Imas vrlo zdrave stavove, tvoja zena/cura, sta god je dobro izabrala. Respect.MarlboroGold wrote: 16 Dec 2020, 12:12Mogu reći jer vidim kakva je situacija u okolini, a meni ako se desi znam kako ću se postaviti. Doduše bio sam skoro 2 mjeseca u takvoj situaciji pa nisam vidio neku znatnu razliku u odnosu kad sam ganjao drugi posao, a bilo je mjeseci kad je njoj bila veća plata od moje. Problem oko ovog je više u glavama muškaraca nego što bi problem stvarale žene, jer čovjek na osnovu stečenih pogleda na život (otac zarađuje, mati domaćica) počne sumnjati u sebe i u to da li je dovoljan partneru. Sam sebe ubija u pojam da je niškorist. Žena ne mora ništa reći. I ti si dobar primjer za to. Pojeo bi govno samo da žena nije ta koja donosi više novca u kuću. Dakle ovo je više do nas muškaraca nego žena, a do tebe je kako ćeš se postaviti.
Samo mani se te patetike i histerisanja, pa ti istu neću prebacivati.
Kakvu ženu muškarci žele?
Moderator: spacebound
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4123 times
- Been thanked: 3091 times
- Status: Offline
Re: Je li ovo idealna supruga?
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1662 times
- Been thanked: 3146 times
Nisam kompetentan za ovu temu.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
+1
I stvarno ne vidim problem ako zena vise zaradjuje. Sto? Manji sam muskarac odmah?
11/11/22
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2873 times
- Been thanked: 23780 times
Ne treba meni zenina plata. Meni treba zadovoljna i ispunjena zena. Ako se osjeca dobro kad radi, zaradi a plus sve stigne i oko kuce, djece... Ne vidim razlog da mi to smeta. Sta ce mi smetat. Ona to zeli.prog321 wrote: 17 Dec 2020, 12:06 Privremeni padovi su normalni. Zato razuman covjek ima ušteđevinu. Sa organizacijom i trudom sasvim je bespotrebna zenina plata. Razumijem ljude kojima je lakse sa njom. Ok. Ali isto ti ljudi moraju razumiti da zenina plata dolazi sa odredjenim savijanjem kicme za koje ja npr nisam spreman. Razumijem ljude koji jesu. Ja nisam.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
U njenim ocima si takav. Manji. A ona hoce uvijek višeMrH wrote: 17 Dec 2020, 20:54+1
I stvarno ne vidim problem ako zena vise zaradjuje. Sto? Manji sam muskarac odmah?
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
Prog vas ba samo zafrkava.
Kladim se da nema veceg papucara od njega.
Kladim se da nema veceg papucara od njega.
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Xd
Last edited by prog321 on 18 Dec 2020, 07:18, edited 1 time in total.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Duminjo
- Urednik foruma

- HAVANA
- Forumaš godine

Ma naravno da nisu. Glupo je i pricati o tome.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Lavlje_srce
- Alienka

Ma ko kaze da je tako? Ako biras takve, nije do nje nego do tvog loseg izbora.
Memento Mori
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Jarane kad havana uzima sebe za primjer.
Bjezi ba tamo.
Ti i tvoja zena ste iznimka. Od 500 hiljada jedan takav par gdje on radi za sebe i po noci lumpuje. A da je ne vara.
To je iznimka.
Velika.
Bjezi ba tamo.
Ti i tvoja zena ste iznimka. Od 500 hiljada jedan takav par gdje on radi za sebe i po noci lumpuje. A da je ne vara.
To je iznimka.
Velika.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Lavlje_srce
- Alienka

Pa ako laze, njemu na cast.prog321 wrote: 17 Dec 2020, 21:08 Ova lavlje je provala.
Joj mama. Nasla cigaru hvaliti a lik lihvari na zeninoj plati i po cijeli dan je na četiri razlicita foruma.
Ne brini ti za Lavlje. Nego, ide ovo moje ucenje kako da me postuju. Presla sam na novi posao i sefica mi se juce drsko obratila Ja sam joj (ostro) rekla da se na to sto je rekla ne mislim osvrtati, okrenula joj ledja i izasla preko vrata.
Jutros je dosla u moju kancelariju i izvinila mi se.
Memento Mori
- HAVANA
- Forumaš godine

