TROSJED
Moderator: VIP
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: TROSJED
Svakako hin i zovete turcima
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6712 times
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6712 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8550 times
- Been thanked: 20285 times
prog321 wrote: 29 Nov 2020, 09:49 Ko kaze da mene zene ne zele ?
Ja prodjem ulicom pogledi blicaju.
Fit sam. Iskusan. Imam vecinu kose na glavi i sve zube.
Relativno uspjesan na poslu.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pa boli te vidis cim krenes razmisljatiprog321 wrote: 29 Nov 2020, 09:57 Dobro. Hajd. Migrant koji nabada njemacki dobio laksi posao od medicinara?
Citaj socijala.
Dosta je. Ne kvotaj me vise. Glava me boli.
Bye.
Ti kakav si bolan glupo je da se bilo kome rugas i ismijavas ga na taj nacin posto samo ti ispadas smijesan
I tim rijecnikom ponizavas samo sebe. Migrant nije manje vrijedan od tebe zato sto je migrant, sramota me sto moram to objasnjavati "zrelom" covjeku
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 4028 times
- Been thanked: 7459 times
Ja kad idem ulicom, zgazim svojom limuzinom koju zensku i
namah me primjete sve..
namah me primjete sve..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- Matan
- Sila nečista

- Has thanked: 4028 times
- Been thanked: 7459 times
I tako, Bog stvori, Mundzi i Merlin i posalje ih na BF..
ostalo je povijest..
ostalo je povijest..
Zasto konja tuces sine, kad i drugi cura ima..
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
A mislio sam to izbrisati. Sad ne mogu. :-(
Gdje me kvotiras sa tim pobogu?
Vidis da me tinejdzerka povukla za jezik.
Last edited by prog321 on 29 Nov 2020, 10:10, edited 1 time in total.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1698 times
- Been thanked: 1394 times
To ti je ona prica
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
11/11/22
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2883 times
- Been thanked: 9083 times
Ma meni to nije normalno dok se ne pojede vreca soli skupa.Merlin246 wrote: 29 Nov 2020, 09:30Drugo je to.. al ako si s nekim mjesec dana npr i vidjate se cesto i provedete kvalitetno vrijeme zajedno, normalno da ces se zaljubitiDuminjo wrote: 29 Nov 2020, 09:24 Nije to zaljubljenost. To je obicno skvrtanje
Ko kad mi vidimo dobru zensku pa nam se digne. Nismo se zaljubili, samo nam se digo..![]()
Treba protivnika dublje upoznati a ne samo površinski. Izmakne ti stolicu, nasmije se slatko i objesi jaknu o civjaluk, ti se zaljubiš.
- Duminjo
- Urednik foruma

Zaljubljenost ne postoji.spacebound wrote: 29 Nov 2020, 09:38Sad zaljubpjenost i napaljenost mijesas.Duminjo wrote: 29 Nov 2020, 09:24 Nije to zaljubljenost. To je obicno skvrtanje
Ko kad mi vidimo dobru zensku pa nam se digne. Nismo se zaljubili, samo nam se digo..
De ti te definicije prouci![]()
To su budale izmislile da mogu mahali pravdati svoje "grijehe"
- Duminjo
- Urednik foruma

