Radi se o prelasku preko prevare, očigledno da mi teže prelazimo preko toga za razliku od žena. Ali to nije naš problem, kontaš sad?spacebound wrote: 08 Dec 2020, 11:17U kakvoj su vezi iskustvo i varanje?almir90 wrote: 08 Dec 2020, 11:07
Pa tim dvostrukim aršinima, nismo mi krivi kada muškarac ima mogućnost da švera i to ga ne košta reputacije.
De se skontaj sta hoces reci, pa onda oblikuj recenice.
Milorad Dodik - SNSD
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 42 times
- Been thanked: 23 times
- Status: Offline
Re: Supruga ministra Košarca objavila da je muž vara i da joj prijeti
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Tacno tako.almir90 wrote: 08 Dec 2020, 11:06Nudi im se k.... na svakom koraku, gdje god da su, online ili u rl. Nama se p.... ne baca u oči tek tako, zato većina muškaraca i ne može guziti dosta različitih žena. Jebiga, takva dinamika, šta je tu je.prog321 wrote: 08 Dec 2020, 10:59 Dal od alkohola , dal od koktela ad i drugih lijekova, ali ovdje u bosni zene vise saraju![]()
Postave filterisane slike na fb i i'gram.
Nabace sminku. I dobiju tristo potencijalnih ebaca.
I onda samo cekaju da im nesto muz pogresno kaze kako bi dobili razlog da se razgolite.
Ne zna fufe. Naivan skroz.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 46 times
- Been thanked: 519 times
Deset puta se ženio?prog321 wrote: 08 Dec 2020, 08:56Zasto onda vecinom udate zene varaju ?spacebound wrote: 08 Dec 2020, 08:50 Dopunaprevara unisti zensku reputaciju, musko naraste u ocima okoline
![]()
Od desetak razvoda koje znam devet su zene varale muzeve i ostavile ih.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Desetak razvoda u mojoj siroj okolini koje znam.
Skoro uvijek je zena ta koja napravi prvi korak.
Skoro uvijek je zena ta koja napravi prvi korak.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Nemam ja tog iskustva da znam zašto neko vara.MarlboroGold wrote: 08 Dec 2020, 11:19To nije tačno jer žene uglavnom ne varaju samo zbog tuđe kite, dok muškarci uglavnom varaju zbog tuđe pičke. Žena kad prevari prevari te uglavnom i na emocionalnom nivou i tad možeš zaboraviti da će ti se ikad vratiti ukoliko je uopšte želiš nazad. Razlozi prevare mogu biti brojni - osjeća se zapostavljeno, ljubav se ugasi i smori je brak itd. i sve to pronađe u ljubavniku. Za tako nešto ipak uglavnom treba proći jedan duži period.almir90 wrote: 08 Dec 2020, 11:06
Nudi im se k.... na svakom koraku, gdje god da su, online ili u rl. Nama se p.... ne baca u oči tek tako, zato većina muškaraca i ne može guziti dosta različitih žena. Jebiga, takva dinamika, šta je tu je.
Kad muškarac prevari najčešće se vrati nazad svojoj ženi kao da se ništa nije desilo. Dovoljno mu je da sex sa istom ženom dosadi.
Tačno ne znam šta je gore.
Znam kome je lakše i to je suština mog posta bila.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10604 times
- Been thanked: 18151 times
Pomijesao si kruske i jabuke. Prvo smo marlboro i ja pricali o dvostrukim arsinima, onda ti uletis spominjuci iskustvo i kako mi hocemo iskusne, pa eto namalmir90 wrote: 08 Dec 2020, 11:21Radi se o prelasku preko prevare, očigledno da mi teže prelazimo preko toga za razliku od žena. Ali to nije naš problem, kontaš sad?spacebound wrote: 08 Dec 2020, 11:17
U kakvoj su vezi iskustvo i varanje?
De se skontaj sta hoces reci, pa onda oblikuj recenice.
...take me to Golden Gate, I will assimilate 

