Koja je religija najnasilnija?
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
- Status: Offline
- Taare
- greatest
- Has thanked: 6107 times
- Been thanked: 4413 times
Re: Koja je religija najnasilnija?
Da.
ina nahnu nezelne-z-zikra ve ina lehu le hafizun.
Mi smo ti koji objavljujemo zikr(jedan od naziva za kur'an) i mi smo njegov hafiz(čuvar)
ina nahnu nezelne-z-zikra ve ina lehu le hafizun.
Mi smo ti koji objavljujemo zikr(jedan od naziva za kur'an) i mi smo njegov hafiz(čuvar)
Svi mi se morete obratit
- jelena...
- Aktivni forumaš
- Been thanked: 1 time
Hoćel meni vako... svaki put nić zubJimmy wrote: 12 Dec 2020, 10:50 jelenici stidljivo iznikao prvi zubic, nazdravlje![]()
korektnost mutirala u konkretnost
zub vremena, koliko mu je trebalo![]()
ha tebi sine nešta jasno u mojim postovima?!

ha?

ma ti svaki post pazljivo umotas u 10 celofana da ne bi kakvom b h s, kinezu, pigmeju, ljevicaru, desnicaru, crncu, rasisti palo na um da se uvrijedi
pa mi skroz simpaticno kad pokazes zubice. valjda te sejtani na to obendjijaju svako malo, kad god naidje helijev komet

- jelena...
- Aktivni forumaš
Simpatični zubići....jel?Jimmy wrote: 12 Dec 2020, 15:27ha?jelena... wrote: 12 Dec 2020, 15:16
Hoćel meni vako... svaki put nić zub
ha tebi sine nešta jasno u mojim postovima?!![]()
ma ti svaki post pazljivo umotas u 10 celofana da ne bi kakvom b h s, kinezu, pigmeju, ljevicaru, desnicaru, crncu, rasisti palo na um da se uvrijedi
pa mi skroz simpaticno kad pokazes zubice. valjda te sejtani na to obendjijaju svako malo, kad god naidje helijev komet![]()

Vićeš ti kad ja tebe ujedem i to ovim mojim jednim zubom...čim mi se prva prilika ukaže.

sta si, pola dabra?

"jednozuba" je valjda verzija zenskog jednoroga sa neznatno dislociranim rogom

gledajuci tvoju dosadasnju agresivnost, ujedanje kad naidju dvije helijeve komete zajedno. a pokazivanje zuba kad, redovno, jedna naidje.

- jelena...
- Aktivni forumaš
Jimmy, sve ti je to oftopik što si napiso.
Hajmo, koja je religija najnasilnija jal najkrvoločnija...to se traži, bolan, bolan...
Hajmo, koja je religija najnasilnija jal najkrvoločnija...to se traži, bolan, bolan...

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2271 times
- Been thanked: 3988 times
Tako jelo, samo oštro 

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
zub kao koplje
rijeci-odapetih strijela snoplje
ako se sjetim imena antickog bozanstva sa tim atributima, bicu ontopic

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2271 times
- Been thanked: 3988 times
Do tad, ne oftopičarite osim ako se nećete kvalitetno popičkarat. Ovo u rukavicama ne priznajem. 

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
kako se to kaze na engleskom, "pussify"?Nora Ibsenova wrote: 12 Dec 2020, 17:03 Do tad, ne oftopičarite osim ako se nećete kvalitetno popičkarat. Ovo u rukavicama ne priznajem.![]()
a mi pacify.
pusifaj, pesifaj...boba nam fali

- tuzlak1212
- Inventar foruma
- Has thanked: 546 times
- Been thanked: 794 times
Realno statisticki gledano u zadnjih 2020 godina najvise pokolja su pravile vecinski krscanske zemlje... Sto po raznoraznim krizarskim pohodima, sto noviji ratovi.
Mozemo gledati i nasu regiju a mozemo i na svijetskom nivou...
U toku svega toga se neko drugi mimo krscana predstavljao kao negativac kojeg treba istrijebit, nazalost u nekim slucajevima je ta prica prosla uspjesno.
Isto tako krscani su zapoceli makar jedan svijetski rat i oba zavrsili masovnim ubijanjima
Danas konkretno mislim da je teska trka izmedju hindusa i jevreja... Razlika izmedju danasnjeg jevrejskog, hinduistickog, budistickog i muslimanskog nasilja je ta sto se samo muslimani odricu ovih nasilnika i kazu da ta djela ne pripadaju religiji.
Ostali svoje teroriste brane i predstavljaju ih kao vojnike, heroje.
Stravicno je sta hindusi rade okolnim muslimanima a citav svijet nijemo gleda. Sta jevreji rade muslimanima u palestini. Sta su pravoslavci uradili bosanskim muslimanima. Niko medju njima da digne glas ikad
Kad se pojavi neki ISIL koji napadne lokalne krscane, prvo muslimani zarate protiv ISIL-a a onda tek pitaju NATO za pomoc.
To je razlika
Mozemo gledati i nasu regiju a mozemo i na svijetskom nivou...
U toku svega toga se neko drugi mimo krscana predstavljao kao negativac kojeg treba istrijebit, nazalost u nekim slucajevima je ta prica prosla uspjesno.
Isto tako krscani su zapoceli makar jedan svijetski rat i oba zavrsili masovnim ubijanjima
Danas konkretno mislim da je teska trka izmedju hindusa i jevreja... Razlika izmedju danasnjeg jevrejskog, hinduistickog, budistickog i muslimanskog nasilja je ta sto se samo muslimani odricu ovih nasilnika i kazu da ta djela ne pripadaju religiji.
Ostali svoje teroriste brane i predstavljaju ih kao vojnike, heroje.
Stravicno je sta hindusi rade okolnim muslimanima a citav svijet nijemo gleda. Sta jevreji rade muslimanima u palestini. Sta su pravoslavci uradili bosanskim muslimanima. Niko medju njima da digne glas ikad
Kad se pojavi neki ISIL koji napadne lokalne krscane, prvo muslimani zarate protiv ISIL-a a onda tek pitaju NATO za pomoc.
To je razlika
- pizarro
- Forum [Bot]
- Has thanked: 5902 times
- Been thanked: 7259 times
pa svi su ti kolaci vegetarijanski osim onih sa zelatinom.Odraz wrote: 15 Dec 2020, 08:38 Najagresivniji su oni iz Hare Krishne sa svojim vegetarijanskim kolacima.![]()
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10010 times
Jao kakva analiza. Kad se pojavi ISIL koji napadne lokalne krscane 

Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
ISIL je oficijalno porazen i ne postoji vise.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.