Pa kad je uvijek koalicione partnere iskoristila ko kondom.Maja wrote: 25 Nov 2020, 19:31
"SDA ne uspijeva proširiti koalicioni kapacitet. ", zaključio je Izetbegović.
SDA
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4664 times
- Been thanked: 3771 times
- Status: Offline
Re: SDA
Eno vam, čarobni antibaketovci, pa sad vidite kako je vaš SDP na uzp-strani. Srebrenica, Brčko, Stolac, šta li im je slijedeće? A istovremeno, dok to rade, Slučajnom Prolazniku puna usta trentiteta i optužbi na račun SDA i vezi s istim. Komunjare uvijek bili kriminalna gamad.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 4341 times
- Been thanked: 4046 times
- Status: Online
Eno SDS/PDP protiv SNSDa. U Doboju, Banjaluci, Bijeljini pljuju se, vrijeđaju se, tuku se ali kod Srebrenice, Brčkog i Mostara su složni, ne daju na svoj narod. U nas gledaju na SDA u Srebrenici isto kao na SDA u SarajevuMelek wrote: 01 Dec 2020, 12:22 Eno vam, čarobni antibaketovci, pa sad vidite kako je vaš SDP na uzp-strani. Srebrenica, Brčko, Stolac, šta li im je slijedeće? A istovremeno, dok to rade, Slučajnom Prolazniku puna usta trentiteta i optužbi na račun SDA i vezi s istim. Komunjare uvijek bili kriminalna gamad.
Već sam napisao jednom na ovom forumu, hvala Bogu pa je SDA pala ove izbore kad joj je najjači konkurent nova bošnjačka stranka NiP kakvi god da su (SDP i Njihova Stranka su samo privjesci što uz harizmaticnog Konakovića tješe sebe da je FGR relevantan) a ne prije 4-8 godina kada su jedina alternativa bila Njihova Stranka i SDP. Neka je sad jedina ozbiljna alternativa još jedna bošnjačka stranka pa makar kažnjavali SDA narednih 30 godina na izborima.
To što pišeš o SDP si u pravu, samo možeš uz njih dodati još Njihovu Stranku. Jedina je razlika što neke stvari Kojović ne može raditi otvoreno koje radi Nikšić jer jedno je ako to uradi Nermin a drugo ako to radi Predrag (mada se i Predrag svake godine sve manje ustručava i stidi).
Nemam nikakav problem da iz tri nacionalne stranke postoji i četvrta struja, tzv. građanska ali molim lijepo na teritoriji čitave BiH.
30 godina gradanska SDP i 10 godina gradanska Njihova Stranka i kreću se samo po teritoriji gdje su Bošnjaci većina i ukazuju na nacionalizam dok su fašizam u Trebinju, Doboju, Čapljini halalili. Sad im nije ni to dovoljno, sad idu na teritorije gdje je srpski i hrvatski fašizam i tu se udružuju da kazne strašnje bošnjačke nacionaliste.
Samo se nadati da će NiP ojačati da mu ne trebaju FGR stranke da se bori sa SDA pa da i SDP i Njihova Stranka odu gdje pripadaju, u rang BOSS stranke i Lijanovića.
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
- Melek
- Deer Hunter

