Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
MarlboroGold wrote: 02 Dec 2020, 12:32
Kad bi mi tako postupili dobili bi krivičnu prijavu, a šamar je zagantovan
eee zato ih ne treba nikako ni registrovati, sjecas se kad je bio bojkot na klixu na vasi atributi kako su se u red dovele bile se ko pista
Sjećam jašta. Dumi, ti i ja smo bili najglasniji, a molile nas da se postavljamo
Jest treba ignore, a ako nas povuku za rame odmah složiti krivičnu za seksualno napastvovanje.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Aj' mi reci iskreno da si u poziciji da te ganja 50, 100 ili više zgodnih žena koje hoće da budu s tobom, nije bitan razlog zašto te hoće. Da li bi odbio da ih guziš kad se tako otvoreno nude?
Ako te zanima moj odgovor, ja ne bih propustio bez obzira šta ko poslije mislio o meni.
Pa to uglavnom rade svi koji su u toj poziciji. Jennifer Lopez, Nina Badrić, Tom Cruise, Bregović, Čolić u svoje vrijeme, Mel Gibson, Jagger, Britney samo je kod ove Madonne toliko jeftino i to najviše bode u oči.
Kod ovakvih slika bi se i neka jeftina tinejdžerka postidjela
Zene imaju poseban kod ugradjen koji nema kod vecine muskadi.
One i kad im se neko svidja ne kazu otvoreno joj sad bi ga zajahala ko mlada zdrebica. Jok. One bi htjele da ih on zavede. Pise emaile. Tekstira. Da im da do znanja da su mu vazne.
I tu vecina seks sema propadne.
Mi muskinji nemamo te potrebe.
Ako nanm se fizicki svidja, spremni smo. Olovka je naostrena.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
Šipak. Današnje su također otvorene pogotovo na zapadu. Nema ni tu više trte mrte. Čim se ženski promiskuitet počeo nekako oslobađati i one su po tome postale slobodnije.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Ja ne kontam vas koji bi zaskocili svaku koja vam se imalo svidi.
Ja vala ne bih 90% onih za koje kazem da mi se svidjaju.
Svidjanje i seksualna privlacnost i zelja potpuno razlicite stvari
Julia-Klara wrote: 02 Dec 2020, 12:54
Julia Klara ma neuzimaj to tek tako na emociju pa oni su svi zapravo zaljubljeni u Franu L. a na Madonu samo ljubomorni
Ja ne zaskačem žene. One mene zaskaču. Šta predlažeš da uradim? Moraž me razumjeti da to nije jednostavno
Na moje tijelo gledaju kao na objekt
Ja ne zaskačem žene. One mene zaskaču. Šta predlažeš da uradim? Moraž me razumjeti da to nije jednostavno
Na moje tijelo gledaju kao na objekt
Fuddo, jes' to ti
@Meleeeeek, evo ga klon...bio si u pravu
spacebound wrote: 02 Dec 2020, 10:14
A na drugoj temi Frani cestitate
Hetero sam muškarac ali čak i ja vidim da ima razlike u stilu i klasi i da nema veze sa dvoličnošću sto je ona žena a Frano muško. Nije niko ni Seji Kalaču čestitao kada je pokupio mlađu.
Zar se stvarno poredi ovo i ovo?
Jedno liči na glavnog glumca popularne sapunice a druga na duha mentalne ustanove u Estoniji koja sa sobom nosi 7 spolnih bolesti.
Čak i kad je suština ista (nemarenje za godine izabranog partnera) mogu toliko da odzvanjaju različita prihvatanja?
Redaš poređenja.. i ne uzimaš u obzir da su i jedno i drugo ličnosti za sebe.