70% žena glumi orgazam
Moderators: spacebound, Duminjo
- Krokodil Behko
- Globalni moderator
- Has thanked: 9080 times
- Been thanked: 10773 times
- Status: Offline
Re: 70% žena glumi orgazam
FRUSTRIRANA SUPRUGA: "Muž mi je priuštio tačno osam orgazama – u 17 godina braka!"
Popularni britanski tabloid "The Sun" predstavio je pojačanje u obliku još jedne kolumnistice i savjetnice o vezama i seksu. Odsad će, uz dobro nam poznatu Deidre Sanders, škakljive probleme svojih čitalaca rješavati i Chloe Madeley.
Čim je počela raditi, inboks ove mlade ekspertice ispunila su brojna pisma. Na prvo je već odgovorila. Naime, u rubriku "Ask Chloe" javila se žena koja je u braku 17 godina, ali posve nezadovoljna svojim seksualnim životom.
“Slažemo se odlično i puno smo toga proživjeli zajedno, ali veliki je problem nastao u našoj spavaćoj sobi. Orgazam sam s njime doživjela svega osam puta, i to uz pomoć igračke za seks”, požalila se čitateljica.
“Volim svoga muža i ne želim prekinuti naš odnos, ali ovo moramo promijeniti. Pokušali smo razgovarati o tome, ali ništa se ne mijenja. Čak sam počela maštati o seksu s drugim muškarcima”, priznala je očajna supruga.
Madeley joj je odgovorila vrlo direktno – čini se da razmišljanje o spolnim odnosima s drugim ljudima nije potaknulo čisto nezadovoljstvo u krevetu, već i činjenica da je punih 17 godina u braku, što je dovelo do monotonije.
“U tome nema ništa loše, sve dok samo maštaš. Mislim da bi suprugu trebala jasno dati do znanja koje tehnike ti pomažu da doživiš orgazam, a koje ne. Jednom kada vidi da te uspio zadovoljiti, reci mu da postane malo kreativan. Postoji stvarno bezbroj načina da se međusobno zadovoljite”, napisala je Chloe.
Popularni britanski tabloid "The Sun" predstavio je pojačanje u obliku još jedne kolumnistice i savjetnice o vezama i seksu. Odsad će, uz dobro nam poznatu Deidre Sanders, škakljive probleme svojih čitalaca rješavati i Chloe Madeley.
Čim je počela raditi, inboks ove mlade ekspertice ispunila su brojna pisma. Na prvo je već odgovorila. Naime, u rubriku "Ask Chloe" javila se žena koja je u braku 17 godina, ali posve nezadovoljna svojim seksualnim životom.
“Slažemo se odlično i puno smo toga proživjeli zajedno, ali veliki je problem nastao u našoj spavaćoj sobi. Orgazam sam s njime doživjela svega osam puta, i to uz pomoć igračke za seks”, požalila se čitateljica.
“Volim svoga muža i ne želim prekinuti naš odnos, ali ovo moramo promijeniti. Pokušali smo razgovarati o tome, ali ništa se ne mijenja. Čak sam počela maštati o seksu s drugim muškarcima”, priznala je očajna supruga.
Madeley joj je odgovorila vrlo direktno – čini se da razmišljanje o spolnim odnosima s drugim ljudima nije potaknulo čisto nezadovoljstvo u krevetu, već i činjenica da je punih 17 godina u braku, što je dovelo do monotonije.
“U tome nema ništa loše, sve dok samo maštaš. Mislim da bi suprugu trebala jasno dati do znanja koje tehnike ti pomažu da doživiš orgazam, a koje ne. Jednom kada vidi da te uspio zadovoljiti, reci mu da postane malo kreativan. Postoji stvarno bezbroj načina da se međusobno zadovoljite”, napisala je Chloe.
- spacebound
- Urednik foruma
- Has thanked: 9450 times
- Been thanked: 15826 times
- Status: Online
Cuj suprug joj priustio samo 8 orgazama. Sta ona radi za vrijeme dok joj on pokusava priustiti 

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2610 times
- Been thanked: 21750 times
spacebound wrote: 05 Dec 2020, 10:05 Cuj suprug joj priustio samo 8 orgazama. Sta ona radi za vrijeme dok joj on pokusava priustiti![]()
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- greeneyes
- Hadžija
- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6703 times
- spacebound
- Urednik foruma
Ne vidi se slikaHAVANA wrote: 05 Dec 2020, 10:15spacebound wrote: 05 Dec 2020, 10:05 Cuj suprug joj priustio samo 8 orgazama. Sta ona radi za vrijeme dok joj on pokusava priustiti![]()
![]()

Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Sibila
- Forum [Bot]
- Has thanked: 29 times
- Been thanked: 735 times
spacebound wrote: 05 Dec 2020, 10:05 Cuj suprug joj priustio samo 8 orgazama. Sta ona radi za vrijeme dok joj on pokusava priustiti![]()
ne kontam....ako moze postici taj jedan...sta je sa ostalim...mozda je izmisljotina ...
da ne moze nikako pa ajde....
- spacebound
- Urednik foruma
Pricala sam s drugaricama, neke stvarno imaju problem i potrefe jednom u godini. Nego nije fer ovo predbacivanje muzu, kao da je njeno nepostizanje organizma iskljucvo njegova krivica.Sibila wrote: 05 Dec 2020, 12:07spacebound wrote: 05 Dec 2020, 10:05 Cuj suprug joj priustio samo 8 orgazama. Sta ona radi za vrijeme dok joj on pokusava priustiti![]()
ne kontam....ako moze postici taj jedan...sta je sa ostalim...mozda je izmisljotina ...
- Sibila
- Forum [Bot]
spacebound wrote: 05 Dec 2020, 12:11Pricala sam s drugaricama, neke stvarno imaju problem i potrefe jednom u godini. Nego nije fer ovo predbacivanje muzu, kao da je njeno nepostizanje organizma iskljucvo njegova krivica.Sibila wrote: 05 Dec 2020, 12:07
ne kontam...to za drugarice....potrefe sa svojim paetneron jednom u godini...ili sa razlicitim muskarcima..
po meni ako sa partnerom dozivis taj jedan....dakle mozes ! u necem je drugo caka....ne lozi je kako on jebe npr. ne znam.
- spacebound
- Urednik foruma
Ma sa istim partnerom. Neke zene jednostavno ne mogu lako do orgazma.Sibila wrote: 05 Dec 2020, 12:17spacebound wrote: 05 Dec 2020, 12:11
Pricala sam s drugaricama, neke stvarno imaju problem i potrefe jednom u godini. Nego nije fer ovo predbacivanje muzu, kao da je njeno nepostizanje organizma iskljucvo njegova krivica.
ne kontam...to za drugarice....potrefe sa svojim paetneron jednom u godini...ili sa razlicitim muskarcima..
po meni ako sa partnerom dozivis taj jedan....dakle mozes ! u necem je drugo caka....ne lozi je kako on jebe npr. ne znam.
- Sibila
- Forum [Bot]
da...nekad joj partner ne legne.
..
pisala sam..ja sam spadala u te sto nikako nisu mogle..sem klit.
e onda mi se desio ...i nekako je sve islo i krenulo...
..
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
A kakva je razlika izmedju vaginalnog i klit orgazma?Sibila wrote: 05 Dec 2020, 12:20 da...nekad joj partner ne legne.
..
Svi mi se morete obratit
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2303 times
- Been thanked: 4040 times
Ma svaki je dobar, budimo realne. 

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 8971 times
- Been thanked: 8732 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2303 times
- Been thanked: 4040 times
Ove što glume orgazam treba da se stide. Ne moramo i mi ostale ispaštat zbog njih. 

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Sram vas bilo. Cuj glumiti nesto tako osobno..a sto se hairlija falio jaranima kako razvaljuje u krevetu. To nista. 

It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Još jedna stvar zbog koje smo ljubomorni na vas žene.
Mi muškarci imamo onaj jedan koji traje par sekundi

Svi mi se morete obratit
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2207 times
Vaginalni traje duze intenzivniji je, odnosno prava bombasticna kombinacija bi bila kada od klita krene a zavrsi unutrasnjim vaginalnimm
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- Koteljubi_kadnisamtu
- Inventar foruma
- Has thanked: 4038 times
- Been thanked: 1988 times
To si dobro napisala, jos tog prvog vag se sjecam ko da je jucer biloSibila wrote: 05 Dec 2020, 15:10 spejs je to najbolje rekla..
klit je kao petarda...a vag. kao atomska ...tako nekako..
Ja se uvijek puno smijem s tobom, to je čudo nevidjeno.