Zakljucci iz Mahale Danas nisu univerzalno primjenjivi.Fuddo wrote: 17 Dec 2020, 22:50 I ovi sto im zene zaradjuju vise od njih,
Ne smiju prdnit od nje.
100%
Drugo je forum kad svaka pise kako je sUemociju i to.
Ne zapalo imsaka, smjesta si najebo.
To tako hoda.
Kakvu ženu muškarci žele?
Moderator: spacebound
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4122 times
- Been thanked: 3091 times
- Status: Offline
Re: Je li ovo idealna supruga?
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14221 times
- Been thanked: 23680 times
Jarane, ti bi mu prva mozak popila.Lavlje_srce wrote: 17 Dec 2020, 22:55Zakljucci iz Mahale Danas nisu univerzalno primjenjivi.Fuddo wrote: 17 Dec 2020, 22:50 I ovi sto im zene zaradjuju vise od njih,
Ne smiju prdnit od nje.
100%
To tako hoda.
![]()
![]()
![]()
Cojek bi se frljio sa avaza.
Dozvolite da se obratimo
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2739 times
- Been thanked: 4895 times
Kako ga zateknem kad dođem kući s posla a zarađujem više od njega.

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Been thanked: 1 time
Lavlje_srce wrote: 17 Dec 2020, 21:16Pa ako laze, njemu na cast.prog321 wrote: 17 Dec 2020, 21:08 Ova lavlje je provala.
Joj mama. Nasla cigaru hvaliti a lik lihvari na zeninoj plati i po cijeli dan je na četiri razlicita foruma.
Ne brini ti za Lavlje. Nego, ide ovo moje ucenje kako da me postuju. Presla sam na novi posao i sefica mi se juce drsko obratila Ja sam joj (ostro) rekla da se na to sto je rekla ne mislim osvrtati, okrenula joj ledja i izasla preko vrata.
Jutros je dosla u moju kancelariju i izvinila mi se.![]()
To se ni u filmovima ne dogodi.
Jedino ako ti je sefica musko i imate coitus.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- MunDzi
- Svadjalica

- Has thanked: 715 times
- Been thanked: 1391 times
Mozda je sefica zavrsila kurs -prog321 wrote: 17 Dec 2020, 22:58Lavlje_srce wrote: 17 Dec 2020, 21:16
Pa ako laze, njemu na cast.
Ne brini ti za Lavlje. Nego, ide ovo moje ucenje kako da me postuju. Presla sam na novi posao i sefica mi se juce drsko obratila Ja sam joj (ostro) rekla da se na to sto je rekla ne mislim osvrtati, okrenula joj ledja i izasla preko vrata.
Jutros je dosla u moju kancelariju i izvinila mi se.![]()
To se ni u filmovima ne dogodi.
Jedino ako ti je sefica musko i imate coitus.![]()
Dealing with difficult people.
- MunDzi
- Svadjalica

Tako treba Noro.Nora Ibsenova wrote: 17 Dec 2020, 22:57 Kako ga zateknem kad dođem kući s posla a zarađujem više od njega.
![]()
Vidi ga.
Nije odijelo ni skinuo, a vec se posla prihvatio.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
I@mundzi.
Ili je sefica upregla u sumnivim situacijama?
De ba.
Da se izronda sefici. A ova joj se izvini.
Buahaha
Ili je sefica upregla u sumnivim situacijama?
De ba.
Da se izronda sefici. A ova joj se izvini.
Buahaha
Last edited by prog321 on 17 Dec 2020, 23:03, edited 1 time in total.
It's a morbid observation, but if every one on earth just stopped breathing for an hour, the greenhouse effect would no longer be a problem.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Jarane, sa kakvim se vi ljudima okružujete ...
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2870 times
- Been thanked: 23765 times
Zamisli cvakne moja poso nakav. Pa kaze nema vise slagane zeljanice nek ti mater pravi, nece na pivu hoce u stiklama na vino i sushi, kae necu na more na peljesac idemo all inclusive u naku antaliju da hodam s narukvicom i pijem i jedem dok se ne userem, kupi mi bogner jaknu za rodjendan i moram skijat i jest djumbir, patlidzan i kelj. Porsche cayenne kupi kaze, moras drzat do sebe, napuse sise i nadje kucnu pomocnicu...Fuddo wrote: 17 Dec 2020, 22:50 I ovi sto im zene zaradjuju vise od njih,
Ne smiju prdnit od nje.
100%
To tako hoda.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- saint_mirad
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 80 times
- Been thanked: 213 times
Citiracu nesto sto si ti sama ranije napisala:Opasan si, navodis vodu na svoj mlin elegantno. Da, samo to nisu jedine stavke koje su bitne. Hmmm...mozda si u pravu, moram razmisliti o ovome. Bice da je u pitanju kombinacija prirodnog zova i odgoja.
Ti si ovde navela i nurture i nature aspekt kod biranja partnera, i dala si prioritet onom cemu se i treba dati. S te strane, thumbs up.Svaka hoce da si joj oslonac kao covjek, kao i ona tebi, da je emotivno sigurna uz tebe kao i ti uz nju. Boga mi i mi hocemo da je lijep, nasmijan, veseo i normalan, a to 'uspjesan, ambiciozan' je put vjecne frustracije iz moje pozicije. Imas masu samostalnih cura, nije 19-to stoljece, samo ni one ne trce da se udaju nego pazljivo biraju. Stavovi (ono sto je u glavi) je najbitnije.
Poznajem estetiku dovoljno da znam da lepota ipak nije objektivna, a samim tim misice nisu nuzno ni najlepse zene. Imas onu poznatu sufijsku pricu o Lejli i Medznunu koja ilustruje subjektivni dozivljaj lepote.A ti poznajes sve zene i to na cijelom svijetu? Sta li radis s nama obicnim smrtnicima tu?
Homo Sapiens ih uspesno i kontrolise, inace bi naskakali jedni na druge svako malo. Ali to sto mozemo staviti nagon pod vlast visih delova mozga, ne znaci da nagoni ne postoje i da sama atrakacija bazirana na fizickom aspektu nije stvarna.Da, i? Homo Sapiens ne bi trebao imati problema s kontrolom bazicnih nagona.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Opiso si moju bivsu.HAVANA wrote: 17 Dec 2020, 23:03Zamisli cvakne moja poso nakav. Pa kaze nema vise slagane zeljanice nek ti mater pravi, nece na pivu hoce u stiklama na vino i sushi, kae necu na more na peljesac idemo all inclusive u naku antaliju da hodam s narukvicom i pijem i jedem dok se ne userem, kupi mi bogner jaknu za rodjendan i moram skijat i jest djumbir, patlidzan i kelj. Porsche cayenne kupi kaze, moras drzat do sebe, napuse sise i nadje kucnu pomocnicu...Fuddo wrote: 17 Dec 2020, 22:50 I ovi sto im zene zaradjuju vise od njih,
Ne smiju prdnit od nje.
100%
To tako hoda.Dobro si. Nema radit.
![]()
- HAVANA
- Forumaš godine

