Bukvalno cijeli dan napolju, na otvorenom. Usla u stan gorim, vruce mi, kao da je ljeto

Moderator: VIP
Ja jamio nake pantale kae neki sinteticki materijal ko jakna mi, pokiso ko mis i gor i dol i nista nije promocilo. Jamila me neka vrucina, tople bog ti daoMala_Mu wrote: 03 Dec 2020, 17:10 Mjerim temperaturu
Bukvalno cijeli dan napolju, na otvorenom. Usla u stan gorim, vruce mi, kao da je ljeto![]()
Jojj i meni trebaju takve.ElTriconi wrote: 03 Dec 2020, 17:23Ja jamio nake pantale kae neki sinteticki materijal ko jakna mi, pokiso ko mis i gor i dol i nista nije promocilo. Jamila me neka vrucina, tople bog ti daoMala_Mu wrote: 03 Dec 2020, 17:10 Mjerim temperaturu
Bukvalno cijeli dan napolju, na otvorenom. Usla u stan gorim, vruce mi, kao da je ljeto![]()
![]()
Da nisi i ti nesto tako obukla, dvoje duge gace umjesto jednih pa te jamilo?![]()
Nosim ja njih i jos nesto preko a to preko je tanko pravo. Znaci pokiso ko mis, ono preko mokro a nista nije promocilo. Petnes maraka u bingu, uzo dva komadaMala_Mu wrote: 03 Dec 2020, 17:48Jojj i meni trebaju takve.ElTriconi wrote: 03 Dec 2020, 17:23
Ja jamio nake pantale kae neki sinteticki materijal ko jakna mi, pokiso ko mis i gor i dol i nista nije promocilo. Jamila me neka vrucina, tople bog ti dao![]()
Da nisi i ti nesto tako obukla, dvoje duge gace umjesto jednih pa te jamilo?![]()
Elem nemam temperature
37.4
A jesam se dobro obukla. Dvoje helanke i farmerice. Duple i carape![]()
Ja to pred spavanje, okiselim ih, oribam, natrockam kreme za pete i onda pamucne carapice pa na spavanje.
Ma đe ne valja, meni sve voda na usta
Usminkano nije, bas ovako izgledaju u stvarnosti a tek ukus, I sve rucni rad, ima li jos sta da zulja sto je lijepo