almir90 wrote: 10 Dec 2020, 09:47
Tako dođe, evo mene je u zadnje vrijeme nekih 10+ cura ispalilo. I ono na FB što sam pokušao plus, sve one imaju svoje razloge zbog čega su to uradile, ja mogu samo nagađati koji su to. Produžio dalje i to je to, neću kukati o njihovim standardima i kriterijima, boli me k.... furam dalje po svom.
Zato i kažem, ne treba se sa njima opterećivati.
Sinko to nešto ne radiš kako treba.
Jedna haj ok, dva možda , tri već bi se zamislio
al' deset?

Nije valjda da odma pitaš prije nego uspostaviš neki kontakt, neku povezanost il' da naslutiš da ima ili se vidi u razmjeni riječi.
Ako zoveš na prvu bez slabo uloženog vremena i čisto samo radi izgleda dotične,slabo će ti uspjeti a i ako uspije šta dalje.
Ima tu puno stvari a meni mrsko pisat',
elem ja bi ti preporučio uživo, ovako se ljudi skrivaju iza slika i riječi ali onako oči u oči slabo se šta može sakrit' , bar meni.
A još jedna stvar imaš ovih djevojaka što samo pune svoj ego čekajući da im se jave neki i trče bez razloga za njima.
Evo ti jedan glup primjer nedavno mi djevojka govori kako je ovu jednu izvjesnu momak s kojim se dopisivala isti pozvao van, ona kao neš izmotavala hoću neću, nedugo poslije pita je opet ona isto i lik produži dalje i sad ona se žali kao jao mislim da mi se dopada što je tako lako odusto

Iz priloženog vidiš da njoj on se ne dopada nego samo je u pitanju nešto drugo , u glavi .
Sa srećom
za više savjeta piši mi na mail, odgovaram četvrtkom
poyy