Viljuska noz i opleti
A ne ocistim ga ja tako, pocesto mi zna i ostati malo, ne mozem pojesti sve koliko je to kaloricno i preslatko
Moderator: VIP

Viljuska noz i opleti

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ovo si ba jufke za napunit il umočit topeNora Ibsenova wrote: 08 Dec 2020, 22:24 Meni su bezveze ovi palačinci. Imamo ih i mi, Žuti Kutak, Milky way.
Toliko su slatki da više ne osjetiš ukus onoga što jedeš, samo eksploziju šećera u ustima. Plus što previše stave. Ja neki dan u Milky wayu uzela sa džemom, misleći da će makar on biti normalan, i naglasila, samo džem. Stavili su fila, morala sam pola iscjedit, i plus su samo krehnuli dvije kašike džema odozgo, ne znam zašto.
Da sam kakvo meso naručila, ne bi se tako bahatili sa njim garant.
I plus su palačinci nekakvi debeli, žilavi, gumeni. Tako mi izgledaju i ove sa slika što je Mala postavila. Debelo.
Volim one obične, klasične palačinke.
Ovo je ba palačinak.

Imam predloge za korekcije, ali neću da budem pain in the ass. 3/5 ocena.

Meni je tako i u rial lajfina wrote: 10 Dec 2020, 11:19 Kako mi godi što većinu forumskih (iza zavjesa) priča ne znam. To mi dopušta da čitam, gledam i doživljavam ljude bez ikakve "muljke" sa strane.

+1ina wrote: 10 Dec 2020, 11:19 Kako mi godi što većinu forumskih (iza zavjesa) priča ne znam. To mi dopušta da čitam, gledam i doživljavam ljude bez ikakve "muljke" sa strane.

Misliš..

toliko tolko ako me razumisina wrote: 10 Dec 2020, 12:50Misliš..ne znam.. ponekad možemo shvatiti i pogrešno a kontati da je stvarno tako tjst da nismo pogrešno skontali.
Ma ok je i kad ljudi povežu i komuniciraju ponekad i privatno ako to nije neko ogovaranje ili širenje neistina..

kakodanekakodane gusti su gustiMister No wrote: 10 Dec 2020, 12:53 Nemate pojima kako je to zanimljivo, ili glumite da nije.
Cigara, kafa pa pp i udri.
Prvo s Majom, ona zna gdje je nebo bašlijom zakačeno.

Ne kontam šta ti je tačno zanimljivo..Mister No wrote: 10 Dec 2020, 12:53 Nemate pojima kako je to zanimljivo, ili glumite da nije.

Ma sta ce mi pozitiva, prljavštine su zakon.ina wrote: 10 Dec 2020, 13:11Ne kontam šta ti je tačno zanimljivo..Mister No wrote: 10 Dec 2020, 12:53 Nemate pojima kako je to zanimljivo, ili glumite da nije.
Neobavezno čavrljanje neštetno uglavnom na bilo kakav način nekome.. ili ogovaranje, širenje tracibsbskih priča i čega sve mogućeg? Nadam se prvo navedeno.

Ti kao da si zavijen u neku (sarkastičnu) misao glumatanja. Kako bi uopšte bilo moguće da se ljudi ne zamaraju previše nekim stvarima. Pih mora da lažu.Mister No wrote: 10 Dec 2020, 13:22Ma sta ce mi pozitiva, prljavštine su zakon.ina wrote: 10 Dec 2020, 13:11
Ne kontam šta ti je tačno zanimljivo..
Neobavezno čavrljanje neštetno uglavnom na bilo kakav način nekome.. ili ogovaranje, širenje tracibsbskih priča i čega sve mogućeg? Nadam se prvo navedeno.
Dobar-dobra, pa to nije zanimljivo uopće.

Dobar glas daleko se cuje a loš još dalje.ina wrote: 10 Dec 2020, 14:18Ti kao da si zavijen u neku (sarkastičnu) misao glumatanja. Kako bi uopšte bilo moguće da se ljudi ne zamaraju previše nekim stvarima. Pih mora da lažu.Mister No wrote: 10 Dec 2020, 13:22
Ma sta ce mi pozitiva, prljavštine su zakon.
Dobar-dobra, pa to nije zanimljivo uopće.
I oh ok.. kome je potrebno neka se maže tolikom prvljaštinom..Samo što.. kad se o nekome priča puno loše ili se pristane slušati isto.. nosi svoju stranu težine. Valja upravljati kroz život tolikom grbačom.
![]()

Što ječina može da isprlja (nepravedno) nikakva voda ne može saprati. Osim nebeska.Mister No wrote: 10 Dec 2020, 15:17Dobar glas daleko se cuje a loš još dalje.ina wrote: 10 Dec 2020, 14:18
Ti kao da si zavijen u neku (sarkastičnu) misao glumatanja. Kako bi uopšte bilo moguće da se ljudi ne zamaraju previše nekim stvarima. Pih mora da lažu.
I oh ok.. kome je potrebno neka se maže tolikom prvljaštinom..Samo što.. kad se o nekome priča puno loše ili se pristane slušati isto.. nosi svoju stranu težine. Valja upravljati kroz život tolikom grbačom.
![]()

Users browsing this forum: uvijek_kontra and 4 guests