Milorad Dodik - SNSD
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2811 times
- Been thanked: 8849 times
- Status: Offline
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Re: Supruga ministra Košarca objavila da je muž vara i da joj prijeti
Stasa je uber ebac.
Razvodio se jen dva tri put.
Mora pazit da mu ova bivsa kintu ne zvekne. Zvuci mi kao zajeban igrac.
Neka prepise sve na oca
Razvodio se jen dva tri put.
Mora pazit da mu ova bivsa kintu ne zvekne. Zvuci mi kao zajeban igrac.
Neka prepise sve na oca
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23260 times
- Been thanked: 21302 times
Iz osvete uglavnom i da mu vjerovatno ošteti reputaciju. Javnim osobama je njihova reputacija najslabija tačka.
Ni prva ni zadnja osoba koja bira takva sredstva bez obzira imaju li djecu ili ne.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10189 times
- Been thanked: 17307 times
Cudno kako preskaces onaj dio s prijetnjama upucenim njoj, njenoj porodici pa cak i njihovoj zajednickoj djeci.MarlboroGold wrote: 08 Dec 2020, 08:45Iz osvete uglavnom i da mu vjerovatno ošteti reputaciju. Javnim osobama je njihova reputacija najslabija tačka.
Ni prva ni zadnja osoba koja bira takva sredstva bez obzira imaju li djecu ili ne.
I da se ne pravimo naivni, politicari su Bog i batina u ovoj drzavi, pojede te mrak, niko nista i ne pita.
Jest, dvije godine sutjela, pa eto naprasno sad hoce da se sveti, sramoteci tako i sebe, jer u nasem okruzenju sramota je i kad si prevaren/a, i izlazuci djecu cijelom tom cirkusu.
Ne vjerujem sta se sve moze procitat
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- spacebound
- Urednik foruma

Dopuna
prevara unisti zensku reputaciju, musko naraste u ocima okoline 
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
I ja ih odmah obrukam na drustvenim mrezama

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Zasto onda vecinom udate zene varaju ?spacebound wrote: 08 Dec 2020, 08:50 Dopunaprevara unisti zensku reputaciju, musko naraste u ocima okoline
![]()
Od desetak razvoda koje znam devet su zene varale muzeve i ostavile ih.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Zizi
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 10213 times
- Been thanked: 8831 times
Opet ne možemo znati ni da li ova žena govori istinu, bez obzira što je ovako javno istupila.spacebound wrote: 08 Dec 2020, 08:49Cudno kako preskaces onaj dio s prijetnjama upucenim njoj, njenoj porodici pa cak i njihovoj zajednickoj djeci.MarlboroGold wrote: 08 Dec 2020, 08:45
Iz osvete uglavnom i da mu vjerovatno ošteti reputaciju. Javnim osobama je njihova reputacija najslabija tačka.
I da se ne pravimo naivni, politicari su Bog i batina u ovoj drzavi, pojede te mrak, niko nista i ne pita.
Jest, dvije godine sutjela, pa eto naprasno sad hoce da se sveti, sramoteci tako i sebe, jer u nasem okruzenju sramota je i kad si prevaren/a, i izlazuci djecu cijelom tom cirkusu.
Ne vjerujem sta se sve moze procitat![]()
Ne bih rekla da je ona sa ovom objavom baš razmišljala o najboljem interesu svoje djece, već više o samoj sebi.
Kod razvoda brakova je nažalost jako puno manipulacije od strane oba partnera a na štetu djece.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ja ne znam majke mi šta vama nije jasno.
Bračni problemi su bračni problemi tamam da se radi o Bill Gatesu i njegovoj supruzi ili nekom random konobaru. To se riješava u 4 zida, a po potrebi se angažuju policija, advokati, zatraži pomoć od nevladine organizacije koja se bori protiv nasilja nad ženama itd.
Sve od navedenog je bolje nego ići preko društvenih mreža, jer to jeste cirkus. Šta ako navodi njegove žene uopšte nisu tačni? Toliko danas postoji laži, manipulacija, fake news i svega ostalog da ne treba trčati pred rudu. Ovo je između njih dvoje i Bog te pitao šta se sve izdešavalo između njih. To jednostavno nije za javnost.
Bračni problemi su bračni problemi tamam da se radi o Bill Gatesu i njegovoj supruzi ili nekom random konobaru. To se riješava u 4 zida, a po potrebi se angažuju policija, advokati, zatraži pomoć od nevladine organizacije koja se bori protiv nasilja nad ženama itd.
Sve od navedenog je bolje nego ići preko društvenih mreža, jer to jeste cirkus. Šta ako navodi njegove žene uopšte nisu tačni? Toliko danas postoji laži, manipulacija, fake news i svega ostalog da ne treba trčati pred rudu. Ovo je između njih dvoje i Bog te pitao šta se sve izdešavalo između njih. To jednostavno nije za javnost.
- spacebound
- Urednik foruma