Meni jaran radi 20 godina ovde. Ambasada. 3000 plata. Zena radi 20 godina 800km plata. Imaju sve sto treba,stan,auto,vikendicu...Djeca izasla na put. I ona otisla u svicu, dobila ugovor na 24 mjeseca. 12000 plata. Sa ovim ce sebi zavrsnicu super obezbijediti. Lijepa penzija a 50 godina im. Kredita nemaju. Imovine imaju. Steka imaju. Od rata zajedno. Pregurase i ovo. Istice u junu i eto je nazad.
Sve ok osim sto smo ga mi malo jebavali na pivama.
I puno takvih primjera gdje zena radi. Zar je potrebno ikako pricati o ovome? Cuj raspravljamo mi treba li zensko raditi.
Kad je put do zenice na redu? Kad budalu ozenis il se za budalu udas, pusiona je radili ne radili.
Kad je put do zenice na redu? Kad budalu ozenis il se za budalu udas, pusiona je radili ne radili.Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Duminjo
- Urednik foruma

Nema se tu sta bira ili ne birati. Kad te zena preskoci sa zaradom, donji si.Lavlje_srce wrote: 17 Dec 2020, 21:11Ma ko kaze da je tako? Ako biras takve, nije do nje nego do tvog loseg izbora.
I nisam reko da je tako za sve. Ima izuzetaka. Al je uglavnom tako
- HAVANA
- Forumaš godine

Ko ba po noci lumpuje? Mogu lumpovat 2 puta mjesecno i meni dosta. Sad mozda i previse.Leteca piva s rajom ili izlazak sa zenama ili sami to moze vazda. A da sam jedan vala nisam. Dosta moje raje ovako, svi ratni brakovi i iz nule pocetak ne znam 2 da su se raspala.prog321 wrote: 17 Dec 2020, 21:13 Jarane kad havana uzima sebe za primjer.
Bjezi ba tamo.
To je iznimka.
Velika.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22487 times
- Been thanked: 20607 times
Dosadan si kao komarac. Puno zujiš, ali slabo fajde.prog321 wrote: 17 Dec 2020, 21:08 Ova lavlje je provala.
Joj mama. Nasla cigaru hvaliti a lik lihvari na zeninoj plati i po cijeli dan je na četiri razlicita foruma.![]()
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- HAVANA
- Forumaš godine

Al cekaj j.... mu zar se to ne osjeti da je takav tip. Zajednicka interesovanja, zajebancija, prioriteti... Nemam pojma, mislim da bi osjetio to. Mrzim ljude koje novac promijeni, nadigne, napuse... Ne volim se ni druziti i ne druzim se sa takvim. Ni zenama ni muskarcima. A ima takvih zena, ja umrem od sege nekad, fol ona nesta sva vazna. Impresionirace nekog parama i polozajem. Glupace i glupani.Trebaju i fino ih je imati i zaraditi, prvi ja letim za njima. Moras. U takvom svijetu zivimo. Al budi ono kakav si i sto volis. Sta te ispunjava i cini ti zadovoljstvo. A obicno te stvari ne kostaju puno. Kod normalnog covjeka.Ne znam. Svako ima svoje.Duminjo wrote: 17 Dec 2020, 21:20Nema se tu sta bira ili ne birati. Kad te zena preskoci sa zaradom, donji si.Lavlje_srce wrote: 17 Dec 2020, 21:11
Ma ko kaze da je tako? Ako biras takve, nije do nje nego do tvog loseg izbora.
I nisam reko da je tako za sve. Ima izuzetaka. Al je uglavnom tako
- Lavlje_srce
- Alienka

To je stara sarajevska skola.HAVANA wrote: 17 Dec 2020, 21:32Al cekaj j.... mu zar se to ne osjeti da je takav tip. Zajednicka interesovanja, zajebancija, prioriteti... Nemam pojma, mislim da bi osjetio to. Mrzim ljude koje novac promijeni, nadigne, napuse... Ne volim se ni druziti i ne druzim se sa takvim. Ni zenama ni muskarcima. A ima takvih zena, ja umrem od sege nekad, fol ona nesta sva vazna. Impresionirace nekog parama i polozajem. Glupace i glupani.Trebaju i fino ih je imati i zaraditi, prvi ja letim za njima. Moras. U takvom svijetu zivimo. Al budi ono kakav si i sto volis. Sta te ispunjava i cini ti zadovoljstvo. A obicno te stvari ne kostaju puno. Kod normalnog covjeka.Ne znam. Svako ima svoje.
Nego, daj brate da te kloniramo u nekoliko primjeraka.
Memento Mori