Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Jest vala i moglo se spavati po parkovskim klupama.
Jel to sve, cuvena opaska. Mislio sam da si malo ozbiljnija. Znam ja dobro i pluseve i minuse tog sistema. A znam da je ovo sad cirkus. Alan ford, top lista nadrealista...
Da, to je sve.
Dovoljno sam ozbiljna da se ne upustam u pricu bez kraja.
Poravnaces ti qrac moj. Evo rade mi fasadu iduci mjesec. Hos da ti slikam stadion sa balkona?
"loris" prvu... samo "palmu" ostavit...djeci za sladoled...
zaklanja ti pogled ono "zmajevo gnijezdo" tako da...
'fala ne treba, kad naprave park onda...
Ne, ne.
Loris je istorijski objekat.
Treba da postoji i treba da se prica.
MarlboroGold wrote: 11 Dec 2020, 23:51
Jebe se njima ko će kasnije vraćati te kredite. Svoju djecu su poslali u inostranstvo i odavno obezbijedili, kao i praunuke.
STIŽE NA NAPLATU NOVA RATA TITOVIH DUGOVA: Evo koliko ćemo ih još otplaćivati, sledeće nedelje vraćamo 20 miliona evra!
GRAĐANI Srbije plaćaće Titove dugove još tačno 21 godinu, a već sledeće nedelje na naplatu stiže više od 20 miliona evra.
Ne, ne.
HAVANA wrote: 12 Dec 2020, 01:00
Jel to sve, cuvena opaska. Mislio sam da si malo ozbiljnija. Znam ja dobro i pluseve i minuse tog sistema. A znam da je ovo sad cirkus. Alan ford, top lista nadrealista...
Da, to je sve.
E to si u pravu. Non stop mrtva covjeka vade iz naftalina. Valjda da pravdaju svoje neuspjehe. Eto on im kriv. Ok. Jeste. Eto jebo mater svoju. Haj sta cemo sad? Hajmo radit.
Ne, ne.
MunDzi wrote: 12 Dec 2020, 01:04
Da, to je sve.
E to si u pravu. Non stop mrtva covjeka vade iz naftalina. Valjda da pravdaju svoje neuspjehe. Eto on im kriv. Ok. Jeste. Eto jebo mater svoju. Haj sta cemo sad? Hajmo radit.
Da budemo iskreni ne vade ga glasači iz SDA iz naftalina.
Glasači SDPa, Njihove Stranke i sličnih stranaka su ti koji svaki put pomenu "E da hoće Tito sad ustati da sve ovo pohapsi i pošalje na Goli otok"
Ide junak do junaka, ide Bošnjak do Bošnjaka, Allahu se svom klanjaju i pjesmu pjevaju.
Živio Alija i bosanska armija, živjela, živjela Bosna.
MunDzi wrote: 12 Dec 2020, 01:04
Da, to je sve.
Pa ko ga izvadi iz naftalina?
MG.
Eto, nagovori mu se.
Da budemo iskreni ne vade ga glasači iz SDA iz naftalina.
Glasači SDPa, Njihove Stranke i sličnih stranaka su ti koji svaki put pomenu "E da hoće Tito sad ustati da sve ovo pohapsi i pošalje na Goli otok"
Niko vise tita i allaha ne spominje od tih tvojih. Tito im je i za vremensku prognozu kriv. A allaha da se o patlidzanima prica, na njemu bi se zavrsilo. Evo sad se ismijah debilima i komentarima dzenaze od dzeja. Dzenaza a svirale violine. Cirkus od komentra. Isto vic stare mi. Odakle izviru ovi debili.