Krokodil Behko wrote: 12 Dec 2020, 22:27
Ne brini, eto ga sutra pod pravim nickom, da kuka kako je on dijete iz miješanog braka
...pa ko je to, reci nam?
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo

Krokodil Behko wrote: 12 Dec 2020, 22:27
Ne brini, eto ga sutra pod pravim nickom, da kuka kako je on dijete iz miješanog braka

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nije on otjeran, nego je sam izasao ko Slovenci sa onog posljednjeg kongresa.

Ja ba.

Opa. Ako ikad oceras Olafa dodji da ostarimo zajednoMunDzi wrote: 12 Dec 2020, 22:19Masala.Maja wrote: 12 Dec 2020, 22:16
Jednu naslijedila od bake jevrejke ili u Austriji ili Njemackoj, jednu od oca, jednu kupila u fojnici svojoj majci koja je ostala njoj poslije majcine smrti, ova u Stocu je mozda od muza jer su Turkovici iz Stoca.
Cini mi se da su kuce u Fojnici, Stocu, Sarajevu, Zagrebu, USA i Austrija ili Njem.
Ma imam i ja 5, a nisam politicar.
Doduse, jednu sam ostavila u RS, bilo mi se mrsko cerati s njima.
Ebla ih.

Eno ti Bisera, ona ima 6.

Rješenje su zabrane, sankcije i nametanje zakona. Država i ustav se moraju poštovati. Nemamo ništa od fraza poput "Zašto ne možemo svi narodi živjeti u slogi u jedinoj nam domovini, hajmo da se volimo." nego samo lobiranjem i sankcjama a ne patetikom i pružanjem ruke.
Mi jesmo nevažni u poređenju sa ostalim državama ali nismo što se tiče teritorije. Tačno smo zona gdje se spajaju američki i ruski interesi i zato uvijek privlačimo pažnju.

Ma nevazni smo mi u svakom pogledu. Cak citav Balkan je nebitan iako se hrvati busaju unijom a srbi nekim prijateljstvima sa najvecim silama svijeta. Vece i mnogo bitnije stvari u svijetu se desavaju da bi mi bili nekome bitni, prioritet ili nesto slicno.Naseef Mushroom wrote: 13 Dec 2020, 00:17Mi jesmo nevažni u poređenju sa ostalim državama ali nismo što se tiče teritorije. Tačno smo zona gdje se spajaju američki i ruski interesi i zato uvijek privlačimo pažnju.Duminjo wrote: 12 Dec 2020, 21:30
Malehni smo.
Dovoljno je da neki kihnu i nema nas.
Treba se uzdati u sebe i birati prave ljude kojima cemo ici niz dlaku.
Ako žele Amerikanci ikako spriječiti uticaj Rusije (čiji je apetit porastao zadnjih 5-10 godina rastom evropskih desničarskih stranaka koji svi sarađuju sa Rusijom ili su ruski igrači) onda moraju igrati na ukidanje entiteta jer stvaranjem rs-a Banjaluka je postala nezvanično glavni grad za BH Srbe i time su se otvorila vrata za uticaj Rusije na ovom području.
Zamislite da nema rs entiteta, Banjaluka bi bila danas običan BH grad kao i Sarajevo, Zenica, Tuzla.
Sa Srbijom je drugačije, tu je skoro pa komplet država pro-Rusija ali ovdje se ukidanjem entiteta ukida prostor Bosne i Hercegovine koji je anti-Nato i pro-Rusija.

MarlboroGold wrote: 13 Dec 2020, 00:48 Sarajevo nek digne ulicu po Bidenu, a Banja Luka po Trumpu. Gotivimo i demokrate i republikance![]()
Složio bih se sa tobom da imamo još 2 mjeseca do izbora ali mi sada nema logike da je ovo obična šuplja.Nora Ibsenova wrote: 12 Dec 2020, 22:06I tako.izrazio zabrinutost zbog "konstantnog neuvažavanja drugih naroda od bošnjačkih nosilaca funkcija u državnim institucijama".
Bisera nešto izvali, onaj svom Srbu u RS-u viče: vidiš ti, oni hoće da nam entiteta nema, samo ja i moj nacionalizam te možemo odbranit. Pa onda ujavnosti malo otcjepljivanje entiteta, malo pripajanja Srbiji, pa se onda neki iz Herceg Bosne digne i viče: e hoćemo i mi! ako mogu oni imati svoj entitet, što ne bi mogli i mi, vi ste ugroženi dragi Hrvati, vidite da ne daju ni ljudima u svom entitetu da dišu, kako ćemo mi s njima, samo ja i moj nacionalizam te možemo odbranit od zlih balija. A onda se i onaj u Federaciji digne i viče: ama vidite da je sa njima nemoguć suživot, samo ja i moj nacionalizam vas možemo odbranit.
I onda sva trojica odu na janje i krme sa ražnja i plate račune parama kojima su zadužili narod toliko da će nam i prapraunučad otplaćivati njihova auta, kuće, stanove i ljetovanja.