Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
spacebound wrote: 15 Dec 2020, 08:53
Zasto se vecina sportista zene premladi? Eno fudbaleri, vecinom 24 godine, zena i dvoje djece. Cemu to ako si zeljan provoda, zena i pun si para?
Hodaj dok si slobodan, uzivaj, radi sta zelis. Mozes se skrasit i sa 35, pa da budes i otac i suprug kako treba.
A ne, on se ufati starlete, reality zvijezde, manekenke, vjencanje, djeca i onda poludi
Sta ocekivati od nekoga ciji je talenat u nogama a ne u glavi. Vecina njih nije procitala ni osnovnu lektiru, a mnogo ih je ucilo da pisu da bi mogli potpisati ugovor.
I to je bas izrazeno u USA gdje ako dobro trcis ne moras na nastavu.
Zasto se vecina sportista zene premladi? Eno fudbaleri, vecinom 24 godine, zena i dvoje djece. Cemu to ako si zeljan provoda, zena i pun si para?
Hodaj dok si slobodan, uzivaj, radi sta zelis. Mozes se skrasit i sa 35, pa da budes i otac i suprug kako treba.
A ne, on se ufati starlete, reality zvijezde, manekenke, vjencanje, djeca i onda poludi
zlatan je sa 25 godina ozenio 11 godina stariju manekenku i nema nikakvih skandala.
sve je na kraju opet do ljudi, nisu godine garancija da ce neko doci do pameti.
prog321 wrote: 15 Dec 2020, 09:22
Bez zeze.
Brak nema pravila. Imam rodjaka koji je hodajuci ebac. Bukvalno ce zajahati sve sto hoda oko njega.
Jos uvijek je u braku.
A brat mu susta suprotnost. Uvijek vjeran.
I cuo nedavno da se razvodi. Zena ga ostavlja.
Znaci nemres biti pametan oko tih stvari.
pa kakva je u prvog a kakva u drugog zena?
mislim na moral.
zlatan je sa 25 godina ozenio 11 godina stariju manekenku i nema nikakvih skandala.
sve je na kraju opet do ljudi, nisu godine garancija da ce neko doci do pameti.
Pa dobro ima ih, naravno, ali s vecinom je kako napisah.
Ima to veze s novcem i popularnosti, nije ih puno tako jakog karaktera da ne padnu na iskusenja.
A kao da ih neko puskom rano u brak tjera
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Bez zeze.
Brak nema pravila. Imam rodjaka koji je hodajuci ebac. Bukvalno ce zajahati sve sto hoda oko njega.
Jos uvijek je u braku.
pa kakva je u prvog a kakva u drugog zena?
mislim na moral.
Ovaj prvi je puno stariji. Zena mu je bila bomba. Sad je ono grohnula. I on je. Ali i dalje ganja sve zivo. Zene djevojke cure.
Ovog mladjeg sto se razvodi nisam toliko ni znao.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
Bez zeze.
Jos uvijek je u braku.
Mozes - zajahuj sve redom pa te zena nece ostaviti radi drugog. Logika.
Michael Jordan svojoj morao platiti 200 miliona dolara.
I sad, razveli se, dovela nju ona ellen u svoj show,
Ja pijem kafu, gledam
Ne vjerujem
Pun studio zena, sve placu, i vicu sram ga bilo, kako ti je to mogao napravit, sirota nasa, dobra, nesta je grle, ona njih grli, suza suzu goni...
Ojebote