Ja se nesto ko razumijem u elektrotehniku al mi to nema logike. Kako ce nanokomponente koje imaju opciju slanja informacija i senzore u tebe ubacit?
Odakle energija za to kolo? Jel to mini cumurana u nastavku tog cipa?
Moderator: Krokodil Behko

Ja se nesto ko razumijem u elektrotehniku al mi to nema logike. Kako ce nanokomponente koje imaju opciju slanja informacija i senzore u tebe ubacit?

5GElTriconi wrote: 02 Dec 2020, 18:23Ja se nesto ko razumijem u elektrotehniku al mi to nema logike. Kako ce nanokomponente koje imaju opciju slanja informacija i senzore u tebe ubacit?
Odakle energija za to kolo? Jel to mini cumurana u nastavku tog cipa?![]()

Cega pet grama, secera u kocki?

Dobro je ovo. Biće zanimljivo pratiti.Duminjo wrote: 02 Dec 2020, 16:37 Velika Britanija u srijedu je postala prva država u svijetu koja je za upotrebu odobrila cjepivo Pfizer-BioNTech COVID-19 i najavila je da će cijepljenje početi vrlo rano iduće sedmice.
Pfizerovo cjepivo na kliničkim ispitivanjima pokazalo je učinkovitost od 95 posto.
Ministar zdravstva Matt Hancock rekao je da će program početi iduće sedmice i dodao "To su dobre vijesti".
N1
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ovo lako moze da se obistini , mnogo ljudi da umre nakon 12.12.2020 - posebno starijih..Remzudin wrote: 02 Dec 2020, 18:42 Cekaj cekaj iducu sedmicu !
Negdje sam nesto prorocivao za 12.12.2020 ??
Ako sam dobro video,umri ce massa ljudi posle
posle toga !
Najvise starci od 65 god i dalje,ali neznam da ce
to bas u Britaniji biti !!

Imas dobar mozek

Hoce Dunja ,uramićemo po masku i sraviti je na zidDunjaa wrote: 02 Dec 2020, 18:44 Biće do proljeća valjda i za ostale, ko želi.
Gledam neku noć koncert na TV-u od prije dvije godine i onu masu ljudi jedni kraj druge, pa me neka jeza prođe i kontam, gdje je ovdje metar rastojanja, gdje su maske
Ne znam hoćemo li se u skorijoj budućnosti vratiti na ono staro. Mislim da nećemo više nikada.

Ljepse je bez mase i huke, sad ti barem niko ne dise zavrat kad stojis u reduDunjaa wrote: 02 Dec 2020, 18:44 Biće do proljeća valjda i za ostale, ko želi.
Gledam neku noć koncert na TV-u od prije dvije godine i onu masu ljudi jedni kraj druge, pa me neka jeza prođe i kontam, gdje je ovdje metar rastojanja, gdje su maske
Ne znam hoćemo li se u skorijoj budućnosti vratiti na ono staro. Mislim da nećemo više nikada.

Odakle energija za cip u kartici? U cuki, maci?

Ja bogami nisam toga zeljan.Dunjaa wrote: 02 Dec 2020, 18:44 Biće do proljeća valjda i za ostale, ko želi.

Ima toga i sada. Zamisli kada se skinu zabrane kakvi će tek derneci biti.Remzudin wrote: 02 Dec 2020, 18:54Ja bogami nisam toga zeljan.Dunjaa wrote: 02 Dec 2020, 18:44 Biće do proljeća valjda i za ostale, ko želi.
Korona je spasila nasu sledecu generaciju
Gledaj nazad - samo Party,Alkohol,Droge,kurvaluk
po parkovi i bezrespektno ponasanje prema
staresima.

Induktivno citanje