Jesi.
Sebijica je eksta zgodna.
Ima sve sto treba da ima na pravim mjestima.
Mali strukic, kukovi, fine none, fine grudi.....bas dobro gradjena.

Jesi.

Pih

Odoh se sad napiti

Ne znam, nije mi nesto. Prva mi je tajanstvena, misticna, takve fotografije volim. Nisam bas za eksplicitnost, mada se i ja znam obuci seksi, ali volim nekakvu mjeru. Mozda je i do mog trenutnog raspolozenja, u dusi sam prilicno romanticna. Kako god, nebitno.Merlin246 wrote: 28 Nov 2020, 20:57 A Lavlje sto ti se ne dopada fotografija u kupacem, sta je reći?
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Mala_Mu wrote: 28 Nov 2020, 21:05 Trenutno korisnika/ca: ElTriconi, Fufe, HAVANA, Lavlje_srce, Mala_Mu, Mirelam, Mister No, MunDzi, Nora Ibsenova, prog321, Rum, Sibila, spacebound, vila, Vrag i 8 gostiju.
![]()

Bgm ko da je je tebi licno poslala. Hajd ne davi nas izmisljenim turcimaLavlje_srce wrote: 28 Nov 2020, 21:05Ne znam, nije mi nesto. Prva mi je tajanstvena, misticna, takve fotografije volim. Nisam bas za eksplicitnost, mada se i ja znam obuci seksi, ali volim nekakvu mjeru. Mozda je i do mog trenutnog raspolozenja, u dusi sam prilicno romanticna. Kako god, nebitno.Merlin246 wrote: 28 Nov 2020, 20:57 A Lavlje sto ti se ne dopada fotografija u kupacem, sta je reći?

Mala_Mu wrote: 28 Nov 2020, 21:05 Trenutno korisnika/ca: ElTriconi, Fufe, HAVANA, Lavlje_srce, Mala_Mu, Mirelam, Mister No, MunDzi, Nora Ibsenova, prog321, Rum, Sibila, spacebound, vila, Vrag i 8 gostiju.
![]()

A sto mene nema?Mala_Mu wrote: 28 Nov 2020, 21:05 Trenutno korisnika/ca: ElTriconi, Fufe, HAVANA, Lavlje_srce, Mala_Mu, Mirelam, Mister No, MunDzi, Nora Ibsenova, prog321, Rum, Sibila, spacebound, vila, Vrag i 8 gostiju.
![]()

A izmislila bih ga, zbog cega tacno?insomnia wrote: 28 Nov 2020, 21:07Bgm ko da je je tebi licno poslala. Hajd ne davi nas izmisljenim turcima
Ti si makar blizu...

Eto kakav si ti drug, umjesto da zoveš na viber, pišeš majlove, smsove, šalješ dimne signale

E sad ako ne odevrhbosnica wrote: 28 Nov 2020, 21:14Ti si makar blizu...
Trebao si uzet kupaci i doci... provedem te ja pored recepcije...![]()
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests