a zašto me vriđaš ? To ti nije lipo. ni pristojno.Lavlje_srce wrote: 13 Dec 2020, 18:27Ko? Saga? Nije ona neudata, ona je rastavljena i isfrustrirana kao i ti.![]()
Jesan ja tebe možda negdi uvridila ?
al svatko ima svoj obraz....ili nema.
Moderator: spacebound
a zašto me vriđaš ? To ti nije lipo. ni pristojno.Lavlje_srce wrote: 13 Dec 2020, 18:27Ko? Saga? Nije ona neudata, ona je rastavljena i isfrustrirana kao i ti.![]()

Rece epidigma frustracije.Lavlje_srce wrote: 13 Dec 2020, 18:27Ko? Saga? Nije ona neudata, ona je rastavljena i isfrustrirana kao i ti.![]()

U pravu si. Forum tome svakodnevno svjedoci. Sto se tice uvreda, ne mozes me uvrijediti. Na forumu sam da razmjenjujem misljenja, ti i slicni ste tu da cerecite druge. Kad vam se na cerecenje odgovori istom mjerom, cmizdrite.

a, nisan više na ignor ? Dugo je trajaloLavlje_srce wrote: 13 Dec 2020, 18:35U pravu si. Forum tome svakodnevno svjedoci. Sto se tice uvreda, ne mozes me uvrijediti. Na forumu sam da razmjenjujem misljenja, ti i slicni ste tu da cerecite druge. Kad vam se na cerecenje odgovori na istom mjerom, cmizdrite.
Upravo zbog toga sam ti rekla da nemamo o cemu. Tebi i slicnima je ovo lokalni bircuz, meni je mjesto da prodiskutujem o necemu. Stvar nepremostivih razlika u svjetonazorima. Pametnija ce se povuci, na vasu beskraju radost.

Trebam jos neke skole zavrsit

Za olafa je vec kasno. Al dvojica koja se usrece sa ove dvije
ne brini se, zbog svih muškaraca i njihova dobra, ja ću ostati sama. Eto, jel pošteno od mene ?

Hvala ti u ime svih njih. Alah te nagradio

Jesi vidio.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests