Za ovih 6 muškaraca Jugoslovenke su ludjele
il je bolje i tocnije Zbog ovih il bar Za ovim
a mozda je samo neka jezicka barijera i/ili
izgubljeno u prevodu aj ti budi siguran sad...
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Tocnije je kak' ti velis mili mi moj frendebagra wrote: 03 Dec 2020, 08:41 jel bas najsretnije rec
Za ovih 6 muškaraca Jugoslovenke su ludjele![]()
il je bolje i tocnije Zbog ovih il bar Za ovim
a mozda je samo neka jezicka barijera i/ili
izgubljeno u prevodu aj ti budi siguran sad...![]()

Asim Bajric LeoFuddo wrote: 03 Dec 2020, 08:52 Al dobro to,
ZaKim sad ove danasnje pobudalise?
Nemre mi niko naumpast,
Sejo Kalac?

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ovaj foruma tu. Kloniro se do sad jedno hejbet puta.

Fuddo wrote: 03 Dec 2020, 08:52 Al dobro to,
Nemre mi niko naumpast,
Sejo Kalac?

Naravno. Što bi se ložile na sitnu buraniju i kokuzegreeneyes wrote: 03 Dec 2020, 09:49 Ma svi su oni bili fakeri. Ko kad se zene loze na poznate licnosti

Ma nije to lozenje ko lozenje, ovo su erupcije vulkana. Uvijek sam se pitao sta je zenama, sto se toliko loze na poznate. Pa ybt dodje yebeni Sasa Kovacevic to vristi, to skace, ko da je dos'o Bog tbjrbMarlboroGold wrote: 03 Dec 2020, 09:57Naravno. Što bi se ložile na sitnu buraniju i kokuzegreeneyes wrote: 03 Dec 2020, 09:49 Ma svi su oni bili fakeri. Ko kad se zene loze na poznate licnosti![]()

eeee trebaš vidjeti ludila kad dođe Kokegreeneyes wrote: 03 Dec 2020, 10:08Ma nije to lozenje ko lozenje, ovo su erupcije vulkana. Uvijek sam se pitao sta je zenama, sto se toliko loze na poznate. Pa ybt dodje yebeni Sasa Kovacevic to vristi, to skace, ko da je dos'o Bog tbjrbimam osjecaj da Messi dodje u Ze ja bih rek'o vid' Messija i nastavio dalje svojim putesestvijama

Taj patuljak Kalac,lakse ga je preskočiti,nego zaobićiFuddo wrote: 03 Dec 2020, 08:52 Al dobro to,
Nemre mi niko naumpast,
Sejo Kalac?

Pa jesi l' gledala onaj naslov sto je Dofu metn'o

Users browsing this forum: dert and 2 guests