I palit usisivac da se cuje
TROSJED
Moderator: VIP
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10069 times
- Been thanked: 17064 times
- Status: Offline
Re: Nije svima bolje u dvoje: Koje su prednosti singl života?
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Re: Podignuta optužnica zbog četničkih skupova u Višegradu
drugim rijecima, da se raspravi na nekom minder-sijelu i bude tapija koja se spusta na nize nivoe preko hodza i stranackih povjerenika.Pasaga wrote: 11 Dec 2020, 20:06de se ti kani sda i tih prica,ode daleko ...Jimmy wrote: 11 Dec 2020, 20:01 Prico mi drug, kad su bili unutarstranacki izbori u SDA izmedju Baketa i Tihica, hodza ih na dzumi ubjedjivao da predstavnik naroda ne moze biti neko ko je ruzan
Dzamija je glavni adut SDA u ruralnim sredinama.
ostavi to Bosnjackom narodu
sta ko mimo minderasa ima uopste raspravljati i promisljati mimo cetiri zida minder-sijela
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8767 times
Oj kad sam pušto vodu na šolji
tanka vam je prica ovdje. ko i baketu. sve neke velike rijeci u havu, a kad iz have spustis na zemlju i osvijetlis da se vidi sta je to u praksi, ostane gola laz, bahatost i stetocinstvo
"puno nas je" nije argument u raspravi. ima ta izreka i nastavak.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10069 times
- Been thanked: 17064 times
Kad je meni prijateljica otkrila ovo za usisivac zahvalila sam se na dobroj ideji
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Ne moze ovaj jimmy toliko gluposti mljeti besplatno.
Nema sanse.
Mora dobijati neku kintu
Nema sanse.
Mora dobijati neku kintu
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Pa jeste, u pravu je. Na osnovu te spike već 30 godina uzimaju izbore.
Svi mi se morete obratit
minaret je glavni atribut dzamija turskog arhitektonskog stila. dje god da odes, natrefis neki atribut, nema greskeLaser wrote: 11 Dec 2020, 20:08 Ja sad više nisam siguran idem li u džamiju ili drugdje.![]()
A ima munara, bogami, meni isto džamija.
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
pa nije da nijeprog321 wrote: 11 Dec 2020, 20:20 Ne moze ovaj jimmy toliko gluposti mljeti besplatno.
Nema sanse.
Mora dobijati neku kintu![]()
bilo je ,mozda i danas je ufunkciji
sad je aktuelno pretresanje Dejtona,mozda i nastanak unitarne BH...
da uzp financira ,da se ide vako na ovakve forume,razvodnjavat,zbunjoze i tak ...
Listica,B.Luka su to financirali
jbg...cucis citav dan,klepis koju kintu,ionako fataju zjale
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
A jedan jaran kako je dobro glumio da je leg'o spavati, tj da je pospan-nije humani. Morao sam se udaljavati od njega, jer nisam mogao izdurati da se ne nasmijem 
Samo sabura
da me behko malocas banovao kad sam mu ono stao na crtu, ostao bih bez kruvaprog321 wrote: 11 Dec 2020, 20:20 Ne moze ovaj jimmy toliko gluposti mljeti besplatno.
Nema sanse.
- Zanki
- saudade

- Has thanked: 28399 times
- Been thanked: 32451 times
ma salim se, Odraz se zazelia drogsat u miruHAVANA wrote: 11 Dec 2020, 18:49Pa sta, pravis se mrtav.Zanki wrote: 11 Dec 2020, 15:58
tako je, a zamisli upadne ti zemska i grakne opet si razbacao prljave bicve sve ti j....
otrijeznis se do te mjere da odes dileru da ti vrati novac
#bozesacuvaj#Sad je moja nesta hodala ovda i vice nesta ko naka zemlja kroz kucu, ko je hodo...
![]()
pa projiciram, nes ti ima nas svakakvih
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
mason, vanzemaljac, gusterPasaga wrote: 11 Dec 2020, 20:25pa nije da nijeprog321 wrote: 11 Dec 2020, 20:20 Ne moze ovaj jimmy toliko gluposti mljeti besplatno.
Nema sanse.
da uzp financira ,da se ide vako na ovakve forume,razvodnjavat,zbunjoze i tak ...
milion teorija zavjere (inace su one odraz nemoci, bila to nemoc da se skonta stvarnost i suoci sa njom ili po drugom osnovu inferorna pozicija) sda-ovskom glasacu su jednostavnije umjesto jednog pogleda u ogledalo koji bi sve rijesio
- Duminjo
- Urednik foruma

