Usputno mahanje te izvlači..toxic wrote: 28 Nov 2020, 18:15Meni je to super, jes' da maske i ne nosim napolju, al' kad iz daljine vidim nekog poznatog samo ubrzam hod i usput mahnem. Znas, zurim... Ma, mrsko mi skidati slusaliceina wrote: 28 Nov 2020, 18:10 A kontam baš jutros.. Napolju sa maskama, kapama neki i sa cvikama.. Ne možeš ljude na ulici više ni prepoznati..![]()
![]()
Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5195 times
- Been thanked: 7340 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Svijest ima sidrište.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14289 times
- Been thanked: 23785 times
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Jeste Space i postujem ali kod nas devedeset odsto Muslimanske niske populacije konzumira alkohol ,zasigurno toliki postotak ne uzgaja svinje i ne konzumira svinjetinu,jos nesto i duhan je porok po Islamu
Ostalo je cutanje.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Umjesto da prikolju kakvu brlju sto su skoro pekli, oni bi da kolju krmpotice. cccccHurija wrote: 28 Nov 2020, 16:22 Nisam to znala Majo ,cujem danas da se od mene ovdje pokupilo par Bosnjaka ,otisli u RS pomoći ,prijateljima u klanju ,koje je to podcjenjivanje i gaženje svoga ,majko draga
![]()
Mozda se i cvaraka najedu, a uz to najbolje ide rakija. Tako rade oni "Muslimani" sto nisu radikalni.
A radikalni "Muslimani" samo peku rakiju, niti kolju krmpotice niti jedu.
Ali se zato ibrete ovim prvim.
A pravi muslimani niti peku rakiju, niti je konzumiraju, niti kolju krmpotice, niti ih konzumiraju, ali se vala i ne ibrete ovim prvim i drugim.
Naucili ljudi da ima svega na dunjaluku, a ponajvise vjernika na baterije.
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9995 times
- Been thanked: 16878 times
Mene licno boli briga ko pije, ko jede i uzganja svinje itd, al ne podnosim licemjerje. Piti alkohol ili peci, prodavati, poklanjati je isti grijeh kao i jesti svinjetinu, pa stoga kad vec jedno od to dvoje radis, kakvo pravo imas pljuvati po onom ko radi drugo?Hurija wrote: 28 Nov 2020, 18:38 Jeste Space i postujem ali kod nas devedeset odsto Muslimanske niske populacije konzumira alkohol ,zasigurno toliki postotak ne uzgaja svinje i ne konzumira svinjetinu,jos nesto i duhan je porok po Islamu
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5195 times
- Been thanked: 7340 times
Svaki korak/postupak ima svoju zasebnu težinu.. Ili manjak iste.
A odgovarati ćemo svi (višim silama) za čitav skup (u nekom datom trenutku)..
Space, malo me čudi što zagazaš uopšte..
Svijest ima sidrište.
- spacebound
- Urednik foruma

Neke stvari ne mogu presutit. Nek svako za sebe radi kako misli da mu je najbolje. Medjutim, kad radis nesto sto je na istoj strani tasa kao onaj koga kudis ja ne mogu da ne uprem prstom u to.ina wrote: 28 Nov 2020, 18:46 Svaki korak/postupak ima svoju zasebnu težinu.. Ili manjak iste.
Znaci, zivi i pusti druge da zive. Na kraju svako ce samo za svoje postupke odgovarati.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
Oprosti samo da se malo ubacimspacebound wrote: 28 Nov 2020, 18:41Mene licno boli briga ko pije, ko jede i uzganja svinje itd, al ne podnosim licemjerje. Piti alkohol ili peci, prodavati, poklanjati je isti grijeh kao i jesti svinjetinu, pa stoga kad vec jedno od to dvoje radis, kakvo pravo imas pljuvati po onom ko radi drugo?Hurija wrote: 28 Nov 2020, 18:38 Jeste Space i postujem ali kod nas devedeset odsto Muslimanske niske populacije konzumira alkohol ,zasigurno toliki postotak ne uzgaja svinje i ne konzumira svinjetinu,jos nesto i duhan je porok po Islamu
Od te svinjetine su napravili kao smrtni grijeh. Ali vidi sad ovo. U islamu nikada ali bas nikada nije dozvoljen alkohol dok svinjetinu smijes pojesti ako ti je zivot u pitanju. Tek onoliko da bi prezivio tj. da ne umres od gladi ako nemas sta drugo pojesti.
Evo neka me ispravi Laser efendija ako sam sta pogrijesio
11/11/22
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
Vala grijeh ne ulazi na usta, samo iz usta.
Neka svako pije i jede sta mu cejf, ili ne jede i ne pije ono sto nece.
Koga ba briga.
Koga ba briga.
- Hurija
- Pandora

