animals wrote: 03 Dec 2020, 20:49
Nora Ibsenova wrote: 03 Dec 2020, 20:46
Pa ti sad ne znaš kud udaraš.
Kakve veze sad to ima sa prioritetima, religijom, državama i ostalim.
Jesu to pravi muslimani ta šaka ljudi, a ovi ostali su.. Fejk, šta li?
Milioni ljudi to doživljavaju kao napad na sve muslimane? Ne. Istrebljivanje te šake će najviše pogodovat muslimanima.
Ne kontas ti nista, izgleda..
Evo primjer, ti muslimanka, si ko i ja katolik..
nigdje veze..
kakva si ti muslimanka, ziva bila..
ko sto je Fudo musliman, ili Vila katolkinja..
jesmo po rodjenju i to je to..
Ja nisam muslimanka, ja sam ateista, živ bio.
A šta si ti, ne interesuje me.
Kakve veze taj primjer ima sa tvojim postovima, opet ne razumijem?
Kakve veze ima kakav si ti ili Vila katolik? Ne kontam.
Kada kažeš da nešto ima prioritet, to znači da ima prednost nad nečim drugim. I u kakvom je to tačno sukobu sa državom to što je nekome religija pririotet? Što će radije otić u džamiju nego popit pivu? Što će radije klanjat nego ostat s rajom na druženju poslije posla? Koliki je to tačno broj muslimana koji šerijatske zakone stavlja ispred državnih? Osim šake terorista koji uopšte i ne stavljaju šerijatski zakon iznad zakona države, jer ne postoji klauzula u šerijatskom zakonu koja ti kaže da izađeš na ulicu sa puškom radi karikature?
Koliki to tačno broj muslimana traži u zapadnim zemljama da kazna za krađu bude odsijecanje ruke? Osim opet, šake ekstremista, koji ponovo, ne stavljaju uopšte šerijatski zakon iznad zakona države, jer bi to značilo da moraju postupat prema šerijatskom zakonu a oni to ne rade.
Kakve to posljedice po "zapad" ima to što je muslimanima religija prioritet?
I opet te pitam, koji su to "pravi" muslimani? Ili su tebi možda pravi muslimani samo ovi gore pomenuti ekstremisti?
Evo ja ne znam "pravljeg" muslimana od arze, i ujedno manjeg ekstermiste od njega, pa ne znam.
Dakle, ti bolan nemaš elementarno znanje o Islamu, šerijatskom zakonu, vjerovanju muslimana, ali ti znaš da je PROBLEM MUSLIMANA to što religiju stavljaju kao priroitet?
Nije njihov problem diskriminacija, nije problem maltretiranje pokrivenih djevojaka u društvu, nije problem što su htjeli u Bosni gdje je značajan broj muslimana uvesti pravilo da se na sud ne smije ući sa maramom, nije problem govor mržnje naspram muslimana, nego je problem što njima sve to smeta jer im je religija prioritet.
Evropski, nema šta.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.