Niko nije savrsen

Moderator: Krokodil Behko
Zavisi, ako je planeta u pitanjuanimals wrote: 03 Dec 2020, 10:41 Je li kultura, kad nekome na forumu napises mars..
mislim da to nema veze sa kulturom..
Govorim dobar dan, izvolite, hvala, izvinite. Pomaknem se ako nekom smetam na ulici. Ne guram se nikad u redovima. Pridržim vrata da neko uđe, izađe. Ne dolazim nenajavljena nikom. Ne šaljem poruke u gluha doba. Uredna sam i kad idem samo smeće da prospem. Prešutim puno toga zarad mira, ne svađam se....osim kad moram....kad mi se ne odgovori na dobar dan, reagujem, kad me guraju u redu opomenem, kad mi ne pridrže vrata zakolutam očima, kad mi dođe neko nenajavljen, ne otvaram, kad neko pretjera u provokacijama, mršnem. Kulturna sam, nisam budala
K'o da sam ja pisalaZana wrote: 03 Dec 2020, 11:08Govorim dobar dan, izvolite, hvala, izvinite. Pomaknem se ako nekom smetam na ulici. Ne guram se nikad u redovima. Pridržim vrata da neko uđe, izađe. Ne dolazim nenajavljena nikom. Ne šaljem poruke u gluha doba. Uredna sam i kad idem samo smeće da prospem. Prešutim puno toga zarad mira, ne svađam se....osim kad moram....kad mi se ne odgovori na dobar dan, reagujem, kad me guraju u redu opomenem, kad mi ne pridrže vrata zakolutam očima, kad mi dođe neko nenajavljen, ne otvaram, kad neko pretjera u provokacijama, mršnem. Kulturna sam, nisam budala![]()
Users browsing this forum: No registered users and 10 guests