Bez

Moderator: Krokodil Behko
Bez
O temi beng beng Beni tu sam mirisom al me ne vidis, ismijala sam se dovoljno, I od dana's izbjegavam odgovor o orkanskim vjetrovima
A neku posvetu da nadjes, uokviris, ili neki stih, sta voli ti znas i da joj stoji na klaviru?HAVANA wrote: 15 Dec 2020, 08:05 Nesta mi nakit bezveze.Ima li sta za klavir da kad god sjede da svira,da je to moje nesta tu,za sjecanje...? Ne mogu nista pametno da skontam.Ili nesta drugo.
To voli i nekako mi je najveci dojam na nju ostavio taj film.Tad je pocela sama skidati i vise svirati,mimo skole...Al kako to napraviti,sta?Shadow wrote: 15 Dec 2020, 08:26A neku posvetu da nadjes, uokviris, ili neki stih, sta voli ti znas i da joj stoji na klaviru?HAVANA wrote: 15 Dec 2020, 08:05 Nesta mi nakit bezveze.Ima li sta za klavir da kad god sjede da svira,da je to moje nesta tu,za sjecanje...? Ne mogu nista pametno da skontam.Ili nesta drugo.
Meni su moji uplatili vozacki i poklonili mi lancic od bijelog zlata sa mojim imenomHAVANA wrote: 15 Dec 2020, 08:35 Il da idem na provjerenu varijantu,uplata za vozacki.Fino je to al mi nesta bezveze.
Evo mogpizarro wrote: 15 Dec 2020, 11:02 i ja imam lancic sa mojim imenom od bijelog zlata, nosim ga zimi, izbacim preko crne rolke.
Nadjes njenu fotku gdje svira klavir i odneses nekom ko rastura fotosop da ti napravi plakat, umjesto Fredija nju da stavi. Ali isto ovako siluetu.HAVANA wrote: 15 Dec 2020, 08:34To voli i nekako mi je najveci dojam na nju ostavio taj film.Tad je pocela sama skidati i vise svirati,mimo skole...Al kako to napraviti,sta?Shadow wrote: 15 Dec 2020, 08:26
A neku posvetu da nadjes, uokviris, ili neki stih, sta voli ti znas i da joj stoji na klaviru?![]()
![]()
shto joj nisi 'nekakve' kljuceve poklonio.. na privjesku... "od tate"HAVANA wrote: 15 Dec 2020, 08:03 E dje su ove zene? Haj vamo.
Nesta kontam cerki da uzmem za 18 rodjendan,pored svih zajebancija koje su organizovaleZa uspomenu,ono da zna ovo je od tate.
![]()
Zena je uzela neki lancic,baba mindjuse,nana sat,deda dao repa...Ja bi nesta al nisam bas pametan.Sestre pomagajte.Vas havana.Fala.![]()
To je slijedece,kad polozi. Ja pony biciklo ceko 3 godine,sad normala auto kupit punoljetnom insanu.shark-attack wrote: 16 Dec 2020, 11:32shto joj nisi 'nekakve' kljuceve poklonio.. na privjesku... "od tate"HAVANA wrote: 15 Dec 2020, 08:03 E dje su ove zene? Haj vamo.
Nesta kontam cerki da uzmem za 18 rodjendan,pored svih zajebancija koje su organizovaleZa uspomenu,ono da zna ovo je od tate.
![]()
Zena je uzela neki lancic,baba mindjuse,nana sat,deda dao repa...Ja bi nesta al nisam bas pametan.Sestre pomagajte.Vas havana.Fala.![]()
eeeeee...