To je izuzetak.Zizi505 wrote: 29 Nov 2020, 09:39Mogu oni koji su zreli i znaju tačno šta hoće. I to nije uopšte vezano za godine koje neko ima.Duminjo wrote: 29 Nov 2020, 09:19 Koja se budala moze nakon mjesec ili dva zaljubiti?
De ljudi uozbiljite se.. Jedno je par leptirova u stomaku, mozda želja za pažnjom, sexom, ili obicna simpatija a drugo je ljubav.
Poznajem par koji se upoznao na preporuku njegove mame, dan proveli zajedno, razgovarali o svemu što im je bitno u životu i kakav život žele. On usput svratio u zlataru kupio prsten, zaprosio je, ona pristala i evo već 18 godina su u braku. Imaju troje djece. Njoj tada bilo 20, a njemu 30 godina.
Mnogi koji tako ulaze u brak, prije izadju iz njega nego sto su i usli.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Ja se zaljubim nakon par promijenjenih pp, a da neću nakon mjesec ili dva.
E moj dumi
E moj dumi
Svi mi se morete obratit
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4371 times
- Been thanked: 3243 times
Re: Atribut moj zamamni...
Ovo sto si napisala meni izgleda kao da si pisala o tipicnom Balkancu, bez zelje da uvrijedim bilo koga jer naravno nisu svi isti ni na Balkanu.Merlin246 wrote: 29 Nov 2020, 09:15Onaj moj ima 32 godine, ne znam koliko tvoj ima.. Mislim da se do 40 sigurno nece ozeniti niti zeli. Njemu nije do ljubavi, ni do porodice, ni do zene.. Njemu je fino jer svako 3 dana on nadje drugu. Nemaju kocnice, najgore sto im to postane kao ovisnost i onda vjerovatno nastave tako i u braku. Upravo zato sto su zenama neodoljivi oni lako dolaze do njih. To su bona nauceni ljubavnici ispraksiraniKad si s njim uradit ce sve da se osjecas najbolje na svijetu, pruzit ce ti svu paznju, gledat ce u tebe ko u boga i ljubav si njegovog zivota dok se ne pojavi neka ljepsa i zanimljivija koja ce mu isto tako trajati mjesec il dva maksimalno.
Vidim da je situacija ista kao i kod mene, cim pises eto ako je sudjeno super, ako nije drago mi je sto sam ga upoznala.. u svojoj glavi ti kao da si vec otpisala to i kao da znas da od toga nema nistaili grijesim?
Upoznala sam ga preko posla, imali smo striktno poslovnu komunikaciju putem emaila i drugih platformi dok se nismo upoznali uzivo i nisam uopce razmisljala o njemu. On je vrhunski intelektualac tako da nema ni govora o ovome sto ti pises. Sasvim slucajno se rodio u Istanbulu, po ponasanju je mogao biti rodjen i u Parizu ili New Yorku, ili bilo gdje. Vec sam to pisala negdje. Ono sto me privuklo kod njega je profinjenost u manirima pri direktnom susretu. Sve je ostalo na poslovnoj komunikaciji, mada mi se nasao pri ruci i privatno. Onda je zadnji dan izmislio sastanak da se vidimo, kad se vise nismo trebali vidjeti. Tad sam shvatila da mi se svidja, vjerovatno sam to do tad potiskivala. Oboje smo bili smuseni, ali niko nista nije rekao. Zatim sam ja otisla, ali se malo razvila komunikacija s njegove strane od tada. Dakle samo mi se jako svidio i to je to.
Strijeljajte me forumasi, ismijte ili nesto slicno tome. Nemojte slucajno propustiti ovu sansu.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
I don't need nobody
And I don't fear nobody
I don't call nobody but you
My One & Only.
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23560 times
- Been thanked: 21566 times
Muškarci i žene su manje više isti po pitanju m/ž odnosa širom planete. Razlika je u nijansama.
Naravno da će žene imati uglavnom negativno mišljenje o našim muškarcima kad su cijeli život okružene istim, a onda ih loše procijene i počnu generalizirati... i tako onda uleti neki turčin koji počne skidati zvijezde sa neba i na kraju se ispostavi da ni on nije ništa drugačiji od ovih prvih koji su bili loše procijenjeni i na koje su se opekle.
Nije ništa drugačije ni u vezi muškaraca.
Stranci i strankinje = egzotična vrsta i zato se i dižu na pedestal, dok je to u suštini isto. Ključno je dobro procijeniti na početku i kasnije kad treba donijeti važne životne odluke.
Naravno da će žene imati uglavnom negativno mišljenje o našim muškarcima kad su cijeli život okružene istim, a onda ih loše procijene i počnu generalizirati... i tako onda uleti neki turčin koji počne skidati zvijezde sa neba i na kraju se ispostavi da ni on nije ništa drugačiji od ovih prvih koji su bili loše procijenjeni i na koje su se opekle.
Stranci i strankinje = egzotična vrsta i zato se i dižu na pedestal, dok je to u suštini isto. Ključno je dobro procijeniti na početku i kasnije kad treba donijeti važne životne odluke.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10244 times
- Been thanked: 17451 times
De napij se vodeDuminjo wrote: 29 Nov 2020, 12:41Zaljubljenost ne postoji.spacebound wrote: 29 Nov 2020, 09:38
Sad zaljubpjenost i napaljenost mijesas.
De ti te definicije prouci![]()
To su budale izmislile da mogu mahali pravdati svoje "grijehe"
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Tako je brt, sve su žene isteMarlboroGold wrote: 29 Nov 2020, 13:35 Muškarci i žene su manje više isti po pitanju m/ž odnosa širom planete. Razlika je u nijansama.
Svi mi se morete obratit
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4371 times
- Been thanked: 3243 times
Blablabla, daj da vidimo koji je to level of fitness. Ono sto znamo sad-zasad je da si lajavac koji je brz prozivati druge, za ostalo ne postoje dokazi.prog321 wrote: 29 Nov 2020, 09:49 Ko kaze da mene zene ne zele ?
Ja prodjem ulicom pogledi blicaju.
Fit sam. Iskusan. Imam vecinu kose na glavi i sve zube.
Relativno uspjesan na poslu.
Jebemih ako ima puno boljih.
Cuj 'cigance'. Kako te samo nije sramota pisati ovako nesto? Ti si - sta? Arijevac?Eto. Jesi li pitala kako to cigance zivi u NJemackoj a ne cita latinski?
Prima socijalu? Izlezava se cijeli dan
Memento Mori
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.
I don't need nobody
And I don't fear nobody
My One & Only.