A jel vidis kolko seres na SDA (koju ovdje ne brani ni 2% forumaša), kolko pokusavas izjednaciti zrtvu i zločinca pa čak hinjski i bezobrazno utrpati žrtvi odgovornost za nefunkcionisanje države koja je takva kakva jeste, od temelja, upravo zahvaljujuci zločincima.Jimmy wrote: 11 Dec 2020, 20:18tanka vam je prica ovdje. ko i baketu. sve neke velike rijeci u havu, a kad iz have spustis na zemlju i osvijetlis da se vidi sta je to u praksi, ostane gola laz, bahatost i stetocinstvo
"puno nas je" nije argument u raspravi. ima ta izreka i nastavak.
Spominjes stanje na terenu, u skoro svakom postu Bošnjake i SDA, a teren kaze da SDA ne vlada u sarajevu, zenici i tuzli. Koliko li samo tu živi bosnjaka i bosanaca, tj onih normalnih kako ih nazvasmo?
Jos sad upadas sa dzamijama i hodzama
I onda sve to nazivas nekakvim argumentovanim razbijanjem a tolko si se nalago i gluposti napiso da se covjek jednostavno osjeco glupo i posramljeno kada udje u ovakvu raspravu protiv takvih "argumenata".
Prvo moje pisanje o normalnim i nenormalnim je trebalo otici u skroz drugi smijer, normalan. Al tebe taj ne zanima.. Zanima te SDA i bošnjak
I zamisli, sve to na temi o četničkim orgijanjima u Višegradu. Jel te bar malo sramota?
- Taare
- greatest

- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
De, spusti loptu. Ovo ti govorim prijateljski. Vidim da imaš veliki potencijal i da bi bio pojačanje za forumski džemat.Jimmy wrote: 11 Dec 2020, 20:28mason, vanzemaljac, gusterPasaga wrote: 11 Dec 2020, 20:25
pa nije da nije
milion teorija zavjere (inace su one odraz nemoci, bila to nemoc da se skonta stvarnost i suoci sa njom ili po drugom osnovu inferorna pozicija) sda-ovskom glasacu su jednostavnije umjesto jednog pogleda u ogledalo koji bi sve rijesio
Ovim prepucavanjem ćeš zaraditi trajni ban, a to bi bila šteta.
Svi mi se morete obratit
joj, ba duminjo, najveca kvarnost sda je sto je narod uvjerila da je napad na njihov kriminal, bezobrazluk, bahatost ustvari jednak napadu na bosnjake, sehide, bosnu, vjeru, te izjednacavanje zlocinca i zrtve.
fadil u lazi, potvrdjenoj, u lopovluku preko ledja naroda u vrijeme one panicne pocetne krize oko korone, sda krade milione na bijedi i smrti naroda. a reis prica sto i ti sad. da je napad na lopova izjednacavanje zrtve i agresora, napad na bosnjake, vjeru itd.
i sve to bjelodano, javno, a glasacko tijelo slijepo i gluho. nije programirano da registruje ista mimo matriksa sa mindera.
fadil u lazi, potvrdjenoj, u lopovluku preko ledja naroda u vrijeme one panicne pocetne krize oko korone, sda krade milione na bijedi i smrti naroda. a reis prica sto i ti sad. da je napad na lopova izjednacavanje zrtve i agresora, napad na bosnjake, vjeru itd.
i sve to bjelodano, javno, a glasacko tijelo slijepo i gluho. nije programirano da registruje ista mimo matriksa sa mindera.
- Duminjo
- Urednik foruma

Ma ja imo problema sa budjenjem.spacebound wrote: 11 Dec 2020, 20:19Kad je meni prijateljica otkrila ovo za usisivac zahvalila sam se na dobroj ideji![]()
I ona me budila.. Nazove me, probudi.. Javim se i samo okrenem na drugu stranu.
Kasnije skontala, da se ne bi samo okrenuo na drugu stranu, kad me nazove da me probudi, moram ustati do WCa i pustiti vodu u solju da ona cuje i tad sam se razbudio i usto
Zamisli sta bi to tek skontalo da smo pod istim krovom i kako bi maltretiralo
- Duminjo
- Urednik foruma

Ima tema SDA i tamo mozes nastaviti o istima. Mozes otvoriti sebi koju hoces za pljuvanje istih.Jimmy wrote: 11 Dec 2020, 20:43 joj, ba duminjo, najveca kvarnost sda je sto je narod uvjerila da je napad na njihov kriminal, bezobrazluk, bahatost ustvari jednak napadu na bosnjake, sehide, bosnu, vjeru, te izjednacavanje zlocinca i zrtve.
Ova je o cetnicima i Višegradu.
Sta imas reci o tome?
- Laser
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 1275 times
- Been thanked: 4076 times
Ne dovodi to ni za živu glavu.Duminjo wrote: 11 Dec 2020, 20:44Ma ja imo problema sa budjenjem.spacebound wrote: 11 Dec 2020, 20:19
Kad je meni prijateljica otkrila ovo za usisivac zahvalila sam se na dobroj ideji![]()
I ona me budila.. Nazove me, probudi.. Javim se i samo okrenem na drugu stranu.
Kasnije skontala, da se ne bi samo okrenuo na drugu stranu, kad me nazove da me probudi, moram ustati do WCa i pustiti vodu u solju da ona cuje i tad sam se razbudio i usto
Zamisli sta bi to tek skontalo da smo pod istim krovom i kako bi maltretiralo
Klanjam džematile po parkovima.