p.s. ima vec ova tema.
viewtopic.php?f=28&t=192&start=1040

29 prosinca mislim da je osnovana , nisam je mogla nači množda je pod drugim nazivomMala_Mu wrote: 29 Nov 2020, 11:10 Osnovana FC Barcelona.
p.s. ima vec ova tema.![]()
viewtopic.php?f=28&t=192&start=1040

Jbo me svak ako ti ovo znaš pročitat, a kamoli da znaš o kome je riječ.Hurija wrote: 30 Nov 2020, 18:35 likovi koji su nam ostali najviše u sjećanju su Tom Sawyer i Huckleberry Finn.

Može li ovo slovo da se prepravi,bila bih unaprijed zahvalna tvorcu koji je ovo odradio ,hvalaHurija wrote: 29 Nov 2020, 10:12 Temu zamišljam dugoročno i da sumiramo ,šta se desilo na današnji dan i datumski u našoj državi i svijetu.
Evo otpočeću:
Danas 29 Novembra neki od nas su postali pioniri i održano je u Drugo zasjedanje AVNOJ-a.
Bujrum.

Ona je u SAD-e,obiće je Fuddo
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Neki dan ovim povodom bila do logora, imam i par fotkica ali nešto forum zeza, stalno izbacujeNa današnji dan pre 79 godina u Nišu se dogodilo prvo organizovano i veliko bekstvo iz jednog nacističkog koncentracionog logora za vreme Drugog svetskog rata - logora "12. februar" na Crvenom krstu.
Grupa od oko 147 logoraša je 12. februara 1942. krenula u bekstvo iz logora, a na putu slobode bilo je njih 105, dok ostali nisu uspeli dalje od žica.