Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
greeneyes wrote: 07 Dec 2020, 23:07
A Mala, eeh, iako smo dva razlicita svijeta u dvoje smo isti-dobri smo insani(ybg, ja i sebe pohvalih, ali znas ti mene ) i navijamo za najbolji klub na dunjaluku izuzetno fino, posteno insance, znaci odgojeno tako da samo mozes kucnuti o drvo. A samim time je i jako privrzena svojoj porodici mada je i za svoje prijatelje uvijek tu i ne da na njih po cijenu da treba krv past. i jako, jako je odgovorna i ako se prihvati necega znaj da ce to nesto biti u pravim rukama.
A da ne bude sve tako fino, bajno pobrinuo se nas sponzor tvrdoglavko. Znaci straasnoo tvrdoglava
I eto jos to kuhanje da uvede u svoj cv i bice par ekselans
Oo zeleno.. kad ovakvo nesto napise neko ko te poznaje i u 'najgorim izdanjima' .. na lijepim rijecima.
Maja wrote: 08 Dec 2020, 00:49
Mala Mu
Bila je jedan od najboljih moderatora, imala je forum u malom prstu i poznavala ga ko vlastiti dzep.
Serlok Holms, sve skuzi i otkrije.
Cak je i na Covjecetu kuzila neke cake, da cetvrtica uvijek obara i tome slicno
Jedino sto zna nekad biti tvrdoglava, kako naumi, odluci, kaze, tako mora biti. To je u nekim stvarima dobro, u nekima nije. Valjalo bi da je malo fleksibilnija.
Odbijam priznati da sam tvrdoglava.
Nice try wrote: 08 Dec 2020, 08:25
Fleksibilnost će doći s godinama.
Mala, nemam šta da kažem, i sama znaš koliko si mi draga
Nedovoljno draga da me pozoves na sarmu.. al dobro de
Šteta što ne piše češće jer većinom šuti i snima
S Vragom ponekad u nekom ritmu spajanja slova, ono kao da se samo oni razumiju .. pa tako i bude.
Osjetljiv na djecu i ako nisam pogrešno razumjela veže mu se i profesija za njihovu beneficiju.
Niže finih fotki i kao da baš živi na vodi.
Uglavnom imam cjelokupno pozitivno mišljenje.
Uvijek me podsjeti na
Doktor nam je svima uspostavio dijagnozu, sam nece da nam rekne kolko smo zglajzali, jer je fin cojek.
Ako ikad otvori citabe, svi cemo kod hodze zavrsit.
Bili smo spareni a nije ni primjetio, e to su mu minus bodovi nesto me lijepo oko srca obavije kada postavi slike kakvo je vrjeme kod njeg I on prezentira Onaj plavi pogled na nebo more I jahte u kojoj zivi voli muziku nostalgicno prevrce sve dobre hitove strane i Nase muzike sa stranom muzikom Volim ga pratiti imamo Isti Stil, izgleda da poznaje nekolicinu forumasa I privatno karakterno ne mogu nista reci, nisam te dovoljno citala
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
Na prvu... težak, nadobudan, ne daj Boze mu se zamjeriti - još ako se naklati na kosti.... Bizi goni
Na drugu....
Imala sam sreću s njim se sprijateljiti.
To sam već prije pisala, ja ću mu čitav život biti zahvalna sto je pomogao mom banditosu, i sto dan danas nam pomaze.
Sto je uvijek tu kad meni treba i podrška, kad sam sebe sita, da me saulise.
Kad mi je dijete u pitanju, tu sa svih mogućih terapeutskih strana je nalazio načine da nam pomogne.
Kad sam ja u pitanju.... terapeutski/prijateljski naravno uz njegove “provokatorske” upadice, pa sam znala oplakati od smijeha. A znala sam i oplakati i kad me nalijepi.
Svaki njegov post je na mjestu, i onim sto napise dovoljno kaže.
Jako volim kad se Havana, Fudo i on sudare na nekim temama, pa kad počne da ih “mezi” , to sam i hiljadu puta ponovila, njih trojica na kafi i samo da sjedneš i slušaš ih i umireš od smijeha.
Fotke su mu extra, osim onih kad s plažom provocira... ne znam sto ga Spejsa bar na po sata ne banuje.
Na kraju, Shark je veliki prijatelj,..... predobar terapeut..... famElija :bubica
I da, ima jednu veeeliku manu.
Pitarska posla
Bolan ne bio đeš biti pitar.
Al ne bila ja plavuša ako ga za godinu ne vratim “tobe” i počne navijati za pravi klub.
Od mene... njemu omiljena pjesma
“the most beautiful thing you can wear is confidence”
Hvala, na prostoru i vremenu (ono k'o formalno)...
kao i svi mi iz nekih razloga na forumu..gdje smo u "5 deka" , a razliciti...kao i u realnom zivotu...
ne koristim smajlije/ emotikone lajkove..pa nekad napisano dobije drugi smisao....
s kim vidim da mogu, shalim se, zezam..ostale poshtujem, mozda se ne nalazimo na istim "duzinama" ..ne kazem da sam bolji kao osoba..niti sebe smatram neshto vrijednijim...
na poslu se emotivno istrosim (uglavnom rad sa traumatiziranom djecom, djecom sa posebnim potrebama,,kao i mentalnim oboljenjima djece i odraslih..)"ubija" psihu..ulazi u svaku poru pod kozu..forum vidim kao mjesto za opushtanje, susret sa "nashim" ljudima...
Da bi se neke stvari (za drugaricu jovanku posebno poshto se dotakla prvog susreta ) malo razjasnile
kada sam sam se prijavio na forum, prolazio sam kroz veoma tezak period, moja supruga bila je na umoru ( u medjuvremenu moj "ratnik" je izgubio bitku) tako da to spominjanje shure (a uvijek su bili i josh su uvijek tu uz mene, djecu..(pravi MAORI RATNICI, BEZ KOMPROMISA PUNOG SRCA) bilo je povezano sa tim..emocije.djeca/neizvjesnost/strah..nekog kome je porodica (djeca, ja) bilo svetinja.."zid" oko...sve ostalo moze da se dotakne, ali tu se zaustavlja (ovo je za nekog ko ce razumjeti i dalje mi je draga kao osoba, ali kad zasnuje porodicu, dobije djecu, shvatice..do tada)..
I to da sam bio umijeshan u neke stvari bez moje namjere, znanja neko me je "iskoristio" za svoje ciljeve, kasnije sam shvatio/doznao razloge( nije vishe na forumu pa nema smisla da o tome puno), znam da dodje i cita... pa ako shta misli drugacije...tu sam shta/kako/kad/gdje hoce nije problem...tako da su neki (koji su bili umijeshani) moje postove dozivljali na drugi nacin...izvinjavam se..