Nora Ibsenova wrote: 17 Dec 2020, 22:57 Kako ga zateknem kad dođem kući s posla a zarađujem više od njega.
![]()
I mene bi s iglom zatekla da ne radim.Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine

Jesi joj bar jebo mater? Goni to. Mrs. Isss.prog321 wrote: 17 Dec 2020, 23:05Opiso si moju bivsu.HAVANA wrote: 17 Dec 2020, 23:03
Zamisli cvakne moja poso nakav. Pa kaze nema vise slagane zeljanice nek ti mater pravi, nece na pivu hoce u stiklama na vino i sushi, kae necu na more na peljesac idemo all inclusive u naku antaliju da hodam s narukvicom i pijem i jedem dok se ne userem, kupi mi bogner jaknu za rodjendan i moram skijat i jest djumbir, patlidzan i kelj. Porsche cayenne kupi kaze, moras drzat do sebe, napuse sise i nadje kucnu pomocnicu...Dobro si. Nema radit.
![]()
- MunDzi
- Svadjalica

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

Kakve mi poruke piše kad ga ostavim kod kuće da odem na posao.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4122 times
- Been thanked: 3091 times
Zasto mi se zakljucci ne bi svidjali? Mogao si procitati da ne bih zeljela biti s nekim ko zeli sjediti kuci, pogotovo mu ne bih dala da odgaja djecu jer jednostavno smatram da su (vecina) zena prirodno primjerenije za tu ulogu. Mislim da su istrazivanja upitnog kvaliteta jer je jedno bilo neki pravnicki blog, a drugo naklapanje kako su muskarci demaskulinizirani tim cinom. U oci mi je upalo da je 10% razvoda ove vrste, sto i nije neki visoki procenat. Taj podatak je bezvrijedan jer ne znamo koliko je takvih brakova uspjesno. Prevara i famozno neslaganje karaktera (sto je eufemizam za nasilje u porodici) i dalje su osnovni razlozi razvoda. Uostalom, da bi dobili relevantne podatke morali bi znati ukupan broj onih muskaraca koji ostaju kod kuce, u odnosu na one koji se razvedu.saint_mirad wrote: 17 Dec 2020, 22:45Istrazivanja su upitnog kvaliteta samo zato sto ti se zakljucci ne svidjaju.![]()
Sa drugim delom se mogu i sloziti. Nije novac garancija srece, imam istrazivanje i za to. Doduse, odnosi se na Zapad i sa Yale-a dolazi, ako je to dovoljno dobro za tvoje standarde.
Da, Yale je dovoljno dobar za moje standarde. Pucaj.
Memento Mori
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22475 times
- Been thanked: 20584 times
papučarNora Ibsenova wrote: 17 Dec 2020, 23:09 Kakve mi poruke piše kad ga ostavim kod kuće da odem na posao.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
- prog321
- Aktivni forumaš

- Mood:
Nisam toliko nekulturan.
Zasto samo mater da spominjem a ostatak familije da zaboravim?
Jok. Sve redom.
- HAVANA
- Forumaš godine

Imas njenu sliku? Ne znam ovako.