spacebound wrote: 28 Nov 2020, 18:41Mene licno boli briga ko pije, ko jede i uzganja svinje itd, al ne podnosim licemjerje. Piti alkohol ili peci, prodavati, poklanjati je isti grijeh kao i jesti svinjetinu, pa stoga kad vec jedno od to dvoje radis, kakvo pravo imas pljuvati po onom ko radi drugo?Hurija wrote: 28 Nov 2020, 18:38 Jeste Space i postujem ali kod nas devedeset odsto Muslimanske niske populacije konzumira alkohol ,zasigurno toliki postotak ne uzgaja svinje i ne konzumira svinjetinu,jos nesto i duhan je porok po Islamu
Ja ne vidim da sam pljuvala ovdje i po kome ,niti sam vrijedjals i spominjala da kome slini ona stvar na SDA kao sto to meni spomenu Nora ,ti si osudila alkohol ok je ja sam evo osudila jedenje i uzgoj svinjetine ko to radi prijatno mu Spacebound ,uzgred nisam primjetila da se lično pridrzavas ni ti svih Muslimanskih običaja i normi kao ni ja ,nisi recimo zavijena ali to je lično tvoj problem i da ja na Krmokolj neću,hoćes li ti mozda
Last edited by Hurija on 28 Nov 2020, 18:57, edited 1 time in total.
Ostalo je cutanje.
- Hurija
- Pandora

MunDzi wrote: 28 Nov 2020, 18:53 Vala grijeh ne ulazi na usta, samo iz usta.
Koga ba briga.
Ostalo je cutanje.
- spacebound
- Urednik foruma

Pa i ne pridrzavam se, nit klanjam nit idem u dzamiju. Ja imam svoj princip i odnos s Bogom.Hurija wrote: 28 Nov 2020, 18:53spacebound wrote: 28 Nov 2020, 18:41
Mene licno boli briga ko pije, ko jede i uzganja svinje itd, al ne podnosim licemjerje. Piti alkohol ili peci, prodavati, poklanjati je isti grijeh kao i jesti svinjetinu, pa stoga kad vec jedno od to dvoje radis, kakvo pravo imas pljuvati po onom ko radi drugo?
Ja ne vidim da sam pljuvala ovdje i po kome ,niti sam vrijedjals i spominjala da kome slini ona stvar na SDA kao sto to meni spomenu Nora ,ti si osudila alkohol ok je ja sam evo osudila jedenje i uzgoj svinjetine ko to radi prijatno mu Spacebound ,uzgred nisam primjetila da se lično pridrzavas ni ti svih Muslimanskih običaja i normi kao ni ja ,nisi recimo zavijena ali to je lično tvoj problem i da ja na Krmokolj neću,hoćes li ti mozda![]()
Isto tako se drugima ne mijesam. Gledam svoja posla i metem oko svoje kuce.
Necu vala, ni na klanje ni na kazan, nit ista od toga konzumiram, i to ne iskljucivo iz vjerskih razloga.
Ne volim pijane ljude.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28011 times
- Been thanked: 31997 times
zaatvorilo kafane svi smo zbedirani evo

Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.