Pitaj njih i devet bivsih muzevaprog321 wrote: 08 Dec 2020, 08:56Zasto onda vecinom udate zene varaju ?spacebound wrote: 08 Dec 2020, 08:50 Dopunaprevara unisti zensku reputaciju, musko naraste u ocima okoline
![]()
Od desetak razvoda koje znam devet su zene varale muzeve i ostavile ih.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
de ba uozbilji sespacebound wrote: 08 Dec 2020, 08:50 Dopunaprevara unisti zensku reputaciju, musko naraste u ocima okoline
![]()
- spacebound
- Urednik foruma

Sta da se uozbiljim, da se pravimo da ne postoje dvostruki arsini?MarlboroGold wrote: 08 Dec 2020, 09:04de ba uozbilji sespacebound wrote: 08 Dec 2020, 08:50 Dopunaprevara unisti zensku reputaciju, musko naraste u ocima okoline
![]()
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ne postoje kod mene ako si to najviše meni uputila. Za mene je prevara prevara o kome god da se radi i ista nema nikakvo opravdanje niti je to čin vrijedan hvale kad je muškarac u pitanju.spacebound wrote: 08 Dec 2020, 09:08Sta da se uozbiljim, da se pravimo da ne postoje dvostriki arsini?
Lično sam neko ko je to okusio na svojoj koži.
Last edited by Masamune on 08 Dec 2020, 09:10, edited 1 time in total.
- spacebound
- Urednik foruma

Naravno, uvijek je nezahvalno komentarisati ovakve vijesti jer ostaje mogucnost da nista nije kako je napisano, ali eto ja sam krenula od pretpostavke da je u ovom slucaju tako.Zizi505 wrote: 08 Dec 2020, 09:02Opet ne možemo znati ni da li ova žena govori istinu, bez obzira što je ovako javno istupila.spacebound wrote: 08 Dec 2020, 08:49
Cudno kako preskaces onaj dio s prijetnjama upucenim njoj, njenoj porodici pa cak i njihovoj zajednickoj djeci.
Ne vjerujem sta se sve moze procitat![]()
Ne bih rekla da je ona sa ovom objavom baš razmišljala o najboljem interesu svoje djece, već više o samoj sebi.
Kod razvoda brakova je nažalost jako puno manipulacije od strane oba partnera a na štetu djece.
Nazalost, ljudi cesto na zadnje mjesto stave one koji bi im trebali biti preci od svega, posebno od sujete i povrijedjenog ega
- spacebound
- Urednik foruma

Nisam to rekla licno tebi, nego za nasu sredinu. Izvini ako si pogresno shvatio.MarlboroGold wrote: 08 Dec 2020, 09:10Ne postoje kod mene ako si to najviše meni uputila. Za mene je prevara prevara o kome god da se radi i ista nema nikakvo opravdanje niti je to čin vrijedan hvale kad je muškarac u pitanju.spacebound wrote: 08 Dec 2020, 09:08
Sta da se uozbiljim, da se pravimo da ne postoje dvostriki arsini?
Lično sam neko ko je to okusio na svojoj koži.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Otmes lika od zene pa se poslije cudis kad ti se isto dogodi
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Sto je najgore ove raspustuse sto znam vecinom su prevarile muzeve sa starijim i ruznijim myskarcima od onih sto su imale.
Znaci mrak.
I haj ti razumi zensko ?
Znaci mrak.
I haj ti razumi zensko ?
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4545 times
- Been thanked: 3532 times
Jadan otaj ministar, svi će skandali na njega 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
Vrlo jednostavno supruga se zeli uhljebiti kod Dode u SNSD-u. Sigurno ce i dobiti kvalitetnu poziciju. Bas mi i ne izgleda da ima postenu i vjernu facu, vise mi ide prema novcaniku.