Cekaj mene, doci cu oko devetkeZanki wrote: 14 Dec 2020, 16:48 kako mi mrsko smuckat si kavu, smorila san se zasu
al nitko je ne zna dobro napravit pa se moram dignut
O čemu trenutno razmišljate?
Moderator: VIP
- greeneyes
 - Hadžija

- Has thanked: 6125 times
 - Been thanked: 6706 times
 - Status: Offline

Re: O čemu trenutno razmišljate?
Samo sabura
						- greeneyes
 - Hadžija

- Has thanked: 6125 times
 - Been thanked: 6706 times

- Zanki
 - saudade

- Has thanked: 27436 times
 - Been thanked: 31442 times

opet cemo kasnije nis ne brini
Najbolja stvar kod psihopate je, što ti se maksimalno posvete.
						- MunDzi
 - Svadjalica

- Has thanked: 715 times
 - Been thanked: 1391 times

- Belay Queen
 - Inventar foruma

- Has thanked: 101 times
 - Been thanked: 142 times

- ElTriconi
 - Đulaga

- Mood:
 - Has thanked: 51433 times
 - Been thanked: 9136 times

Neka je
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio

- Julia-Klara
 - Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
 - Has thanked: 14495 times
 - Been thanked: 10020 times

- ElTriconi
 - Đulaga

- Mood:
 - Has thanked: 51433 times
 - Been thanked: 9136 times

O filmu turtles can fly 
Ne smijem ga pregledat, gledo sam neke inserte i to je to

Ne smijem ga pregledat, gledo sam neke inserte i to je to
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao

- Nora Ibsenova
 - Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2672 times
 - Been thanked: 4672 times

Razmišljam kako je već drugi dan godišnjeg odmora a ja još nisam počela učiti. Nevjerovatno koji sam tupan.

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti.  Evo naprimjer, mene.
						- tuzlak1212
 - Inventar foruma

- Has thanked: 681 times
 - Been thanked: 1060 times
 - Status: Online

Meni je sad krivo sto sam ijedan ispit pao a kamoli obnavljo godineNora Ibsenova wrote: 15 Dec 2020, 20:13 Razmišljam kako je već drugi dan godišnjeg odmora a ja još nisam počela učiti. Nevjerovatno koji sam tupan.
- Nora Ibsenova
 - Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2672 times
 - Been thanked: 4672 times

Fala ti.tuzlak1212 wrote: 15 Dec 2020, 20:16Meni je sad krivo sto sam ijedan ispit pao a kamoli obnavljo godineNora Ibsenova wrote: 15 Dec 2020, 20:13 Razmišljam kako je već drugi dan godišnjeg odmora a ja još nisam počela učiti. Nevjerovatno koji sam tupan.![]()
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti.  Evo naprimjer, mene.
						- Tasmanijski tigar
 - Poneki mu pročitamo

- Has thanked: 14 times
 - Been thanked: 16 times

Razmisljam koja razlika sestre i mene.. znaci dobila je za posao 4 velika papira koja mora ispuniti vezano za Lebenslauf za prijavu, ima svasta nesto sto stvarno treba sjesti pa jedno pola sata minimalno izdvojiti za to.. i treba danas otici predati to sama jer joj je sef rekao da je bolje da ne ide sa sestrom na razgovore, da bi se opustila i naucila bolje s jezikom snalaziti.. i ok hajde dosla kuci jucer citav dan ona pomislila na to nije, ja stalno spominjem moramo to ispuniti nemoj da zaboravimo, ona nista 

I evo sad ja ustala, kontam da joj to ispisem sve jer kad ce odnijeti posto jos spava.. a poslije se ja moram spremati za posao..i blago sam iznervirana sto ja to trebam ispunjavati umjesto da ona polako uzme prevoditelj pa sta ne znas vidi, prevedi, dio po dio.. i znam da samo njoj radim stetu sto ja to uzmem i za nju uradim

I cak taj sef jucer meni govori kao prvi put ste vi zvali kad smo pricali jel tako.. reko da.. kaze pa nije to u redu od vas prema meni jer na neki nacin lazete kao

Jer kaze drugi put kad se ona javila vidio je da nije ista osoba
 I ja joj stalno trubim da treba sama pokusavati, sama sastavljati sta ce reci kao sto sam i ja u pocetku, sama zvati, sama ici na razgovore al dzaba.. ona misli meni lijeno pa namjerno ne zelim joj pomoci..al jbt vec kad imas nesto sta je tesko sjesti pa potruditi se ispuniti par papira  

I evo sad ja ustala, kontam da joj to ispisem sve jer kad ce odnijeti posto jos spava.. a poslije se ja moram spremati za posao..i blago sam iznervirana sto ja to trebam ispunjavati umjesto da ona polako uzme prevoditelj pa sta ne znas vidi, prevedi, dio po dio.. i znam da samo njoj radim stetu sto ja to uzmem i za nju uradim
I cak taj sef jucer meni govori kao prvi put ste vi zvali kad smo pricali jel tako.. reko da.. kaze pa nije to u redu od vas prema meni jer na neki nacin lazete kao
Jer kaze drugi put kad se ona javila vidio je da nije ista osoba
Ja bih se ustala u 8 da sam na njenom mjestu, sama to sto znam ispisala spremila se i otisla i odnijela a ne da cekam kad covjek zavrsava smjenu da odnesem 

Jos je naglasio da donese sto prije

Jos je naglasio da donese sto prije
- MrH
 - 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times

Slusa malo morgen
Ja i ne trazim da me slusa, al trazim samo da bude samostalna i da se potrudi malo sama oko svog zivota..
Zasto netko drugi mora misliti na neke tvoje obaveze ako sam mozes nesto napraviti.. i da se ja prije svog posla zamaram s tim a ona spava
Kao da se podrazumjeva da ja to trebam uraditi.
- MrH
 - 22 bez glave

Zato sto ima oslonac u tebi pa tako i razmislja, seka me nece nikad izdati i uradit ce za mene ako ja ne uradim.Merlin246 wrote: 16 Dec 2020, 10:03Slusa malo morgen![]()
Ja i ne trazim da me slusa, al trazim samo da bude samostalna i da se potrudi malo sama oko svog zivota..
Zasto netko drugi mora misliti na neke tvoje obaveze ako sam mozes nesto napraviti.. i da se ja prije svog posla zamaram s tim a ona spava
11/11/22
Pa vidim i ja da je tako jer da nije vec sinoc bi sve ovo ispunila sama, digla se danas u 8 i odnijela to covjeku sto prije i jedva docekala da pocne raditi..MrH wrote: 16 Dec 2020, 10:05Zato sto ima oslonac u tebi pa tako i razmislja, seka me nece nikad izdati i uradit ce za mene ako ja ne uradim.Merlin246 wrote: 16 Dec 2020, 10:03
Slusa malo morgen![]()
A kad bih ja sad otisla na posao i ne uradila joj to, auu sta bi to bilo
- MrH
 - 22 bez glave

A razliciti ste tipoviMerlin246 wrote: 16 Dec 2020, 10:10Pa vidim i ja da je tako jer da nije vec sinoc bi sve ovo ispunila sama, digla se danas u 8 i odnijela to covjeku sto prije i jedva docekala da pocne raditi..MrH wrote: 16 Dec 2020, 10:05
Zato sto ima oslonac u tebi pa tako i razmislja, seka me nece nikad izdati i uradit ce za mene ako ja ne uradim.
A kad bih ja sad otisla na posao i ne uradila joj to, auu sta bi to biloNe smijem ni da pomisljam
![]()
11/11/22
						- Maja
 - Administrator

- Has thanked: 7893 times
 - Been thanked: 18658 times