Nije svima bolje u dvoje: Koje su prednosti singl života?
Moderator: spacebound
- Dunjaa
- Aktivni forumaš
- Has thanked: 480 times
- Been thanked: 1104 times
- Status: Offline
Re: Nije svima bolje u dvoje: Koje su prednosti singl života?
Treba se singlovati jedan period. Čisto da čovjek nauči i pronađe sebe, da mu ne treba uvijek neko da bi se osjećao ispunjeno. Nije dobro kada se čovjek uljuljka u tom singlovanju pa ne želi nikoga da pusti u svom životu, kao nemam ja živaca. Živaca za šta? Da dijeliš nešto sa nekim? Da planirate skupa? Da ti neko zvoca? Malo mi je to sebično i takvi ljudi i trebaju biti sami. Ili ono čekanje da se pojavi idealna osoba. Jes', aha!
Šta je uopšte idealna osoba?
- ElTriconi
- Đulaga
- Mood:
- Has thanked: 45362 times
- Been thanked: 8107 times
Osoba od koje nasljedis nesto a nisi je nikad vidioDunjaa wrote: 11 Dec 2020, 21:01 Treba se singlovati jedan period. Čisto da čovjek nauči i pronađe sebe, da mu ne treba uvijek neko da bi se osjećao ispunjeno. Nije dobro kada se čovjek uljuljka u tom singlovanju pa ne želi nikoga da pusti u svom životu, kao nemam ja živaca. Živaca za šta? Da dijeliš nešto sa nekim? Da planirate skupa? Da ti neko zvoca? Malo mi je to sebično i takvi ljudi i trebaju biti sami. Ili ono čekanje da se pojavi idealna osoba. Jes', aha!

A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

Da bog da se do vijeka ne probudio
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly
- Has thanked: 8500 times
- Been thanked: 5200 times
- Status: Online
Dunjaa wrote: 11 Dec 2020, 21:01 Treba se singlovati jedan period. Čisto da čovjek nauči i pronađe sebe, da mu ne treba uvijek neko da bi se osjećao ispunjeno. Nije dobro kada se čovjek uljuljka u tom singlovanju pa ne želi nikoga da pusti u svom životu, kao nemam ja živaca. Živaca za šta? Da dijeliš nešto sa nekim? Da planirate skupa? Da ti neko zvoca? Malo mi je to sebično i takvi ljudi i trebaju biti sami. Ili ono čekanje da se pojavi idealna osoba. Jes', aha!

The Dark Side Of The Forum...
Pročitah a mrsko mi bilo sinoć otipkati, kad smo kod tih "iskušavanja",ovo je bilo poodavno al haj.
Pričala mi djevojka s kojom sad tad bio u vezi da kao neka njena poznanica kad se djevojka koju poznaje zadesi s momkom ona ih zovne na kafu i kao ispod stola nogom dira momka.
I to je uradila već par puta ,momci se unezgode jel normalna reakcija a ona se kao poslije pohvali :
"Eto ,dobar ti je ovaj ja sam ga iskušala , neće te prevariti
.
Ona je to meni ispričala jer je naravno znala kako ću ja reagovati
.
I eventualno sreli mi tu tuku , sjeli i za nekih 10tak min ona fol mene ispod stola nogom a ja uzvratim joj i podignem ono obrvu još
i obliznem usne
kako se sjebala teško je opisati
Rekla poslije mojoj djevojci dok se ova pravila da ne zna šta će joj reći _:, čuvaj se ovog ovo je jeben igrač
Haj vam laku noć

Pričala mi djevojka s kojom sad tad bio u vezi da kao neka njena poznanica kad se djevojka koju poznaje zadesi s momkom ona ih zovne na kafu i kao ispod stola nogom dira momka.

I to je uradila već par puta ,momci se unezgode jel normalna reakcija a ona se kao poslije pohvali :
"Eto ,dobar ti je ovaj ja sam ga iskušala , neće te prevariti

Ona je to meni ispričala jer je naravno znala kako ću ja reagovati

I eventualno sreli mi tu tuku , sjeli i za nekih 10tak min ona fol mene ispod stola nogom a ja uzvratim joj i podignem ono obrvu još

kako se sjebala teško je opisati

Rekla poslije mojoj djevojci dok se ova pravila da ne zna šta će joj reći _:, čuvaj se ovog ovo je jeben igrač

Haj vam laku noć

Take a walk on the wild side,
the animal side...
the animal side...

- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25411 times
- Been thanked: 29134 times
bogodragi a ja isla film gleatbRoot wrote: 12 Dec 2020, 00:53 Pročitah a mrsko mi bilo sinoć otipkati, kad smo kod tih "iskušavanja",ovo je bilo poodavno al haj.
Pričala mi djevojka s kojom sad tad bio u vezi da kao neka njena poznanica kad se djevojka koju poznaje zadesi s momkom ona ih zovne na kafu i kao ispod stola nogom dira momka.![]()
"Eto ,dobar ti je ovaj ja sam ga iskušala , neće te prevariti.
Ona je to meni ispričala jer je naravno znala kako ću ja reagovati.
I eventualno sreli mi tu tuku , sjeli i za nekih 10tak min ona fol mene ispod stola nogom a ja uzvratim joj i podignem ono obrvu joši obliznem usne
kako se sjebala teško je opisati![]()
![]()
Rekla poslije mojoj djevojci dok se ova pravila da ne zna šta će joj reći _:, čuvaj se ovog ovo je jeben igrač![]()
![]()
Haj vam laku noć
![]()
- HAVANA
- Pituljica
- Has thanked: 2603 times
- Been thanked: 21703 times
Joj meni je jedna sanela to uradila 88g u posti. Ona kafana kod bb-a. Masto sam o tome i desi mi se.
Odma sam ja nju upratio u wc. A onaj cucavac oooj, u goloj vodi bio. 

Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 269 times
- Been thanked: 266 times
Desi se ta halucinacija ako si nadrogiran a imas traume iz vremena kad nisi bio sam.

- Odraz
- Inventar foruma
- Has thanked: 269 times
- Been thanked: 266 times
Zvocanje skracuje zivot ... naucno dokazano.Dunjaa wrote: 11 Dec 2020, 21:01 Treba se singlovati jedan period. Čisto da čovjek nauči i pronađe sebe, da mu ne treba uvijek neko da bi se osjećao ispunjeno. Nije dobro kada se čovjek uljuljka u tom singlovanju pa ne želi nikoga da pusti u svom životu, kao nemam ja živaca. Živaca za šta? Da dijeliš nešto sa nekim? Da planirate skupa? Da ti neko zvoca? Malo mi je to sebično i takvi ljudi i trebaju biti sami. Ili ono čekanje da se pojavi idealna osoba. Jes', aha!

... a ako i nije, sredicemo to ...

- Zanki
- saudade
- Has thanked: 25411 times
- Been thanked: 29134 times
de ba traume zar je tako gadno biloOdraz wrote: 12 Dec 2020, 02:25Desi se ta halucinacija ako si nadrogiran a imas traume iz vremena kad nisi bio sam.Zanki wrote: 11 Dec 2020, 15:58
tako je, a zamisli upadne ti zemska i grakne opet si razbacao prljave bicve sve ti j....
otrijeznis se do te mjere da odes dileru da ti vrati novac
#bozesacuvaj#![]()

- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Bolje i singlovati nego vrijeme sa budalom provoditi.
I kad se nove mogucnosti otvore samacki zivot je nesto naj naj.
I kad se nove mogucnosti otvore samacki zivot je nesto naj naj.
Last edited by prog321 on 12 Dec 2020, 10:55, edited 1 time in total.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Zana
- Gospođetina
- Has thanked: 8956 times
- Been thanked: 8721 times
Joj mene, pa ima foe 

Treba samo ić' prekoreda i govorit' "izvinjavam se"
- prog321
- Aktivni forumaš
- Mood:
- Been thanked: 1 time
Eto skratio sam. Ne dizi odmah nos. 

It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Vanilla
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 4821 times
- Been thanked: 6390 times
Najbolje je isprobati obje opcije a onda, vremenom, realno sagledati sta ti vise odgovara i biti iskren, prvo prema sebi, a onda i drugoj strani.
I prednosti i mane postoje u obje opcije, stvar je samo u odabiru one opcije gdje je vise prednosti.
I prednosti i mane postoje u obje opcije, stvar je samo u odabiru one opcije gdje je vise prednosti.
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2512 times
- Been thanked: 7746 times
Bas me zanimaju maneVanilla wrote: 12 Dec 2020, 13:50 Najbolje je isprobati obje opcije a onda, vremenom, realno sagledati sta ti vise odgovara i biti iskren, prvo prema sebi, a onda i drugoj strani.

- MrH
- 22 bez glave
- Has thanked: 1684 times
- Been thanked: 1383 times
Nisam probao tu jednu opciju, a ni ne namjeravam. Cuo sam od drugih da ne valja.
11/11/22
- Calla
- Legenda foruma
- Has thanked: 2773 times
- Been thanked: 2207 times
neka mene u dvoje,,volim ja nasu suradnju,
tko ce u kupovinu ,tko ce promjeniti posteljinu ,kada peremo podove ,a tko danas kuha ili gdje cemo na rucak ,
gdje su nam djeca jesmo ih pozelili ...jesu li pozelila djeca nas, imas li vremena za kafu eto me na cas kod tebe ,(radimo u istoj ulici)
jesi budna hoces li kafu da donesem u krevet,puno radno vrjeme radimo oboje razdvojeni svakodnevno dulje od 8 sati dnevno i opet pozelimo taj razdvojeni dan sto vise nadoknaditi navecer i u noci !

tko ce u kupovinu ,tko ce promjeniti posteljinu ,kada peremo podove ,a tko danas kuha ili gdje cemo na rucak ,
gdje su nam djeca jesmo ih pozelili ...jesu li pozelila djeca nas, imas li vremena za kafu eto me na cas kod tebe ,(radimo u istoj ulici)
jesi budna hoces li kafu da donesem u krevet,puno radno vrjeme radimo oboje razdvojeni svakodnevno dulje od 8 sati dnevno i opet pozelimo taj razdvojeni dan sto vise nadoknaditi navecer i u noci !
Ljubav je igra za dvoje u kojoj oboje mogu pobjediti (Eva Gabor)
- insomnia
- Rđav kurac
- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10010 times
Ako je insan normala normalno da je bolje i lakse u dvoje
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Zana
- Gospođetina
- Zana
- Gospođetina
Ali nije. To normala, nije to presudno. Dapače. Treba naći nekog sa istom šifrom koju mi imamo :toxic
ludo×ludo.Zana wrote: 12 Dec 2020, 20:57 Ali nije. To normala, nije to presudno. Dapače. Treba naći nekog sa istom šifrom koju mi imamo :toxic
kvadrat ludila u koji stane dvoje