Već su se i prije 20-30 godina isto pitaligreeneyes wrote: 02 Dec 2020, 10:42 Ja ne znam ko je mogao s njom biti i u mladosti, a nekamo l' sad![]()
Ovo je kad je Madonna rodila ovu djevojku na slici što je postavio CikCik

Moderator: Krokodil Behko
Već su se i prije 20-30 godina isto pitaligreeneyes wrote: 02 Dec 2020, 10:42 Ja ne znam ko je mogao s njom biti i u mladosti, a nekamo l' sad![]()
Ma vidi se na faci da je to pod utjecajem hemije.Fuddo wrote: 02 Dec 2020, 10:55Raspad sistema.CikCikCikPogodi wrote: 02 Dec 2020, 10:52
Lici malo na staru. Ali ja ne znam kad sam je vidio. Samo vidim one neke tamnopute.
![]()
Zanimljiva tetovaza, pise NEVZUDIN91
Mada izgleda da obadvoje njene prave djece su totalno odkaceni od nje. Ne vidim bas da imaju puno slika sa njom, nekoliko, ne mogu vise naci. Mozda bolje za njih. Ali ovu Lourdes odaje face, bukvalno pljnuto lici na staru samo fali jos plava kosa.Naseef Mushroom wrote: 02 Dec 2020, 11:09Već su se i prije 20-30 godina isto pitaligreeneyes wrote: 02 Dec 2020, 10:42 Ja ne znam ko je mogao s njom biti i u mladosti, a nekamo l' sad![]()
Ovo je kad je Madonna rodila ovu djevojku na slici što je postavio CikCik
Ja mislim da su ovdje loši primjeri jer se u ovom slucaju radi o starijem čovjeku koji nije tipični stari prdonja nego jedan harizmatični vitalni muškarac u formi kome bi mnogi 40godišnjaci pozavidili dok sa druge strane imamo nimfomansku kraljicu prenosovih bolesti koja sudeći po ovom momku nikoga ne odbija i koja je se ogadila mnogima davno prije ovog članka.spacebound wrote: 02 Dec 2020, 11:02 Naravno da ima veze, ovdje se cestita i kad starac od 80 napravi dijete. Nema veze sto su male sanse da doceka upis djeteta u skolu.
Meni je podjednako odbojno, nevezano ko je toliko stariji.
U to sam uvjeren, posebno je boli ona stvar šta njena djeca misle o njoj. Baš je cool sa svojim "I don't give a fuck" stavom
Nije to za svakoga.Naseef Mushroom wrote: 02 Dec 2020, 11:43U to sam uvjeren, posebno je boli ona stvar šta njena djeca misle o njoj. Baš je cool sa svojim "I don't give a fuck" stavom
Evo ga opet, na četvrtoj temi u samo dva kratka dana na ovom forumu balkanski kompleksi kakav smo mi narod i u čemu smo majstori. Opet odgovaram, malo izađite iz nase sredine i pogledajte da se na zapadu ne razlikuju od nas prije nego što krenete pljuvati našu zaostalu mahalašku sredinu.Julia-Klara wrote: 02 Dec 2020, 11:47 Naseef trazio i nije mu dala, zato ovako pise.
Otkud ti znas ima li bolesti, otkud ti znas da li je nimfomanka ili nije? Otkud ti znas da li se muskarcima zgadila ili ne?
Jer, ocito da nije, cim ne voda dedice nego sebi probere ono sto zeli i sto joj se svidja![]()
Na stranu sto je ne volim, niti sam ikad voljela ili slusala, jer, ruku n a srce, zena ne zna pjevati, ali je pop ikona, htjeli vi ili ne htjeli.
A pljuvati, olajavati i Franu, i Madonnu i sve ostale - e tu smo majstori.
Jah naroda, brate slatki![]()
Može proći ona sa Timberlake-om, al' samo radi Timbaland-a.
Samo u 80-tim je imala bas udarne pjesme, ovo kasnije sve prosjecno.
Julia-Klara wrote: 02 Dec 2020, 11:47 Naseef trazio i nije mu dala, zato ovako pise.
Otkud ti znas ima li bolesti, otkud ti znas da li je nimfomanka ili nije? Otkud ti znas da li se muskarcima zgadila ili ne?
Jer, ocito da nije, cim ne voda dedice nego sebi probere ono sto zeli i sto joj se svidja![]()
Na stranu sto je ne volim, niti sam ikad voljela ili slusala, jer, ruku n a srce, zena ne zna pjevati, ali je pop ikona, htjeli vi ili ne htjeli.
Aj' mi reci iskreno da si u poziciji da te ganja 50, 100 ili više zgodnih žena koje hoće da budu s tobom, nije bitan razlog zašto te hoće. Da li bi odbio da ih guziš kad se tako otvoreno nude?Naseef Mushroom wrote: 02 Dec 2020, 12:04Evo ga opet, na četvrtoj temi u samo dva kratka dana na ovom forumu balkanski kompleksi kakav smo mi narod i u čemu smo majstori. Opet odgovaram, malo izađite iz nase sredine i pogledajte da se na zapadu ne razlikuju od nas prije nego što krenete pljuvati našu zaostalu mahalašku sredinu.Julia-Klara wrote: 02 Dec 2020, 11:47 Naseef trazio i nije mu dala, zato ovako pise.
Nije američko društvo samo onako kako ga vidiš na MTVu i TMZu
Nije naravno krivično djelo i Madonna kao odrasla osoba ima pravo biti sa kim želi ukoliko je ososba punoljetna i slaže se ali kao što ima ona pravo u demokratskom društvu da živi sa kim želi tako imaju i drugi pravo da napišu da li im se sviđa ili ne.
A kad neko pročita "Tražio i nije mu dala pa ovako piše" rekao bi čovjek da se piše o Evi Longoriji ili Sofiji Vergari a ne o onom kosturu
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests