Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
prog321 wrote: 05 Dec 2020, 16:05
Sram vas bilo. Cuj glumiti nesto tako osobno..a sto se hairlija falio jaranima kako razvaljuje u krevetu. To nista.
Ma kakvi muskarci ccc, ne razumjeti svoj orgazam ne znati ga dostici u fizickom I mentalnom smislu, znaci samo jednu stvar ne razumjeti sam m sebe!! Moci postici orgazam uz punu svjest svoje fizicke I metafizicke personalnosti znaci biti slobodan
A je li znas da vecjna zena u svijetu NikadA ne dozivi orgazam od karanja ?
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
Ma kakvi muskarci ccc, ne razumjeti svoj orgazam ne znati ga dostici u fizickom I mentalnom smislu, znaci samo jednu stvar ne razumjeti sam m sebe!! Moci postici orgazam uz punu svjest svoje fizicke I metafizicke personalnosti znaci biti slobodan
Jesam, svrsit joj je, taman kad bi se na glavu nasidala da ne svrsi.
Sam zabijaj, i uVati za bokove,
Ako vice polako, ti sam jos vise zadaj;
Nema labavo.
Mene zajebavat nasla, kofol, nisam rasplozena.
Ejs
bjeziii Tam
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Nema labavo.
Ejs
bjeziii Tam
Eeee
Nema bjezi tamo
Opusti se, u sigurnim su rukama.
Nema labavo.
Ejs
U pravu si puno ih je sa strahom I unutarnjim kocenjem dok muskarci svoje penise miluju nazivaju ih prelijepim imenima zene propadaju u zemlju od stida kada spomenu naglas *p....*
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
U pravu si puno ih je sa strahom I unutarnjim kocenjem dok muskarci svoje penise miluju nazivaju ih prelijepim imenima zene propadaju u zemlju od stida kada spomenu naglas *p....*
Nije u pitanju naglas pizka nego izvini ali moram reci gluposti pricas.
Kao da je orgazam po difoltu prepisan svakome.
A nije.
Vecina zena ne dozivi orgazam od jebanja. I to je fakt.
Nema straha. Nema smicalica. Samo biologija.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.