Ma Bošnjaci SDP-a Srebrenice pogurali četnike i Grujičića da dodju, odnosno ostanu na vlasti da bi i njihova guzica ušićarila. Njima ne može Srebrenica biti sveta kad bi i rodjenu mater za kintu prodali:
https://vijesti.ba/clanak/516647/nakon- ... srebrenici
I to na kakav način, da podliji ne može biti.
Ta komunistička pogan bude najgrlatija na barikadama kad nekog obaraju. Eto koliko ginu za mizerne pozicije.
Ta komunistička pogan bude najgrlatija na barikadama kad nekog obaraju. Eto koliko ginu za mizerne pozicije.
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3965 times
- Been thanked: 2986 times
Drug,svi znamo sta je i kako u MO.....Melek wrote: 01 Dec 2020, 15:27 Ma Bošnjaci SDP-a Srebrenice pogurali četnike i Grujičića da dodju, odnosno ostanu na vlasti da bi i njihova guzica ušićarila. Njima ne može Srebrenica biti sveta kad bi i rodjenu mater za kintu prodali:
Znamo i pamtimo sta je dole taj UZP sve uradio,i sta i danas radi.
I ljudi tesko docekali da se odrze izbori.
Potpisana je i koalicija,par probosanskih stranaka,tu je i taj SDP
U samom startu predizborne kampanje,oni iskacu,prave dil sa adz-om ....
Sta cojk da radi tim ljudima?
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 890 times
- Been thanked: 1335 times
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
SDA i SDP su ista gamad kad je u pitanju beskrupulozna borba za vlascu.
Moralno, nema nikakve razlike.
I jedni i drugi bi prodali i rodjenu majku, samo da se domognu moci.
Sto se tice neke formalne edukacije, clanovi SDPa su cini mi se edukovaniji (da naglasim - to ih ne cini boljima u moralnom smislu), a clanovi SDAa su evidentno slabije ili takoreci nemaju formalne edukacije tj mozda ne vise od 4 razreda osnovne skole, kao i njihovi glasaci i simpatizeri.
Naravno obje partije imaju odredjeni broj izuzetaka ovom pravilu.
Sto se tice neke formalne edukacije, clanovi SDPa su cini mi se edukovaniji (da naglasim - to ih ne cini boljima u moralnom smislu), a clanovi SDAa su evidentno slabije ili takoreci nemaju formalne edukacije tj mozda ne vise od 4 razreda osnovne skole, kao i njihovi glasaci i simpatizeri.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24780 times
- Been thanked: 22763 times
Upravo zato se meni SDP zgadio, a dugo godina sam glasao za njih. Ništa oni nisu bolji od SDA, jer su im ciljevi isti. SDP-ova ispravna ideologija je nestala i otišla sa Durakovićem kad ikad. Ljudi koji su živjeli tu ideologiju... njih više nema u SDP-u.MunDzi wrote: 01 Dec 2020, 17:54 SDA i SDP su ista gamad kad je u pitanju beskrupulozna borba za vlascu.
- Pasaga
- Hadžija

MG ...prvi je Lagum diskreditovao Durakovica.
On je tada unistio svaku smisao,mrvicu soc-demokr. u BH.
Isti taj Lagum,i danas se javlja,opet bi vlast,a bogme ga mnogi slave mada je dosta naroda zavio u crno.
On je tada unistio svaku smisao,mrvicu soc-demokr. u BH.
Isti taj Lagum,i danas se javlja,opet bi vlast,a bogme ga mnogi slave mada je dosta naroda zavio u crno.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Koji ti je fazon na svakoj temi gdje se radi o gradovima gdje je za Bošnjake važno ako ništa bar iz neke simbolike glasati za pro-BiH stranke ili bolje rečeno protiv anti-BiH stranaka (i to nije samo moje mišljenje ili paranoja nego se radi o deklariranom četniku Grujiću sa šajkačom i UZP-u u Mostaru) okretati sve na šalu "ma samo nek je naš".MorningStar wrote: 01 Dec 2020, 17:16
Na izboreeee kreeeece stranka sda ! Sda demokratija , sda ljudska prava svaaa![]()
Nisi toliko glasan bio za Sarajevo, Tuzlu i Zenicu gdje su kandidati bili isto Nebošnjaci nego samo kod Mostara i Srebrenice.
Planirano ili jednostavno zlonamjerna vrsta humora?
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
Nisam znao da su Bosnjaci = SDA ?
Kako je moguce da sam glasao onda da kazemo za Bosnjacku malo desnu stranku ?
Kako je moguce da sam glasao onda da kazemo za Bosnjacku malo desnu stranku ?
Last edited by MorningStar on 01 Dec 2020, 20:48, edited 1 time in total.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Jok Jevreji, Srbi i Siouxi
- MorningStar
- Inventar foruma

- Mood:
A znaci SDA izdaje potvrde “cerifikovani Bosnjak” aha.
- Melek
- Deer Hunter

Vidiš ti, klix kako treba ni ne spominje ove SDP ekstravagancije..
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Strong people forgive.
- Pasaga
- Hadžija

jutros,kad ovo procitah,noge mi se oskjekose ...

Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Naseef Mushroom
- Forum [Bot]
Onda si se pogrešno izrazio, drugo je da si napisao Bošnjaci = jedino SDA , tada ispada da SDA izdaje certifikate.
Bošnjaci su u SDA, 95% SDA članova su Bošnjaci, SDA je bošnjačka nacionalna stranka i prije će privući jednog Bošnjaka nego Hrvata ili Srbina. To je činjenica i ne znam zašto bi to bilo negativno ili šokantno?
Jedna poštena SDA će uvijek prije privući jednog Bošnjaka jer je bliže njegovom identitetu nego Njihova Stranka, SDP, HDZ ili DF kao što će tebe (ako sam te sinoć dobro shvatio) kao deklarisanog Jugoslavena prije privući neka takva partija ako su pošteni i prije ćeš za njih glasati nego za SDA.