Kada se desi tako nešto, to je čarobno, magično, ti ljudi su sretnici, dobili na životnoj lutriji.
Mi ostali možemo samo naprđivat.

Moderator: spacebound
Dakle iskoristim ga i odbacim? Pa ne smijem, kazu forumasice da to nije lijepo.Laser wrote: 11 Dec 2020, 00:42Pa kockaj se malo. Ništa nije sigurno. Ako ne valja, brzo skontaš i nogiraš ga.
Problem i nastane onda kada ljudi ne mogu da osvjeste da nešto nije za njih ili da oni nisu za nešto, pa nazor sile neke stvari.
Nisam reko da ga iskoristiš nego da ga škartiraš ako ne bude valjao. Nisi curica, ne može ti prodavat jeftine sladunjave priče, brzo ga skontaš.Lavlje_srce wrote: 11 Dec 2020, 00:51Dakle iskoristim ga i odbacim? Pa ne smijem, kazu forumasice da to nije lijepo.Laser wrote: 11 Dec 2020, 00:42Pa kockaj se malo. Ništa nije sigurno. Ako ne valja, brzo skontaš i nogiraš ga.![]()
Ovo je neiscrpna tema na koju sam usla zbog Merlin i njene sage s Arapom, a u principu me zivo zabole stikla ko kako zivi. Sto se mene tice ljudi mogu zivjeti kako god hoce: sami, u paru, u trojcu, kako god im odgovara. Apsolutno me ne zanima.
Ln.
Covjek se ne treba opterecavati tudjim ocekivanjima.Nora Ibsenova wrote: 11 Dec 2020, 00:55Problem i nastane onda kada ljudi ne mogu da osvjeste da nešto nije za njih ili da oni nisu za nešto, pa nazor sile neke stvari.
Tako je, brt. Jbo vodanje do iznemoglosti.Duminjo wrote: 11 Dec 2020, 00:42Ja se premisljo 10 godina.. I zajebo se. I sta imam od toga osim sto me vako Nora zajebava?Laser wrote: 11 Dec 2020, 00:36
Takoe Dumke.
Nema čekanja, natezanja, kušanja. To ti je isto ko zagazit u hladan potok. Što se više premišljaš on se čini sve hladnijim.
Zažmiri i zagazi.![]()
Upoznas se sa nekom i nakon dvaestak dana, vrh glave mjesec, podjete zivjeti skupa. Jos jedan mjesec vidis jel normalna, vidi i ona jesi li ti normalan.
Jesmo, ide beba..
Ovo zabavljanje, izlasci, kafe, sokici, šetnje.. Ne znam jel mi za nesto u životu zao potrosenog vremena kao za te budalastine.
Još samo da naučiš kako da sve one pristanu i gotovo, oženi se i ti.Fufe wrote: 11 Dec 2020, 01:02Tako je, brt. Jbo vodanje do iznemoglosti.Duminjo wrote: 11 Dec 2020, 00:42
Ja se premisljo 10 godina.. I zajebo se. I sta imam od toga osim sto me vako Nora zajebava?
Upoznas se sa nekom i nakon dvaestak dana, vrh glave mjesec, podjete zivjeti skupa. Jos jedan mjesec vidis jel normalna, vidi i ona jesi li ti normalan.
Jesmo, ide beba..
Ovo zabavljanje, izlasci, kafe, sokici, šetnje.. Ne znam jel mi za nesto u životu zao potrosenog vremena kao za te budalastine.
Evo, na forumu ima barem pet žena koje bih oženio bez da ih vidim![]()
Vjerujem da bar jedna hoće.
To je problem, nije mu dovoljna samo jedna, mora ih više pristati.
Svoj ti poso. Valja ga ljuljat dok se ima snage
Da bi ih imao, ili da bi nahranio ego?
Eh, brt haman si ti uzrelio.
Nemoj mi ZankicuFufe wrote: 11 Dec 2020, 01:02Tako je, brt. Jbo vodanje do iznemoglosti.Duminjo wrote: 11 Dec 2020, 00:42
Ja se premisljo 10 godina.. I zajebo se. I sta imam od toga osim sto me vako Nora zajebava?
Jesmo, ide beba..
Evo, na forumu ima barem pet žena koje bih oženio bez da ih vidim![]()
To je već do njihZizi505 wrote: 11 Dec 2020, 01:05 Još samo da naučiš kako da sve one pristanu i gotovo, oženi se i ti.![]()
Nadam se da će prvi biti blizanci.
Ma ne da mi se peglat.. Imam ja jos vakta
Otkad to ti postade tako neznana?