Jes viDla mladosti
Eeee, jah

KaS ti bit?Lavlje_srce wrote: 28 Nov 2020, 20:18 Sorry @vrhbosnice, pogresna reakcija na fotku iz saune. Trebao je biti srcoliki.

Ima jos osim mladosti, ljepota

mozeli se rec da je ovo tvoja zasluga ....

Sto? Ne ganja me @Mundzi dovoljno, trebala bi jos malo?Fuddo wrote: 28 Nov 2020, 20:19KaS ti bit?Lavlje_srce wrote: 28 Nov 2020, 20:18 Sorry @vrhbosnice, pogresna reakcija na fotku iz saune. Trebao je biti srcoliki.

More i sa zarovimaLavlje_srce wrote: 28 Nov 2020, 20:21Sto? Ne ganja me @Mundzi dovoljno, trebala bi jos malo?![]()
Uz to sam se previse zaljubila, mogla bih staviti samo neku sa hiljadu zarova.![]()

Trebas,

malo im je i 10 BF,nista od tog ....Fuddo wrote: 28 Nov 2020, 20:26Trebas,
A sto je fino kad je nako sve zategnuto, nista ne visi, sve cakum pakum...
Jos kad je od sebe i lijepo...
I sad meni neJde u glavu, kako ovi nasi forumski omladinci nista ne preduzimaju?
Sam puse ruzu i igraju cojece ne ljuti se
Staimje?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Dobro bolan jesi ti pobudalio tamo u toj americi?Fuddo wrote: 28 Nov 2020, 20:26Trebas,
I sad meni neJde u glavu, kako ovi nasi forumski omladinci nista ne preduzimaju?
Staimje?

Mores ti bona metnit nekuvila wrote: 28 Nov 2020, 20:29Dobro bolan jesi ti pobudalio tamo u toj americi?Fuddo wrote: 28 Nov 2020, 20:26
Trebas,
Staimje?
Dasta vec poduzimaju...samo sute...pametni
Mi sto galamimo po forumu smo kriticni![]()
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests