Dumke, obriši mu ovaj post.greeneyes wrote: 11 Dec 2020, 08:31 Duminjo, fali ti kafana-vidi se to po tvojim upisima. Poceo si hodati po minskom polju takoreci

Moderator: spacebound
Dumke, obriši mu ovaj post.greeneyes wrote: 11 Dec 2020, 08:31 Duminjo, fali ti kafana-vidi se to po tvojim upisima. Poceo si hodati po minskom polju takoreci
Nagazio i ne smijem nogu dicigreeneyes wrote: 11 Dec 2020, 08:31 Duminjo, fali ti kafana-vidi se to po tvojim upisima. Poceo si hodati po minskom polju takoreci
Nista to, udate ni na kafu, to znaju svi forumi u regiji. Bezveze mi uzimaju vrijeme porukama ...prog321 wrote: 10 Dec 2020, 16:05Odraz wrote: 10 Dec 2020, 10:04
Da se razumijemo - ne generalisem, ima zena koje su i zgodne i uspjesne i imaju bolju karijeru od muskaraca i ne zvocaju i postuju muza i on njih i zive sretno uz janjetinu svaki vikend. I znam takvih zena, sretno udatih i imam namjeru jednu takvu nekom otet jer je tesko naci slobodnu.![]()
Nemoj bruda udate.
Losa je to karma.
Sjebat ce ti zivot.
Nadji neku ovu usedjelicu pa je fino uredi.
Nema interneta ig i fb. Bit ce ko pista.![]()
Kakvo crno oblijetanje? Nismo mačke pred parenje.spacebound wrote: 11 Dec 2020, 07:01Pa ima i to svoje cari. Svidi ti se, pa ono oblijetanje, pa leptirici, pa onda iscekivanje, kafe, pa dodjes kuci, a glava u oblacimaDuminjo wrote: 11 Dec 2020, 01:16 Zabavljas se Sa curom, izadjes na kafu, prosetas, izgubio si 3-4 sata. Tako dva puta sedmicno, 7 sati. Mjesecno 30 sati insan gubi samo na kafe, setnje i gledanje u zvjezde.
Da normalan poludiš![]()
Nije svako upoznavanje i izlazak potencijalni put ka zajednickom zivotu.
Ne vidim uopste zasto bi to bilo gubljenje vremena.
Ostarilo se, to je, moj dumiDuminjo wrote: 11 Dec 2020, 09:01Kakvo crno oblijetanje? Nismo mačke pred parenje.spacebound wrote: 11 Dec 2020, 07:01
Pa ima i to svoje cari. Svidi ti se, pa ono oblijetanje, pa leptirici, pa onda iscekivanje, kafe, pa dodjes kuci, a glava u oblacima
Hoš, neš, zdravo
Kako nije gubljenje vremena.. Hej, 30 sati sedmicno ispijanja kafe, buljenja kroz prozor. Pa to je nebenjob![]()
More bit i da je ovo sto spejsa kaze.. Jezik pregrizla
Kod nas nije u oblacima. Razmisljamo hocemo li skinuti X na Manchesteruspacebound wrote: 11 Dec 2020, 07:01Pa ima i to svoje cari. Svidi ti se, pa ono oblijetanje, pa leptirici, pa onda iscekivanje, kafe, pa dodjes kuci, a glava u oblacimaDuminjo wrote: 11 Dec 2020, 01:16 Zabavljas se Sa curom, izadjes na kafu, prosetas, izgubio si 3-4 sata. Tako dva puta sedmicno, 7 sati. Mjesecno 30 sati insan gubi samo na kafe, setnje i gledanje u zvjezde.
Da normalan poludiš![]()
Cuj i dumke hoda po minskije poljimagreeneyes wrote: 11 Dec 2020, 08:31 Duminjo, fali ti kafana-vidi se to po tvojim upisima. Poceo si hodati po minskom polju takoreci
tako je, a zamisli upadne ti zemska i grakne opet si razbacao prljave bicve sve ti j....
Pa ima ih koje su su počele kružiti oko mene ponovo dolazeći mi na posao, u putu me pozdrave, lajkaju slike i gledaju storije na FB, nakon što sam pitao jednom i nisam im se više javljao. Naravno, nisam nijednu ponovo pitao, niti planiram. I jesam direktan, ne volim gubiti vrijeme na dopisivanje. Ako ima zainteresovanosti dovoljno da se upoznamo, može pristati na jedan izlazak. Dalje je sve stvar šta se desi na prvom izlasku.bRoot wrote: 10 Dec 2020, 22:07
Sinko to nešto ne radiš kako treba.
Jedna haj ok, dva možda , tri već bi se zamislio
al' deset?
Nije valjda da odma pitaš prije nego uspostaviš neki kontakt, neku povezanost il' da naslutiš da ima ili se vidi u razmjeni riječi.
Ako zoveš na prvu bez slabo uloženog vremena i čisto samo radi izgleda dotične,slabo će ti uspjeti a i ako uspije šta dalje.
Ima tu puno stvari a meni mrsko pisat',
elem ja bi ti preporučio uživo, ovako se ljudi skrivaju iza slika i riječi ali onako oči u oči slabo se šta može sakrit' , bar meni.
A još jedna stvar imaš ovih djevojaka što samo pune svoj ego čekajući da im se jave neki i trče bez razloga za njima.
Evo ti jedan glup primjer nedavno mi djevojka govori kako je ovu jednu izvjesnu momak s kojim se dopisivala isti pozvao van, ona kao neš izmotavala hoću neću, nedugo poslije pita je opet ona isto i lik produži dalje i sad ona se žali kao jao mislim da mi se dopada što je tako lako odusto![]()
![]()
Iz priloženog vidiš da njoj on se ne dopada nego samo je u pitanju nešto drugo , u glavi .
Sa srećom
za više savjeta piši mi na mail, odgovaram četvrtkom
poyy![]()
bRoot wrote: 10 Dec 2020, 22:12 Na temu
evo jednog nedostatka
ova jedna djevojka u pekari u kojoj poprilično redovno uzimam, uvijek mi davala neki kompliment ili za frizuru ili novi komad odjeće čak i masku,
i uvijek mi posebno pakovala u 2 kese peciva.
I tako udjem sa djevojkom tj djevojka ušla za mnom,iako sam joj rek' da sačeka vani,![]()
više ne dobivam specijalni tretman i samo jednu kesu![]()
37.5 je najopasnija temperatura, od nje se umireMerlin246 wrote: 11 Dec 2020, 18:44 Meni tako nesto bilo smjesno kad je poslao te slike![]()
Ja stvarno ne znam sta se desava s muskarcima sta je ovo
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests