Ovo je koliko vidim domaćica,poslovna sam zena ne hvalim se ali odradi se puno toga .
Ima tu jos nešto uzmimo standard u Bosni i standard na zapadu ,nekad smo ovdje mađioničari kako se snalazimo .
Moderator: spacebound

Ima i ona drzavu.ElTriconi wrote: 16 Dec 2020, 06:15Ne guti te na poslu svaki dan sef i nema problema sa potencijom kad guti jer na te ne gleda ko na roba. Mores mu rec idi se u k.... a da ne osvanes na ledini, imas sindikat iza sebeprog321 wrote: 15 Dec 2020, 23:18 Znaci plata za poslusnost sefu nije sponzorstvo ali kada to radi voljena zena sa kojom imas djecu onda jeste ?
Hmmm.
Interesting.![]()
![]()

Pihh. Bila bi ti kod mene ko pista.spacebound wrote: 16 Dec 2020, 04:45Al sam alergicna na tu umotvorinu. Al bih te pokosila da samo znasprog321 wrote: 15 Dec 2020, 22:06 Ravnopravna naravno.
Nikad ne mora raditi niti brinuti se o financijama. Ja cu se sve pobrinuti. Branit je od svih napasti svijeta. Nikad joj stetu ne bih napravio. Koliko sebi napravim toliko i njoj.
Ali mora se znati ko kosi a ko vodu nosi.
Nema muljanja.![]()
![]()

prog321 wrote: 16 Dec 2020, 07:25Pihh. Bila bi ti kod mene ko pista.spacebound wrote: 16 Dec 2020, 04:45
Al sam alergicna na tu umotvorinu. Al bih te pokosila da samo znas![]()
![]()

Napravila sam ja jednom bivsoj sefici, ali mi smo prijateljice. Kad je meni nesto zatrebalo, postavila se kao da mi je rodjena sestra.Ariel wrote: 16 Dec 2020, 08:40 Za ovo 3 i nesto godina sto radim nisam nikad kafu nekome na poslu osim sebi napravila
Mene je Fudo podsjetio na spajanje od strane frendica sa 'divnim momkom'. Bolje da ne pricam.spacebound wrote: 16 Dec 2020, 08:42 Kod mene na bivsem poslu par kolegica se sturilo da nauce kako funkcionise aparat za kafu, da se mogu sefu uvuci
Ja nisam, sef meni pravio
Off je, al eto, podsjetilo me

Gde si ti vidio da je loše? Neki brakovi u kojima žene rade a muškarci ostaju kući funkcionišu. Ali kad gledaš ukupne statistike, verovatnije je da će se takav brak raspasti nego onaj u kojem muško radi ili gde oboje rade.MarlboroGold wrote: 16 Dec 2020, 07:52 Ljudi bi malo manje trebali pratiti kojekakve studije m/ž odnosa, a više vidjeti šta se dešava u njihovoj okolini. Ove gluposti u vezi žene kad donosi hljeb na stol i predstavljanje istog da je loše je smiješno. Smeta neandertalcima sa predrasudama.

Ispalila bih dragog daMarlboroGold wrote: 16 Dec 2020, 07:52 Ljudi bi malo manje trebali pratiti kojekakve studije m/ž odnosa, a više vidjeti šta se dešava u njihovoj okolini. Ove gluposti u vezi žene kad donosi hljeb na stol i predstavljanje istog da je loše je smiješno. Smeta neandertalcima sa predrasudama.

Takva je percepcija toga uglavnom i to su ostavštine iz nekih prošlih vremena. Danas je normalno i da žena donosi hljeb pogotovo u situacijama ako muškarac ostane bez posla i slično. Niti je papučar niti išta slično ako doprinosi na druge načine.saint_mirad wrote: 16 Dec 2020, 09:19Gde si ti vidio da je loše? Neki brakovi u kojima žene rade a muškarci ostaju kući funkcionišu. Ali kad gledaš ukupne statistike, verovatnije je da će se takav brak raspasti nego onaj u kojem muško radi ili gde oboje rade.MarlboroGold wrote: 16 Dec 2020, 07:52 Ljudi bi malo manje trebali pratiti kojekakve studije m/ž odnosa, a više vidjeti šta se dešava u njihovoj okolini. Ove gluposti u vezi žene kad donosi hljeb na stol i predstavljanje istog da je loše je smiješno. Smeta neandertalcima sa predrasudama.
Studije sam dao jer je Lavlje_srce tražila, da ne bude priča se napamet.

MunDzi wrote: 16 Dec 2020, 00:30prog321 wrote: 16 Dec 2020, 00:27 Gdje zena zaradjuje vise novca od muza nema tu ni zene niti braka.
To je kao da vam hrakne u facu svako jutro.
Nakon sto joj donesete kafu u 6 am.
Pitanje je samo vremena kad ce razvod.
Nije prirodno za zenu da bude financijski sef.
Onda isjeti slobodu. Opcije.
Prirodno je za zenu da bude zavisna. Tako je naucila hiljadama godina u proslosti.![]()
Kad je evolucija kupila putnike, ti se nisi na vrijeme skotrljo iz svoje pecine i aVtobus otputovo bRez tebe.

A što bi on samo ležao? Iznenadila bi se koliko su muškarci sposobni baviti svime onim čime se bave domaćice ako je jedino žena ta koja donosi novac (bar privremeno).Hurija wrote: 16 Dec 2020, 09:34Ispalila bih dragog daMarlboroGold wrote: 16 Dec 2020, 07:52 Ljudi bi malo manje trebali pratiti kojekakve studije m/ž odnosa, a više vidjeti šta se dešava u njihovoj okolini. Ove gluposti u vezi žene kad donosi hljeb na stol i predstavljanje istog da je loše je smiješno. Smeta neandertalcima sa predrasudama.ja samo donosim a on leži a reži ,koji već mi klinac

A sta ako je lep, talentovan?Hurija wrote: 16 Dec 2020, 09:34Ispalila bih dragog daMarlboroGold wrote: 16 Dec 2020, 07:52 Ljudi bi malo manje trebali pratiti kojekakve studije m/ž odnosa, a više vidjeti šta se dešava u njihovoj okolini. Ove gluposti u vezi žene kad donosi hljeb na stol i predstavljanje istog da je loše je smiješno. Smeta neandertalcima sa predrasudama.ja samo donosim a on leži a reži ,koji već mi klinac

Smješno je samo muškarcima sa kompleksima i nesgurnim muškarcima. Umjesto da mu to bude motivacija da radi još više njemu to mseta. Uostalom ako ta ista žena radi i zarađuje više ne mora to značiti da je ona bolje ili ti. Svako ima svoj udio u vezi na razne načine i to je pobogu normalno dok se slažete zar je bitno ko je zaradio..MarlboroGold wrote: 16 Dec 2020, 07:52 Ljudi bi malo manje trebali pratiti kojekakve studije m/ž odnosa, a više vidjeti šta se dešava u njihovoj okolini. Ove gluposti u vezi žene kad donosi hljeb na stol i predstavljanje istog da je loše je smiješno. Smeta neandertalcima sa predrasudama.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest