Evnuh

Moderators: spacebound, Duminjo
Za sve je potrebna komunikacija ... za sve ...MarlboroGold wrote: 11 Sep 2020, 07:48 Komunikacija... samo komunikacija. Ako je s druge strane osoba kojoj je do tebe stvarno stalo i obrnuto razgovorom se rijesava taj i ostali problemi. Zena treba otvoreno reci sta je pali jer niste sve iste. To on ce meni citati misli ili samnom ga svaka dozivi je suplja prica... mozda ce potrefiti slucajno kod jedne, ali kod sljedece ce failati.
Misli se da je ubije i posalje materi a, drugi ssvijet
Pa valjda nesto treba i osjetiti.MarlboroGold wrote: 11 Sep 2020, 07:48 Komunikacija... samo komunikacija. Ako je s druge strane osoba kojoj je do tebe stvarno stalo i obrnuto razgovorom se rijesava taj i ostali problemi. Zena treba otvoreno reci sta je pali jer niste sve iste. To on ce meni citati misli ili samnom ga svaka dozivi je suplja prica... mozda ce potrefiti slucajno kod jedne, ali kod sljedece ce failati.
Brate nama je mnogo jednostavnije kako god okrenesDuminjo wrote: 16 Sep 2020, 20:36Pa valjda nesto treba i osjetiti.MarlboroGold wrote: 11 Sep 2020, 07:48 Komunikacija... samo komunikacija. Ako je s druge strane osoba kojoj je do tebe stvarno stalo i obrnuto razgovorom se rijesava taj i ostali problemi. Zena treba otvoreno reci sta je pali jer niste sve iste. To on ce meni citati misli ili samnom ga svaka dozivi je suplja prica... mozda ce potrefiti slucajno kod jedne, ali kod sljedece ce failati.
Ok, treba komunikacija. Al ovo kako ti napisa, ispadosmo mi smotani baš. Ko roboti a one drže daljinski i upravljaju
Sad ovdje pipni, sad tu poljubi, tu dole malo lizni, sa strane zagrebi, sad stisni..
Ma feministicka posla, ubrojale i stare bake i one sto nisu imale musko decenijama, u duhu ideje sve smo zene. Od tih 70% pola ga se ni ne sjeca ...almir90 wrote: 16 Sep 2020, 21:26 Znači da samo 30% žena ima tu sreću da spava sa tipovima na koje se pale?
nisu ni 30 velis ?
Tih 30% je onih sto se tamburaju, znaci ipak nekog haira i od nas koji ne spustamo dasku.
a ovi sta spustaju su kakti nejebi
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests