić je impulsivno davao razne izjave prethodnih godina na Dodikove prijetnje i nikad nije bio kažnjen što je logično.
Nevažno je samo se druga strana pravi naivna. Ovdje se ne radi o "Prevljak je rekao Kojoviću Bosne će biti a tebe neće biti a čovjek uopšte nije važno otcjepljenjem pa se zato smatra prijetnjom da će ga ubiti" nego "Prevljak je rekao Kojoviću Bosne će biti a tebe neće biti pa je samim tim prijetnja ubistvom".
Ovdje nije važno da li je bilo u pitanju otcjepljenje, građanska država, rat ili kila krastavac, dobio je presudu zbog izjave "Bosne će biti ali tebe neće biti u to budi siguran".
Pa eto Dodik prijeti otcjepljenjem pa kada bi mu neko odgovorio da će ga upucati radi toga to bi bila očigledna prijetnja ubistvom i ne bi bio logično nikakav argument da je to normalan odgovor pošto neko prijeti otcjepljenjem, to je ja mislim svima jasno.
Nažalost zahvaljujući ovoj presudi sada i odgovor popit ovog Komšićevog Dodiku, Majkićki i ostalim će se smatrati prijetnjom i svi će se pozivati na ovu presudu.

Čika Pedja pravo obavlja posao.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
Jimmy
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Jimmy »

MarlboroGold wrote: 28 Nov 2020, 15:27 Odakle se sad pojaviše ovi novi i to odjednom našli ovdje pisati :oo
A ti kao zaduzen da brises tablu, sta li...Pa brisi.
Jimmy
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Jimmy »

Naseef Mushroom wrote: 28 Nov 2020, 15:29
Nevažno je samo se druga strana pravi naivna. Ovdje se ne radi o "Prevljak je rekao Kojoviću Bosne će biti a tebe neće biti a čovjek uopšte nije važno otcjepljenjem pa se zato smatra prijetnjom da će ga ubiti" nego "Prevljak je rekao Kojoviću Bosne će biti a tebe neće biti pa je samim tim prijetnja ubistvom".
Ovdje nije važno da li je bilo u pitanju otcjepljenje, građanska država, rat ili kila krastavac, dobio je presudu zbog izjave "Bosne će biti ali tebe neće biti u to budi siguran".
Pa eto Dodik prijeti otcjepljenjem pa kada bi mu neko odgovorio da će ga upucati radi toga to bi bila očigledna prijetnja ubistvom i ne bi bio logično nikakav argument da je to normalan odgovor pošto neko prijeti otcjepljenjem, to je ja mislim svima jasno.
Nažalost zahvaljujući ovoj presudi sada i odgovor popit ovog Komšićevog Dodiku, Majkićki i ostalim će se smatrati prijetnjom i svi će se pozivati na ovu presudu.

Čika Pedja pravo obavlja posao.
I ja mislim da je Fikro citirao Josipa Pejakovica, samo sto je profesor covjek iz naroda i malo neuk za tih knjiskih stvari. Ali mu je nijet bio taki, sigurno.
Naseef Mushroom
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 4200 times
Been thanked: 3882 times

Post by Naseef Mushroom »

Spitfire wrote: 28 Nov 2020, 14:53 Gospodin Prevljak je neshvaćen i kažnjen je na pravdi Boga!Dovoljno je baciti pogled na pitomu Fikretovu facu koja odiše inteligencijom da shvatimo da je ovo prljava urota.
Super, ti se zalažeš za društvo gdje nekome možeš presuditi samo ako ti se ne sviđa nečiji nos. Šta ćemo ako ti budeš sutra nekome antipatičan?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1391 times

Post by MunDzi »

Koje gluposti.

Nemam pojma ni ko je lik.
Ali sam odgledala taj klip.
Na stranu sto je primitivan, ali kontekst njegove price je:
"Tebe jednog dana neće biti ali je BiH vječna".

Bar sam ja tako shvatila, nisam vidjela prijetnju.

Ovo su sve politicke igre i igrice.
I ova presuda i kazne su samo dokaza koliko je drzava smijesna kad sebi dozvoljava ovakve gluposti.
MunDzi
Svadjalica
Svadjalica
Has thanked: 715 times
Been thanked: 1391 times

Post by MunDzi »

MarlboroGold wrote: 28 Nov 2020, 15:27 Odakle se sad pojaviše ovi novi i to odjednom našli ovdje pisati :oo
Pa bili gosti, dok se nisu upoznali sa forumskim bicima.
Sad rafalaju kao da su tu godinama. :D.

A ne ko ja budala sto sam dosla kao pala s Marsa i na vlastitoj kozi ucila ko je kakav.
Trebala sam prvo prouciti, pa tek onda uci u osinjak. :oo
Jimmy
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Jimmy »

MunDzi wrote: 28 Nov 2020, 15:42
Pa bili gosti, dok se nisu upoznali sa forumskim bicima.
Sad rafalaju kao da su tu godinama. :D.

A ne ko ja budala sto sam dosla kao pala s Marsa i na vlastitoj kozi ucila ko je kakav.
Trebala sam prvo prouciti, pa tek onda uci u osinjak. :oo
Samo oni sto znaju rime se boje Osmice i njegovih osa :D

Naivnost ima svoj sarm. Stvarno
Hurija
Pandora
Pandora
Has thanked: 874 times
Been thanked: 1051 times

Post by Hurija »

Jimmy wrote: 28 Nov 2020, 15:28
Hurija wrote: 28 Nov 2020, 14:29 Fikret je uspješan biznismen,usto kao savjetnik i uz penziju dobija oko 4000 KM koje je zaslužio, uložio je prigovor ako se ne usvojii platiće bez problema 7 000 KM ,mozda bi pojedini osporili i njegovo učešce u ratu i čin Generala koji je nosio ,čitala sam kako ga omalovažavaju i zovu prijeratnim Kerovođom.
Ko zna ,ionako gazimo i pljujemo preko svih znamenja.

Ma Fikret je svjetlo sa kraja tunela.

Nije svjetlo ali ima zasluga, nije se krio po podrumima niti je zdimio u dijasporu

Ostalo je cutanje.
Post Reply

Return to “Politika u BiH”