Samo da kažem.......
Moderator: VIP
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2742 times
- Been thanked: 4917 times
- Status: Offline
Re: Samo da kažem.......
Od svih ljudskih osobina, licemjerje mi je najmrža 
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1238 times
- Been thanked: 3953 times
Tačno je brt.MrH wrote: 28 Nov 2020, 18:49Oprosti samo da se malo ubacimspacebound wrote: 28 Nov 2020, 18:41
Mene licno boli briga ko pije, ko jede i uzganja svinje itd, al ne podnosim licemjerje. Piti alkohol ili peci, prodavati, poklanjati je isti grijeh kao i jesti svinjetinu, pa stoga kad vec jedno od to dvoje radis, kakvo pravo imas pljuvati po onom ko radi drugo?
Od te svinjetine su napravili kao smrtni grijeh. Ali vidi sad ovo. U islamu nikada ali bas nikada nije dozvoljen alkohol dok svinjetinu smijes pojesti ako ti je zivot u pitanju. Tek onoliko da bi prezivio tj. da ne umres od gladi ako nemas sta drugo pojesti.
Evo neka me ispravi Laser efendija ako sam sta pogrijesio
Klanjam džematile po parkovima.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Pa i Hurija ima svoj princip i odnos s Bogom.spacebound wrote: 28 Nov 2020, 18:57Pa i ne pridrzavam se, nit klanjam nit idem u dzamiju. Ja imam svoj princip i odnos s Bogom.Hurija wrote: 28 Nov 2020, 18:53
Ja ne vidim da sam pljuvala ovdje i po kome ,niti sam vrijedjals i spominjala da kome slini ona stvar na SDA kao sto to meni spomenu Nora ,ti si osudila alkohol ok je ja sam evo osudila jedenje i uzgoj svinjetine ko to radi prijatno mu Spacebound ,uzgred nisam primjetila da se lično pridrzavas ni ti svih Muslimanskih običaja i normi kao ni ja ,nisi recimo zavijena ali to je lično tvoj problem i da ja na Krmokolj neću,hoćes li ti mozda![]()
Isto tako se drugima ne mijesam. Gledam svoja posla i metem oko svoje kuce.
Necu vala, ni na klanje ni na kazan, nit ista od toga konzumiram, i to ne iskljucivo iz vjerskih razloga.
Ne volim pijane ljude.
Ne vidim po cemu je po tom pitanju drugacija od tebe ili bilo koga drugog.
Ni jedna se ne pridrzavate svih pravila, a obje upirete prst u tudja nepridrzavanja.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2742 times
- Been thanked: 4917 times
E čuj, Laser efendija 
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
Laser wrote: 28 Nov 2020, 19:06Tačno je brt.MrH wrote: 28 Nov 2020, 18:49
Oprosti samo da se malo ubacim
Od te svinjetine su napravili kao smrtni grijeh. Ali vidi sad ovo. U islamu nikada ali bas nikada nije dozvoljen alkohol dok svinjetinu smijes pojesti ako ti je zivot u pitanju. Tek onoliko da bi prezivio tj. da ne umres od gladi ako nemas sta drugo pojesti.
Evo neka me ispravi Laser efendija ako sam sta pogrijesio
11/11/22
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9993 times
- Been thanked: 16875 times
Ja upirem prst u licemjerje. Procitaj jos jednom.MunDzi wrote: 28 Nov 2020, 19:07Pa i Hurija ima svoj princip i odnos s Bogom.spacebound wrote: 28 Nov 2020, 18:57
Pa i ne pridrzavam se, nit klanjam nit idem u dzamiju. Ja imam svoj princip i odnos s Bogom.
Isto tako se drugima ne mijesam. Gledam svoja posla i metem oko svoje kuce.
Necu vala, ni na klanje ni na kazan, nit ista od toga konzumiram, i to ne iskljucivo iz vjerskih razloga.
Ne volim pijane ljude.
Ni jedna se ne pridrzavate svih pravila, a obje upirete prst u tudja nepridrzavanja.
A i ne moras, vala.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- MunDzi
- Svadjalica

Pa i ti ispadas licemjerna, pa eto upri prst i u sebe.spacebound wrote: 28 Nov 2020, 19:09Ja upirem prst u licemjerje. Procitaj jos jednom.MunDzi wrote: 28 Nov 2020, 19:07
Pa i Hurija ima svoj princip i odnos s Bogom.
A i ne moras, vala.
- spacebound
- Urednik foruma

Evo sad cuMunDzi wrote: 28 Nov 2020, 19:10Pa i ti ispadas licemjerna, pa eto upri prst i u sebe.spacebound wrote: 28 Nov 2020, 19:09
Ja upirem prst u licemjerje. Procitaj jos jednom.
A i ne moras, vala.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
@Hurija.
Ne možeš se, kao muslimanka koja drži do vjere, zgražavati nad učešćem muslimana u kolinju, a istovremeno peći rakiju.
Sa.stanovišta islama, i jedno i drugo je zabranjeno. A ako ćemo baš cijepati dlake, neki teolozi smatraju da je alkohol veće zlo jer je konzumiranje istog veća šteta za društvo nego jedenje svinjetine.
Ne možeš se, kao muslimanka koja drži do vjere, zgražavati nad učešćem muslimana u kolinju, a istovremeno peći rakiju.
Sa.stanovišta islama, i jedno i drugo je zabranjeno. A ako ćemo baš cijepati dlake, neki teolozi smatraju da je alkohol veće zlo jer je konzumiranje istog veća šteta za društvo nego jedenje svinjetine.
Klanjam džematile po parkovima.
- MunDzi
- Svadjalica

Ma ne moras.
Eto ja sam uprla taj isti prst u tebe.
Jedem svinjetinu i pijem alkohol
samo jos ne pusim jer mislim da to stvarno nije zdravo.. a svinjetina je zdrava i rakija
Al umjereno
Al umjereno
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 53247 times
- Been thanked: 9456 times
Cuj upri prs u sebe, tobejarabi 
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- spacebound
- Urednik foruma

Da ti imas pojma sta sam ja pisala, na sta ukazivala i sta je licemjerje, pa hajd. Ovako mi se s tobom, ustvari nikad mi se ne da s tobom, raspravljat.
Dovidjenja i prijatno.
- Dunjaa
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 497 times
- Been thanked: 1124 times
A što se tek za mahalanja tamo neđe gori pa to opet pojedine ne spriječava da rade. Dupli aršini.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- MunDzi
- Svadjalica

- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
Sad kad bi im rekao da je "laksi" grijeh pojesti krmetinu nego odigrati kladionicu i dobiti pare na kladionici i od toga kupiti npr. keks i raspodijeliti sa rajom, svi bi rekli ovaj lud, budala, vehabija, sta on zna, moRe se bacit koji listicLaser wrote: 28 Nov 2020, 19:11 @Hurija.
11/11/22