Treba koraka banovat
Idi to tamo predloži za UO, neka glasaju ako hoce. Citiraj ih sve pa neka glasaju do pocetka ovog kola (petak)
Moje misljenje
Bez obzira na pobjednika po Tom play offu, Sljedeca sezona ce se zvati po pobjedniku regularne tabele.
Npr "BF MarlboroGold Liga"
Inace ne bih podržao ovu ideju ali zbog situacije da umjesto 4, Ispadaju zadnja 2, zahvaljujuci animalsu i damiru, vjerovatno cu podržati prijedlog. 11-ti i 12-ti su svakako trebali ispasti, tako da mislim, u slučaju da se nesto okrene u doigravanju, ne bi se trebali ljutiti.
Ono sto ne volim su leteće bitne izmjene pravilnika bez kojih se može. Sva najbitnija pravila treba donijeti prije pocetka lige i drzati ih se do kraja. Ovo oko smanjenja lige i broja kola je bilo, po meni, nužno, jer imamo vec sada dva igrača koja su odustala i to Mi baca malo na neregularnost svega do kraja. I bitnije mi je da imamo ligu od 10 igrača koji ce igrati i biti tu, nego ligu od 20 igrača koji nekad hoce, nekad nece..
Zato se radujem narednoj sezoni i mislim da ce biti dosta uzbudljivija i "pravednije" jer ne dam reci kako je ova bila nepravedna
Koraci, predloži tamo na temi, napisi i neka glasaju. Posto nema damira, ako bude 2:2, glasace jos Pizarro, tokmak i Username (Polufinalisti kupa).
Ubicu te