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 24887 times
- Been thanked: 22887 times
Nudi, ali će ga rjeđe uzeti u odnosu na muškarce kad je u pitanju tuđa p..... Dobro će o tome razmisliti ak ništa drugo i vrijedi li sve staviti na kocku.almir90 wrote: 08 Dec 2020, 11:23Nemam ja tog iskustva da znam zašto neko vara.MarlboroGold wrote: 08 Dec 2020, 11:19
To nije tačno jer žene uglavnom ne varaju samo zbog tuđe kite, dok muškarci uglavnom varaju zbog tuđe pičke. Žena kad prevari prevari te uglavnom i na emocionalnom nivou i tad možeš zaboraviti da će ti se ikad vratiti ukoliko je uopšte želiš nazad. Razlozi prevare mogu biti brojni - osjeća se zapostavljeno, ljubav se ugasi i smori je brak itd. i sve to pronađe u ljubavniku. Za tako nešto ipak uglavnom treba proći jedan duži period.
Kad muškarac prevari najčešće se vrati nazad svojoj ženi kao da se ništa nije desilo. Dovoljno mu je da sex sa istom ženom dosadi.
Tačno ne znam šta je gore.
Last edited by Masamune on 08 Dec 2020, 11:26, edited 1 time in total.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Isključit ću se samspacebound wrote: 08 Dec 2020, 11:24Pomijesao si kruske i jabuke. Prvo smo marlboro i ja pricali o dvostrukim arsinima, onda ti uletis spominjuci iskustvo i kako mi hocemo iskusne, pa eto namalmir90 wrote: 08 Dec 2020, 11:21
Radi se o prelasku preko prevare, očigledno da mi teže prelazimo preko toga za razliku od žena. Ali to nije naš problem, kontaš sad?Sad prelazak preko prevare
Evo ja ne znam je l do mene ili sta je
![]()
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
MarlboroGold wrote: 08 Dec 2020, 11:25Nudi, ali će ga rjeđe uzeti u odnosu na muškarce kad je u pitanju tuđa p..... Dobro će o tome razmisliti ak ništa drugo i vrijedi li sve staviti na kocku.almir90 wrote: 08 Dec 2020, 11:23
Nemam ja tog iskustva da znam zašto neko vara.
To je istina.
Ali postojanje fb i i'grama je razvodnilo svrhu braka.
Niko vise nece nikoga da trpi. Pogotovo nece zena kad vidi koliko laznih opcija ima.
Musko ce ga strpati nekoj strankinji i nece sjebati brak. Zensko hoce. Odmah. Cim ga primi od drugog.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Ma ne varamo ni mi samo radi pičke, pusti se gluposti. Klinac ćeš guziti teškog groba samo zato što ima pičku i što hoćeš rupu da promijeniš, pusti to ba.MarlboroGold wrote: 08 Dec 2020, 11:25Nudi, ali će ga rjeđe uzeti u odnosu na muškarce kad je u pitanju tuđa p..... Dobro će o tome razmisliti ak ništa drugo i vrijedi li sve staviti na kocku.almir90 wrote: 08 Dec 2020, 11:23
Nemam ja tog iskustva da znam zašto neko vara.
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Ma uglavnom zbog toga jer se inače ne bi vraćali ženama.
- Grom
- Inventar foruma

- Mood:
Možda je razlog što žene lakše praštaju takve stvari za razliku od muškaraca?
- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
Može biti i to, ali muškarac uvijek ima ženu kojoj će se vratiti koja će mu oprati, skuhati, biti tu u najtežim trenucima itd.
Samo eto što mu se osladila i druga p..... Žena kad sazna onda tek onda njemu to postane problem. Do tad sve med i mlijeko. Guzi sa strane, a ovamo kao hadžija.
Samo eto što mu se osladila i druga p..... Žena kad sazna onda tek onda njemu to postane problem. Do tad sve med i mlijeko. Guzi sa strane, a ovamo kao hadžija.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4414 times
Majku mu, neloša je žena od ovog košarca...
Ako je neko zna, nek joj kaže da stojim na raspolaganju ako poželi da se revanšira mužeku
Ako je neko zna, nek joj kaže da stojim na raspolaganju ako poželi da se revanšira mužeku
Svi mi se morete obratit
- CikCikCikPogodi
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 99 times
- Been thanked: 330 times
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2931 times
- Been thanked: 9303 times
I ustom entitetu, politicari gurni ubistvo pod tepih a da ne gurnu prevaru i politicara siledziju.MarlboroGold wrote: 08 Dec 2020, 08:45Iz osvete uglavnom i da mu vjerovatno ošteti reputaciju. Javnim osobama je njihova reputacija najslabija tačka.
Ni prva ni zadnja osoba koja bira takva sredstva bez obzira imaju li djecu ili ne.
Bez sedme sile, gopspodja bi dobila šipak. Ovako se bar moze nadati da ce se nesto desiti u njenu korist. A ako nista, ostaje utjesna nagrada da mu je hraknula u facu/karijeru..
Ispravan potez gospodje 100%. Protiv lokalnih kabadahija za koje zakoni ne vaze, drugacije ne mozes.
- Melek
- Deer Hunter

- Has thanked: 4664 times
- Been thanked: 3772 times
Incko će joj pomoći, mislim 
Weak people revenge.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
Strong people forgive.
Intelligent people ignore.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2931 times
- Been thanked: 9303 times
A i gospodin nece biti dozivotno na vlasti..
Sjebace ga ovo kad tad
Ako uzmemo da je istina sto gopspodja prica
Sjebace ga ovo kad tad
Ako uzmemo da je istina sto gopspodja prica
- ina
- Mjesečarka

- Has thanked: 5544 times
- Been thanked: 7976 times
Ovakvi postupci su najviše na djeciju štetu. On je obična kretenčina a ni ona nije puno bolja.
Svijest ima sidrište.